Inače (ne verujem da posle 4 godine postojanja ovog sajta i foruma moram da objašanjavam) sva pitanja koja imate u vezi BILO ČEGA što je vezano za forum, MOLIM VAS da postavite na forumu, a ne u privatnim porukama, jer tako pomažete našoj zajednici jer sam siguran da niste jedini koji ima slično pitanje, a takođe sam siguran da niko nije sveznalica i da više osoboa može više da pomogne.
Ovo sam napisao zbog toga što u privatnim porukama dobijam zaista svakojaka pitanja, a ono šro me zabrinulo jeste primedba da nije dovoljno jednostavno objasnjen ceo proces zarađivanja od kopanja virtuelnih valuta. Zaista pokušavam na što laičkiji način da objasnim SVE pa i ovo.
Mislim da od ovoga ne može jednostavije:
sastavi mašinu -> pokreni kopanje -> sve različite valute koje iskopaš prebaci na Cryptsy -> na Cryptsy-u prebaci u Bitcoin -> sa Crypsty-a Bitcoine prebaci na Bitstamp -> sa Bitstampa prebaci novac na svoj račun u banci -> radi sa novcem šta želiš!
Naravno da svaki ovaj korak ima podkorake koji su ranije objašnjeni, a najbitnije je da koraci 3, 4 i 5 mogu da se automatizuju po vašoj volji. Postoje i drugi sajtovi i druge kombinacije, ali neću sada o tome.
Najteže je početi, to je pitanje volje, a posle je sve pitanje istrajnosti...