Autor Tema: Majors parovi-Intra Bank Profesionalni Sistem-Wall Street closed price  (Pročitano 150615 puta)

Van mreže Darko Milovanovic

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Majors parovi-Intra Bank Profesionalni Sistem-Wall Street closed price
« Odgovor #225 poslato: 06.05.2014, 12:09:18 »
Samo polako i obavezno cist grafik,bez crtanja po sustini!!!ja gledam na sve strane takvi grafici da ja vise ne vidim ni koja je cena!

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #226 poslato: 06.05.2014, 15:07:41 »
Problemi u proboju kod ovo nivoa,pokupio profite,Entry sad  na 50% Pin Bara sto je na 0.9243,Stop na dnevnom zatvaranju ispod 0.9200.Mnogo bolji RTR,ceo komentar naknadno,4h stopira dnevni signal samo privremeno u vecini slucajeva
ALWAYS FEEL BAD WHEN SOMETHING LIKE THIS HAPPENDS...INSTEAD OF PROFITS WE ARE ON THE SIDELINES...F..CK!! >:( BUT ON EURUSD TRADE WE PREVENT LOSS WITH SUCH MOVE...

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #227 poslato: 06.05.2014, 17:32:15 »
Great level for looking Short...

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #228 poslato: 06.05.2014, 18:13:25 »

Večeras izlaze vesti za NZD ... tako da može da napravi još neku oscilaciju ka gore ...
inače USD bi trebao da krene da jača definitivno..

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #229 poslato: 10.05.2014, 10:53:06 »
Bearish Engulfing tačno sa pozicije gde smo u prošlom postu rekli da bi mogao biti uspostavljen vrh.Čekamo ritrejs za eventualni ulazak u Short.Stanje tržišta je u ovom momentu Rendž na Swing High poziciji. - See more at: http://www.forexsrbija.co.rs/05-09-2014/#sthash.2llqhbV6.dpuf

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #230 poslato: 10.05.2014, 11:05:14 »
Nažalost ukoliko ste pratili postove ja sam ušao a nakon toga izašao sa malim profitima i postavio kupovni  nalog na 50% Pin Bara koji nažalost nije okinut.Trejd bi sada po inicijalnim parametrima bio blizu 1 prema 2.Ovakve stvari se prosto dešavaju ali zahtevaju odredjene iznene plana kako se ne bi ponavaljale.Ovde smo po strani i čekamo dalji razvoj dogadjaja.Trend naviše. -

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #231 poslato: 10.05.2014, 11:25:31 »
Ovde vidimo lažni proboj bitnog Resistance nivoa ali sa izuzetno velikom svećom za koju je teško bilo napraviti dobar RTR te je stoga i preskočena.Za sada smo po strani ali cena ulazi u jak Support nivo i obzirom na potpuno idiotski izgled ove sveće od četvrtka ja očekujem nastavak Long Trenda sa malo nižeg nivoa.Naravno,za to treba malo vremena nakon ovog pada koji može ići i do 1.3500.Takodje Risk to Reward paramatri će biti dobri ukoliko dobijemo signal za Long.30,50,100 i 200 SMA su ukršteni za Long na Dnevnom ali i na Nedeljnom  i to je nešto što se ne može zanemariti kao i opšti sentiment retail trgovaca koji su uglavnom na Short strani.Naravno,ukoliko sada svi krenu da kupuju to bi moglo pogurati cenu još niže…Za sada smo po strani .Generalno-Trend naviše. -

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #232 poslato: 10.05.2014, 11:45:35 »
Vidimo da je mala Trend linija probijena naniže medjutim sam signal na Dnevnom je odsutan.Imamo Pin Bar na nedeljnom medjutim signale na nedeljnom retko kad trgujem iz razloga njihove nepouzdanosti kao i izuzetno dugačkog čekanja na profite.Za sada smo po strani ovde.Iako cena može lako nastaviti naniže mi ćemo biti po strani i čekati signal za Long sa dobrog Support nivoa.Takodje Risk to Reward ne izgleda baš sjajno sa ovih nivoa za Short.Da je signal za Short na dnevnom jasan ušli bi momentalno,ovako,držimo se po strani.Trend naviše.

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #233 poslato: 10.05.2014, 12:07:32 »
Imamo signal za Long na Support nivou.Parametri za ulaz su sledeci-Pending Buy Limit na 1282.Stop na 1264.Profit Target na 1318 što je 1 prema 2.Rizik 4%.
Dobar dan,nakon par dana pauze nastavljamo.Vidmo da je nas Pending Buy Limit nalog uhvacen i da se brzo priblizava nasoj meti.Podseticu Vas,ovo su bii parametri od 29.04.2014 sto mozete i videti ukoliko pogledate komentar pod tim datumom: Imamo signal za Long na Support nivou.Parametri za ulaz su sledeci-Pending Buy Limit na 1282.Stop na 1264.Profit Target na 1318 što je 1 prema 2.Rizik 4%.Eto srece da vecina ljudi koji netso znaju u Forexu ovako funkcionise analiticari bi ostali bez posla :-)).Mi smo u plusu 37% do sada,ako ovaj trejd opali metu nas plus ce biti za 8% veci i iznosice 45% buduci da ovde RTR 1 prema 2.Veoma mi je drago da je sve transparentno i da su komentari u pocetku bili u minusu preko 10%  a da je stanje sad u ozbiljnom plusu.Ovo Vam je najbolji pokazatelj koliko je strpljenje,neemotivnost i dobra strategija bitna. -

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #234 poslato: 10.05.2014, 12:08:14 »
Zlato se nažalost ponaša poprilično čudno nakon prvobitnog ispaljivanja sa 1282 što je bio naš kupovni nalog.Naša meta je bila na 1318 medjutim malo ispred nje cena je napravila Inside Bar i krenula naniže.Mi smo trenutno u plusu oko 35% sa malim plusevima od AUDUSD i Zlata na ovoj ceni.Naravno,nijedan analitičar ili edukator se ne pojavljuje sa analizom nakon ovakvog razvoja dogadjaja jer je to čist marketing i samoreklama koja nema veze sa stvarnošću Forex trgovanja,drugim rečima-oni su uvek u profitu i uvek tačno predvide pravac svojim metodama.Kad promaše,nit ima signala na grafika nit uopše ima analize tog para a najčešće nema ni njih po 2 nedelje da se jave da su živi.99% je takvo.Čak i kad proklamuju da priznaju gubitke opet nije istina.Ako očekujete da kažem da sam uzeo profite na 1315,nisam,ali budući da imam dobar ulaz ostajem i dalje u Trejd samo sečem poziciju na pola budući da je u malom profitu a samim tim i smanjujem rizik trejda čiji je stop na 1264 na 2%,nagrada 4%.Ukupan plus 35% do sada sa minusom od AUDUSD koji nije bio uračunat kad je pisam prošli komentar za zlato.

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #235 poslato: 10.05.2014, 12:19:00 »
Vidimo da Pin Bar na koji smo ukazali počinje da daje profite.Ja ga nisam trgovao a i da jesam zasigurno bih izašao ranije na Time Stop-u nakon 3 dana.U svakom slučaju situacija na jen parovima je i dalje u uskom Rendžu i ne obiluje dobrim signalima kao i iole jasnim pravcem.Za sada smo po strani.Naravno,ukoliko znate pravilo ovaj period vam je jasan.A pravilo glasi…Nakon jakih trendova sledi dugačka konsolidacija gde je Trend trgovanje nemoguće kao i nakon dugačkih konsolidacija sledi uspostavljanje jakih trendova gde je Trend trgovanje jednostavno i ekstremno profitabilno.

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #236 poslato: 10.05.2014, 12:55:36 »
Na USDCAD grafiku vidimo Bullish Engulfing pattern koji je ujedno u False Break of level with Full Candles setap.Takodje setap se nalazi u zoni Supporta 100 i 200 SMA što ćete videti na sledećem grafiku mi ćemo ovde ući u Long.Parametri su sleći Pending Buy Limit nalog na 1.0864,stop na Dnevnom zatvaranju ispod 0.0809 meta na 0.1000 što je je prema 2.Propustili smo GBPUSD I AUDUSD 50% ulaze,nadamo se da ćemo ovde dobiti ritrejs.Rizik je 4%,nagrada oko 8%.Generalno nikad ne znate da li će cena dati ritrejs na 50% signala ali pravilo je da u jakim trendovim ulazite odmah bez obzira na RTR i ATR signala medjutim često ćete propustiti i druge signale ukoliko čekate 50% ritrejs.Naravno,ukoliko STALNO imate takve ulaze 2 trejda će Vam vratiti sve propuštene profite jer će Vam RTR biti i do 1 prema 5.Ja planiram,nakon ovog trejda da ulazim češće na Market Entry jer propušten dobar signal znači propušten profit.

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #237 poslato: 10.05.2014, 12:57:03 »
 ;)

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #238 poslato: 16.05.2014, 10:40:46 »
Nakon nekoliko dana u kojima se ništa bitnije nije dešavalo vraćamo se.EURUSD….Veoma moguć početak Short trenda.Trenutno imamo Fakey na Supportu ali ga nećemo trgovati jer je Mother Bar veći po ATR-u od standardnog kao i zbog toga što su se 8 i 21 ema upravo ukrstile za Short uz dobar Momentum.Trenutno čekamo razvoj dogadjaja oko ovog signala.Strategija je da Big Boys pokupe stopove 1 ili 2 puta i da udjemo u Long gde je veliko pitanje na koji će način cena odreagovati u lejeru 8 i 21.

-

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #239 poslato: 16.05.2014, 10:51:53 »
Market Proffesionals  ;)