Dobar dan,vidim da se ovde povela rasprava na temu naplaćivanja pa da i ja kažem nešto.Kao prvo,ja nisam signal service i ne zaradjujem od toga,kao drugo ovde na forumu ne planiram nikom ništa da naplatim već ću samo da promenim investor password i ko mi bude tražio poslaću mu besplatno,kao treće,ja sam ovde prvenstveno zbog druženja i ni zbog čega drugog.Što se tiče zulu trejda,tamo ima gomila trejdera koji nemaju apsolutno nikakvu obavezu da Vam zarade novac niti snose bilo kakve konsekvence u slučaju da Vam unište račun,to samnom nije slučaj.Ja sa svakim svojim klijentom pravim ugovor koji se overava u sudu i kome su navedeni svi uslovi naše saradnje,drugo,ja imam samo ovaj račun na My Fx Booku i nemam 100 računa pa koji uspe ja ga prezentujem,Prema tome,suština je ovde u tome da svako pokaže šta zna ali i u tome da kad ste mali trgovac koji tek počinje sa malim novcem ili demom i kad Vam ništa ne ide od ruke,stalno gubite novac znate da postoje ljudi kao ja koji će Vam rado pomoći samo iz interesa ljubavi prema poslu,bez bilo kakvog interesa.Prema tome,ellite 44 prihvati da ja nisam deo industrije i nikad neću biti.