Zlato se nažalost ponaša poprilično čudno nakon prvobitnog ispaljivanja sa 1282 što je bio naš kupovni nalog.Naša meta je bila na 1318 medjutim malo ispred nje cena je napravila Inside Bar i krenula naniže.Mi smo trenutno u plusu oko 35% sa malim plusevima od AUDUSD i Zlata na ovoj ceni.Naravno,nijedan analitičar ili edukator se ne pojavljuje sa analizom nakon ovakvog razvoja dogadjaja jer je to čist marketing i samoreklama koja nema veze sa stvarnošću Forex trgovanja,drugim rečima-oni su uvek u profitu i uvek tačno predvide pravac svojim metodama.Kad promaše,nit ima signala na grafika nit uopše ima analize tog para a najčešće nema ni njih po 2 nedelje da se jave da su živi.99% je takvo.Čak i kad proklamuju da priznaju gubitke opet nije istina.Ako očekujete da kažem da sam uzeo profite na 1315,nisam,ali budući da imam dobar ulaz ostajem i dalje u Trejd samo sečem poziciju na pola budući da je u malom profitu a samim tim i smanjujem rizik trejda čiji je stop na 1264 na 2%,nagrada 4%.Ukupan plus 35% do sada sa minusom od AUDUSD koji nije bio uračunat kad je pisam prošli komentar za zlato.