Autor Tema: Majors parovi-Intra Bank Profesionalni Sistem-Wall Street closed price  (Pročitano 150607 puta)

Van mreže Darko Milovanovic

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Majors parovi-Intra Bank Profesionalni Sistem-Wall Street closed price
« Odgovor #240 poslato: 16.05.2014, 11:01:21 »
Iako smo bili u trejdu ovde kupimo profite  budući da cena pokazuje prve znake paraboličnog kretanja a to je da svaki put biba izbačena iz 8 i 21 lejera kao i da ADX počinje da se odbija od 30 nivoa što može implicirati dalji nastavak Short trenda i to većeg intenziteta.Stajanje na put ovakvim trendovima mene je u prošlosti koštalo mnogo novca tako da ne želim da ponavaljam iste greške makar i propustio trejd.Ovde su pokupljeni mali profiti i čekam dalji razvoj dogadjaja i možda iNtraday ulazak po boljoj ceni.P.S.Price Action will get you closest to the future as you can be. -

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #241 poslato: 16.05.2014, 11:06:45 »
Trend naviše.Konsolidaccija ispod Ressistance nivoa.Moguć još jedan Swing niže pre probijanja vrha.Propustili Pin Bar,ukoliko bude novi Swing pokušaćemo da udjemo u Long iz drugog puta.Za sada po strani.

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #242 poslato: 16.05.2014, 11:19:50 »
Cena je iznad zone Supporta ali ne pokazuje bilo kakvo odbijanje.Sa druge strane pokretni proseci su se lepo ukrstili za Short medjutim još uvek je rano budući da ne dobijaju Momentum.Za razliku od USDJPY jen krosevi su ušli u Short trend što ćete videti u komentarima gde čekamo ritrejs za ulazak pogotovu u EURJPY.

-

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #243 poslato: 16.05.2014, 11:26:24 »
Ovde imamo i dalje Long Trend medjutim sam signal na Supportu nije sjajan iako je zona dobra,takodje signali četvrtkom umeju da budu zeznuti u mnogim slučajevima ali ti je druga priča koja se odnosi na vremensku analizu.Ovde kao i kod EURUSD čekamo da Big Boys izbuše retail trgovce 1 ili 2 puta pa da udjemo u Long nakon čega očekujemo promenu trenda u Short i jačanje dolara.Naravno,ukoliko cena bude vodila negde drugo i mi idemo za njom. -

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #244 poslato: 16.05.2014, 11:34:51 »
Range bound conditions.Iako imamo Berish Engulfing Paternd očekujem još jedam napad na vrh koji bi bio odličan za ulazak u Short.Ukoliko ste pratili predvideo sam tačan nivo sa koga je krenuo Short i ja sam lično uzeo profite mada to jednostavno ne može spadati u deo strategije budući da u tom momentu nije bilo signala.Inače NZDUSD je poprilično bolestan par za trgovanje pogotovu u ovakvim okolnostima tako da samo najbolji signali mogu biti uzeti u obzir.

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #245 poslato: 16.05.2014, 11:46:22 »
For the most of the time this is how you get a market condition change from Range to a Trend so you have to accept that style of trading has to change too.

Ovde imamo lep početak Short trenda.Čekamo povratak u pokretne proseke,pristojan signal i ovo bi mogao da bude Trend u kome ćemo uzeti ozbiljne profite,naravno ukoliko budemo držali Trejd oko 2 meseca od momenta  ulaska.Za sada čekamo.

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #246 poslato: 16.05.2014, 12:44:11 »
Ovog vikenda ce biti jedan lep praktican tekst na koji nacin uzeti velike pare sa normalnim rizikom a sve na primeru EURUSD sadasnjeg stanja kao i moja uzivo postavka.  :)

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #247 poslato: 22.05.2014, 11:06:39 »
Dobar dan,nažalost,zbog ovih poplava i svega što se izdešavalo komentar malo kasni ali ionako nije bilo ništa bitnije za trgovanje,ja sam pokupio mali Short na AUDUSD i to bi bilo to.Za sada sam samo u zlatu Long  i čekam da udjem u neki lep Trend kao što je EURJPY Short.Što se tiče EURUSD nažalost izgled sveća na Supportu je poprilično loš tako da je naša šema organizovanij ulaza u Long stavljena po strani za sad.Ovde čekamo samo dobar pokret koji bi izveo cenu iz višednevne konsolidacije.Za sada čekamo ali zona je odlična za Long.

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #248 poslato: 22.05.2014, 11:18:03 »
Na današnjem grafiku vidimo da je cena napravila mali Pin Bar na Supportu.Pin Bar nije za trgovanje budući da se rep ne izdvaja iz okruženja kao i da ne izgleda baš najsjanije.Za sada smo po strani ali očekujem još jednu nogu naviše samo je pitanje ulaza.Za sada smo po strani,takodje,budući da je prošli Pin Bar propušten iz razloga što cena nije napravila ritrejs na 50% napravio sam organizovanu šemu ulaska kod svakog Price Action signala za koju ću snimiti mali video na You tube kanalu,bićete naknadno obavešteni.

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #249 poslato: 22.05.2014, 11:31:23 »
Na grafiku USDJPY vidimo da je cena napravila neku vrstu lažnog proboja Supporta medjutim pitanje je koliko je taj Support ovde relevantan kao i da li će cena uspeti da probije 101.64 nivo i zatvori se iznad.Iako je u jednom momentu izgledalo da ćemo dobiti fantastičan Pin Bar NY close je dao drugačiju sliku.Za sada smo po strani ali treba imati u vidu da ADX prelazi 20 i da sve počinje da poprima oblik Trenda.To su vam oni slučajevi kad prodje 3 meseca,cena napravi pokret od 1000 pipsa u jednom pravcu a vi pogledate grafik i kažete Što sam pratio analize,trgovao protiv trenda i gubio vreme na FX Streetu, Forex Factoriju ili bilo gde umesto da sam samo držao poziciju,trejlovao stop i dodavao sad bih imao 20000 eura na 1000….

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #250 poslato: 22.05.2014, 11:46:08 »
Na grafiku EURJPY vidimo da je Trend naniže počeo ozbiljno da se razvija.Ovde smo razvukli Fibonacci da bi videli kako se zona 55% i Resistance savršeno polapaju u ovom slučaju.Ukoliko cena napravi ritrejs naviše i u toj zoni daPrice Action signal to će se smatrati High Probability setapom koji ćemo sigurno trgovati.Anticipacija i posmatranje kao savršeno savladana strategija i tehnika izvršenja su sve ključni elementi za ovaj posao.Naravno,osnovno je da naučite da kontrolišete emocije

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #251 poslato: 22.05.2014, 16:28:06 »
Na današnjem grafiku vidimo da je cena napravila mali Pin Bar na Supportu.Pin Bar nije za trgovanje budući da se rep ne izdvaja iz okruženja kao i da ne izgleda baš najsjanije.Za sada smo po strani ali očekujem još jednu nogu naviše samo je pitanje ulaza.Za sada smo po strani,takodje,budući da je prošli Pin Bar propušten iz razloga što cena nije napravila ritrejs na 50% napravio sam organizovanu šemu ulaska kod svakog Price Action signala za koju ću snimiti mali video na You tube kanalu,bićete naknadno obavešteni.
https://www.youtube.com/watch?v=BKv_RBJHpHw&feature=youtu.be

Van mreže MAXPOINT

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #252 poslato: 22.05.2014, 17:54:52 »
H V A L A  Darko !

• Sr. Member
    • Pogledaj profil