POzdrav svim clanovima foruma. Ja sam na crude oil na long poziciji 95.55 od petka a nafta je u silaznom trendu. Zatvorila se u petak na 94.18 i dobrih sam 130 pipseva u minusu. Iznenandila me nafta. Objavljeni podaci Crde Oil Inventories su bili negativni i ocekivao sam da ce doci do rasta cene ali ona i dalje pada. Ocekujem oporavak ove nedelje. Mada u Libiji je povecana proizvodnja i jacanje dolara su uzrokovali pad cene. Analiticari predvidjjau pad nafte ispod 90 dolara po barelu.
Citat: Milos 05.01.2014, 23:13:39POzdrav svim clanovima foruma. Ja sam na crude oil na long poziciji 95.55 od petka a nafta je u silaznom trendu. Zatvorila se u petak na 94.18 i dobrih sam 130 pipseva u minusu. Iznenandila me nafta. Objavljeni podaci Crde Oil Inventories su bili negativni i ocekivao sam da ce doci do rasta cene ali ona i dalje pada. Ocekujem oporavak ove nedelje. Mada u Libiji je povecana proizvodnja i jacanje dolara su uzrokovali pad cene. Analiticari predvidjjau pad nafte ispod 90 dolara po barelu.Postovani Milose, Nisi jedini koji je imao previd sa naftom i los ulaz. Ne bih da te razocaram, ali mislim da moze da ide do 92 i neki pip nize. Nadam se da gresim. A ocekivane vesti ove nedelje, pogotovo vezane za Kinu ne idu u prilog stabilizaciji cene. Mislim da ove nedelje treba biti bas obazriv sa naftom.