Autor Tema: Majors parovi-Intra Bank Profesionalni Sistem-Wall Street closed price  (Pročitano 150712 puta)

Van mreže Darko Milovanovic

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Trade and be happy
« Odgovor #286 poslato: 25.06.2014, 16:43:09 »

• Sr. Member
    • Pogledaj profil

Van mreže Sasa Gujic

• Newbie+
  • *
  • Gumza18
    • Pogledaj profil
Odg: Majors parovi-Intra Bank Profesionalni Sistem-Wall Street closed price
« Odgovor #289 poslato: 26.06.2014, 14:42:45 »
Dobar dan Darko,

Molim Te ako si u mogucnpsti poslati Investitor pasword za Tvoj racun 346223 kod FCC

redovno pratim Tvoja izlaganja , sve pohvale

pozdrav

Sasa
Podgorica
helton@t-com.me

Van mreže edin1963

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #290 poslato: 26.06.2014, 20:16:03 »
Nakon podizanja kamatnih stopa NZD i pad američkog GDP od -2,75 % koji to signal može predvidjeti pad USD. Da li uzimaš u obzir ekonomske izvještaje bar ovako očite u svojoj strategiji.

• Sr. Member
    • Pogledaj profil

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #294 poslato: 18.07.2014, 10:54:32 »
Profesore lepo se reklamiras,al koliko ce da kostas,konkurencija je velika sto se tice naplacivanja,prvo besplatno,a onda sledi naplacivanje,hoces li i SMS slati ,svi ste ponaosob jedinstveni i pravi.

Van mreže zivdus

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #295 poslato: 18.07.2014, 11:25:55 »
Profesore lepo se reklamiras,al koliko ce da kostas,konkurencija je velika sto se tice naplacivanja,prvo besplatno,a onda sledi naplacivanje,hoces li i SMS slati ,svi ste ponaosob jedinstveni i pravi.

Elitni , nemoj da si ljubomoran , covek radi sve transparentno i ulaze neki trud  , a ostalo je sve stvar poverenja  .

Pozdrav svima

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #296 poslato: 18.07.2014, 12:34:19 »

a što bi džabe trošio vreme u dobrotvorne svrhe ? ipak je sve vreme ovde ... treba mu čestitati na trudu i znanja.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #297 poslato: 18.07.2014, 14:36:14 »
Nemam na cega biti ljubomoran,setim se na primer zule trade takvih tamo koliko hocete transparentnih,glavna zarada im je od korisnika njihovih usluga,a kraj manje vise poznat,zato use i svoje kljuse,pa zar ste u forex-u da bi neko za vas trgovao,leba bez motike e to upamtite nema.Stvar je na vama ili budite investitori i verujete ili trejderi,u obe konbinacije pozelecu vam srecu.

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #298 poslato: 19.07.2014, 14:11:06 »
Dobar dan,vidim da se ovde povela rasprava na temu naplaćivanja pa da i ja kažem nešto.Kao prvo,ja nisam signal service i ne zaradjujem od toga,kao drugo ovde na forumu ne planiram nikom ništa da naplatim već ću samo da promenim investor password i ko mi bude tražio poslaću mu besplatno,kao treće,ja sam ovde prvenstveno zbog druženja i ni zbog čega drugog.Što se tiče zulu trejda,tamo ima gomila trejdera koji nemaju apsolutno nikakvu obavezu da Vam zarade novac niti snose bilo kakve konsekvence u slučaju da Vam unište račun,to samnom nije slučaj.Ja sa svakim svojim klijentom pravim ugovor koji se overava u sudu i kome su navedeni svi uslovi naše saradnje,drugo,ja imam samo ovaj račun na My Fx Booku i nemam 100 računa pa koji uspe ja ga prezentujem,Prema tome,suština je ovde u tome da svako pokaže šta zna ali i u tome da kad ste mali trgovac koji tek počinje sa malim novcem ili demom i kad Vam ništa ne ide od ruke,stalno gubite novac znate da postoje ljudi kao ja koji će Vam rado pomoći samo iz interesa ljubavi prema poslu,bez bilo kakvog interesa.Prema tome,ellite  44 prihvati da ja nisam deo industrije i nikad neću biti.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #299 poslato: 19.07.2014, 17:06:43 »
 Dobro znaci besplatno je.al nije mi jasna ta tvoja overa u sudu sa klijentom,cemu to.