Autor Tema: Free bonus 40€  (Pročitano 3183 puta)

Van mreže Goran FX

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil

Van mreže Goran FX

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: Free bonus 40€
« Odgovor #1 poslato: 29.12.2013, 20:24:09 »
Evo i od mene da ima malo koristi, u pitanju je DFMARKETS nema uslova u vidu ispunjavanja odredjenog broja lotova, uslov je da trgujete 30 dana sa ovih 40 eura. a posle mozete da nastaviti ili da podignete iznos koji ste zaradili bez mogućnosti podizanja bonusa. U ponudi stoji i nasa zemlja pogledao sam. 

Van mreže Alien70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 29.12.2013, 21:58:42 »
Evo i od mene da ima malo koristi, u pitanju je DFMARKETS nema uslova u vidu ispunjavanja odredjenog broja lotova, uslov je da trgujete 30 dana sa ovih 40 eura. a posle mozete da nastaviti ili da podignete iznos koji ste zaradili bez mogućnosti podizanja bonusa. U ponudi stoji i nasa zemlja pogledao sam.

Hmmm... koliko sam ja video naglašeno je:
Note: This Promotion Programme applies to residents of EU member countries only. ???!?!

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 29.12.2013, 23:03:37 »
Ne verujem da moze,ima srbija u ponudi ali i togo i jugoslavija,poslacu im zahtev po nasim uslovima  mi smo uvek bili europ,politika nam je bila uvek drugacija ,nasi politicari se i dalje drze te stare politike,cekaju da se brisel preseli u beograd i beograd postane glavni grad EU i da angela merkel sedne u upravu Bajerna jer ih voli,i naravno da se EU prilagodi ceni rada od 1 euro,kao kod nas   ha-ha-ha-ha ne zna se dal je smesnije il tuznije.

Van mreže lime70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 04.01.2014, 23:19:17 »
Ćao samo da javim da promocija nije više o optticaju. Evo odgovora.

Salve sig. Redzepi,

non può più approfittare della Promozione di 40 EUR No Deposit bonus, perché è finita. La promozione era per i residenti nell'UE, il che significa che anche se ha un'altra cittadinanza ma risiede legalmente in un paese dell'UE poteva aprire un conto promozionale.
Se ha ulteriori domande, si senta libero di contattarmi.

Distinti saluti,
--
--
Alexander Spasov
Customer Service
Delta Financial Markets Limited
5 Harbour Exchange Square
London E14 9GE
United Kingdom