Autor Tema: Majors parovi-Intra Bank Profesionalni Sistem-Wall Street closed price  (Pročitano 150729 puta)

Van mreže Darko Milovanovic

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Majors parovi-Intra Bank Profesionalni Sistem-Wall Street closed price
« Odgovor #120 poslato: 05.03.2014, 19:42:36 »
xexe,evo dodji za tebe je za dz! moj broj je 069.612.613 i ja cu te uvesti za dz.

Van mreže zivdus

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: 05.03.2014, 20:33:27 »
Ma neka , care, sad ce da ti se javljaju i reci ce da sam to ja  :), ali znas uvek kad se nesto placa izaziva sumnju kod ljudi , svako zeli prvo da proba a i sam znas da zivimo u Srbiji :)

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: 06.03.2014, 10:13:03 »
Na današnjem grafiku vidimo da cena nastavlja da se konsoliduje u okviru velike sveće od 28.02.2014.Trend je i dalje uzlazni medjutim počinje ozbiljno da usporava.Danas je  European Central Bank Rate Decision dok je sutra NFP.Svakako da će ova dva fundamentalna dogadjaja odrediti dalji razvoj situacije.Nije nemoguć oštar proboj naniže koji bi u jednom danu odredio dalju sudbinu eura.Mi smo ovde po strani budući da su profiti signala u četvrtak pokupljeni u petak veče što se pokazalo kao dobra odluka obzirom na veliki gap u nedelju veče.Nažalost iz tehničkih razloga taj trejd nije na vreme objavljen tako samo sad u plusu oko 13% prema objavljenim komentarima.

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: 06.03.2014, 10:43:36 »
Na današnjem grafiku funte vidimo da je cena u višednevnoj konsolidaciji i da je bullish momentum značajno opao.Takodje,par se nalazi u manje-više osmomesečnom Long trendu i sada je u zoni značajnih otpora na većim tajm frejmovima.Mi smo bili u Shortu pa izašli ali ćemo sada ući opet budući da imamo dobar Risk to Reward.Sam signal je Bearish Engulfing pattern na potencijalnom duplom vrhu.Sam signal ne izgleda dobro,ne izdvaja se iz okruženja ali je svakako veoma indikativan na ovim nivoima.Entry je 1.6724 meta na 1.6464 dok je stop na dnevnom zatvaranju iznad 1.6820.E sad,kod tako neodredjenog stopa rizik ne može biti tačan budući da ne znamo tačnu cenu na koju je trejd invalidiran.Najbolje je rizikovati nešto manji iznos a to je sada 2% na 1.6820 ali može biti i nešto više ukoliko se cena na primer zatvori na 1.6846 i slično.Ukoliko  se pokaže da smo u pravu mi ćemo dodati na trejd i trejlovati stop na tačnu cenu.Risk to Reward je veći od 2 u svakom slučaju. -

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: 06.03.2014, 10:55:09 »
Na današnjem grafiku vidimo da cena opet dolazi do nivoa na kome smo mi izašli iz Short trejda.Cena ovde a i na drugim parovima ima mali rendž iz koga nikako da izadje .Sve prognoze su prilično nezahvalne i trenutno je najbolje držati se po strani bar na ovom paru.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: 06.03.2014, 15:04:33 »
Milanovicu Milanovicu koliko ja pratim dao si 10 ili 12 predloga,od toga 1 ili 2 pogodjena,profit je na osnovu jednog pogodjenog 25%,cini mi se da svaki trgovac na srecu opali ulaz bay ili sel rizik 20 pipsa tp 100 150,nema sansi da nece imati vise uspeha,pa apsulutno da ne zna nista samo na srecu da ide, seminar mu nikakav nije potreban,al bice da ja gresim.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: 06.03.2014, 18:16:56 »
Milanovicu Milanovicu koliko ja pratim dao si 10 ili 12 predloga,od toga 1 ili 2 pogodjena,profit je na osnovu jednog pogodjenog 25%,cini mi se da svaki trgovac na srecu opali ulaz bay ili sel rizik 20 pipsa tp 100 150,nema sansi da nece imati vise uspeha,pa apsulutno da ne zna nista samo na srecu da ide, seminar mu nikakav nije potreban,al bice da ja gresim.

ako ima plus iz toga...to je uspeh ! A ima , ako pratimo postove .

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: 06.03.2014, 18:56:50 »

ako ima plus iz toga...to je uspeh ! A ima , ako pratimo postove .
Za taj uspeh nije potrebno nikakvo znanje,vec sreca,a to moze imati i svaki laik,samo treba biti dosledan,20-30 pipsa rizik 100 150pipsa TP.Koliko ja vidim sustinu ,sve se ceka nesto,a i kad se desi od 10 ispunjenih uslova za ulaz jedan dobar,uz ne znam kakav MM to meni ne lici na dobro,e za brokere je dobro.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: 06.03.2014, 19:03:19 »
Za brokere je svakako dobro...a i to čekanje je jako dobro. Ne treba srljati u pozicije jer će uslova za trejd uvek biti .
A to za doslednost...pa samo toliko :) kako god plus je plus .

Pitanje je kasnije, da li se taj profit pravi konstantno ili samo jednom bio i to je to .

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: 06.03.2014, 21:00:18 »
Za brokere je svakako dobro...a i to čekanje je jako dobro. Ne treba srljati u pozicije jer će uslova za trejd uvek biti .
A to za doslednost...pa samo toliko :) kako god plus je plus .

Pitanje je kasnije, da li se taj profit pravi konstantno ili samo jednom bio i to je to .
deset ulaza jedan pravi je srljanje za mene,ili nepouzdanos strategije.Razmisli sam duze si u FX,zar ne mozes sam pronaci neki ulaz uz takav MM kao njegov,e nema sansi da ces od 10 pokusaja samo jednom biti u plusu,o tome ja pricam,i ne treba ti nikakav seminar,ko od 10 predloga ima vise od 5 ta str je vredna paznje,a i na seminaru bi se moglo i nesto nauciti,a ovako sta da se nauci.

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: 08.03.2014, 13:45:33 »
E ovako posto vidim da se ovde zapocela rasprava na osnovu coveka koji ni prezime ne ume da zapamti red je i da ja kazem nesto.Prvo,nije Milanovic vec Milovanovic,drugo,taj pijacni ton zadrzi za sebe a ovde postuj bar minimum pristojnosti,trece,cinjenica je da je procenat uspesnosti oko 40 posto u dosadasnjm komentarima ali procenat se racuna na kraju godine i to kao Profit Factor a ne kao statistika uspesnosti signala,cisto ako nisi znao,cetvrto,na svakom forumu na svetu postoji neko,ili vise njih,koji ce da podbadaju,naravno,pod pseudinomom,tako da statisticki gledano,sve je ovo ok ,peto,budi dobar trejder i napravi od 1000 1300 za godinu dana i daj mi dokaz za to i ja ti dajem svoje pare da trgujes za mene za procenat.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: 08.03.2014, 14:04:55 »
Sebe ne smatram pijacarem taman posla,privredna komora ih je punu .nalickanih i namazanih strucnjak,prodavaca magle kolko hoceta.

Van mreže Lilyuki

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: 09.03.2014, 20:11:50 »
Pa kad se u nasim drzavama magla najlakse prodaja,ima kupaca kolko ti volja :)

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: 11.03.2014, 09:08:29 »
haha,pa vi mene ljudi niste ni videli,pa ja imam 130 kila i bradu!ja ne znam o kakvim vi ulickanim ljudima govorite! ;D

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #134 poslato: 11.03.2014, 09:31:04 »
Na današnjem grafiku eurodolara vidimo pristojan Pin Bar u zoni resistance.Mi ga nećemo trgovati budući da smo u gbpusd trejdu tako da bi korelacija i opšta izloženost bila prevelika.Ovde,iako čudno,možemo očekivati dublju korekciju naniže mada smo mi za sada po strani.