Autor Tema: No deposit bonus 100 €  (Pročitano 18223 puta)

Van mreže ivana

• Pogledaj profil
« Poslednja izmena: 18.08.2013, 20:27:36 FXModerator »

Van mreže bboro696

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: No deposit bonus 100 €
« Odgovor #1 poslato: 17.08.2013, 09:08:02 »
Prevara, u "ponudi" za trgovanje samo 5 valutnih parova.

Van mreže ivana

• Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 17.08.2013, 09:31:43 »
Prvo ne znam zašto je to prevara. Prevara je kad si prevaren, a ponuda je nešto sasvim drugo. Ko je pažljivo pročitao uslove, video je u kom momentu su dostupni svi ostali parovi za trgovanje.

Van mreže ivana

• Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 18.08.2013, 19:42:38 »
Ako neko nema volje da čita ovu strategiju da bi uradio kviz (btw, strategija je bezveze, bar za mene), daću mu rešenja na pp

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #4 poslato: 18.08.2013, 21:15:46 »
Ako neko nema volje da čita ovu strategiju da bi uradio kviz (btw, strategija je bezveze, bar za mene), daću mu rešenja na pp

Hajde da raščistimo:

Tradimo.com je odličan sajt koji prvenstveno namenjen edukaciji i u saradnji sa nemačkom brokerskom kućom Varengold daje 100€ za probno trgovanje.

Prvo treba da se registrujete na pomenutomu, odgovorite na nekoliko pitanja, otvorite račun kod brokera i u roku od 48 sati će vam na vaš račun dospeti bonus od 100€. Ova opcija važi isključivo za NOVE trgovce Varengolda.

Naravno da ne možete odmah da povučete novac, nego morate da istrgujete 8 lotova. Sva sreća pa imate rok od 2 godine da to uradite, što znači da vas ne požuruju :)

Leverage je 1:200 na ovom računu i možete da trgujete isključivo sa 5 valutnih parova: EUR/USD, EUR/JPY, EUR/GBP, USD/JPY i GBP/USD.

Kada napravite 8 lotova ili uložite svoj novac na taj račun dobijate pristup svim finansijskim instrumentima koje inače nudi ova kuća.

Dakle, da zaključimo: Ivana hvala što si 2 godine nakon registrovanja na forumu postavila svoj prvi post, ali (i ovo važi za sve) nije dovoljno staviti samo link (naročito ne refferal link), napišite i neki detalj, opis, uslove. Da olakšate svima...

Van mreže ivana

• Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 18.08.2013, 22:15:20 »
Ok, hvala! Evo da se iskupim na šturom (nikakvom) objašnjenju, prihvatiću da dam odgovore na sva nejasna pitanja

Van mreže ivana

• Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 19.08.2013, 16:03:18 »
Vidim da neki imaju problem u trećem koraku. Tu zapravo treba upisati broj deviznog računa na koji želimo isplatu. Taj broj nam stoji na deviznim karticama u formi RSxxxxxxxxxxxxxxxx. Drugo polje je polje u koje treba upisati swift bank code. To je broj koji možemo naći na internetu, svaka banka ima svoj swift code. I treće polje je naziv banke. Izvinjavam se ako sam pogrešila redosled polja, jer mi je ta opcija nedostupna, pa ne mogu detaljnije da napišem. Ovo pišem po sećanju. Nadam se da je od pomoći

Van mreže manik

• Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 19.08.2013, 20:52:42 »
e,to mi nije jasno.to znaci da moram da imam devizni racun u banci? recimo u komercijalnoj,i koji je njima kod?
hvala!

Van mreže ivana

• Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 19.08.2013, 21:23:14 »
e,to mi nije jasno.to znaci da moram da imam devizni racun u banci? recimo u komercijalnoj,i koji je njima kod?
hvala!

Da, upravo to. Možda će ovaj sajt biti od pomoći

http://www.theswiftcodes.com/serbia/

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 19.08.2013, 21:30:32 »
:) pusti ti to ... znaš SWIFT CODE bankama ili ne znaš ?!  ;D

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #10 poslato: 19.08.2013, 22:39:23 »
:) pusti ti to ... znaš SWIFT CODE bankama ili ne znaš ?!  ;D

Brdjo je uvek bio duhovit O0

Van mreže ivana

• Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 19.08.2013, 23:17:42 »
Šta bismo da smo previše ozbiljni? Ako Brđo, volim duhovite ljude.

Van mreže coka

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 20.08.2013, 10:52:36 »
Vidim da neki imaju problem u trećem koraku. Tu zapravo treba upisati broj deviznog računa na koji želimo isplatu. Taj broj nam stoji na deviznim karticama u formi RSxxxxxxxxxxxxxxxx. Drugo polje je polje u koje treba upisati swift bank code. To je broj koji možemo naći na internetu, svaka banka ima svoj swift code. I treće polje je naziv banke. Izvinjavam se ako sam pogrešila redosled polja, jer mi je ta opcija nedostupna, pa ne mogu detaljnije da napišem. Ovo pišem po sećanju. Nadam se da je od pomoći

Tacnije u pitanju je drugi korak, evo dve slike koje ce mozda pomoci da detaljnije objasnite
Postoje dve opcije za popunjavanje na ovom koraku....

Van mreže ivana

• Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 20.08.2013, 11:11:37 »
Ne sećam se da sam imala obe opcije, ali svejedno. Stvar je ista. Treba upisati IBAN (broj deviznog računa), Swift code i naziv banke, koliko vidim na oba dostupna polja. Koliko se sećam, nisam trebala ništa drugo osim toga da popunim

Van mreže Goran FX

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 20.08.2013, 11:57:09 »
Jel mogu da se dese neke zloupotrebe preko mog deviznog racuna? I swift code upisujem banke u kojoj imam racun? hvala