Autor Tema: ABCmarkets  (Pročitano 5034 puta)

Van mreže ABCmarkets

• Pogledaj profil
ABCmarkets
« poslato: 06.08.2013, 13:07:40 »
Fleksibilni uvjeti trgovanja

479 različitih financijskih instrumenata
JEDAN račun – ČETIRI različite trgovačke platforme
Tržište otvoreno 24 sata od 23:00 u nedjelju do 22:00 u petak po srednjeeuropskom vremenu
Minimalni depozit: 200 USD / EUR / GBP
Poluga do 100:1
Lot: od 0,1
Tip spreada: Basic-1,6 Standard-0,8 PRO-0, 0
Valutna baza računa: Izaberite između USD, EUR ili GBP
Hedging i scalping: Da – svi stilovi

www.abcmarkets.co

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: ABCmarkets
« Odgovor #1 poslato: 06.08.2013, 14:39:13 »
Gde će hrvati nego na naše tržište :)

Van mreže Brdjanin

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 06.08.2013, 16:11:38 »
 :) dobro došli BRAĆO !   8)

Van mreže ABCmarkets

• Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 06.08.2013, 16:41:43 »
 :) :) :) :) :) :) :) :) :) ;)

Van mreže ABCmarkets

• Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 07.08.2013, 09:20:12 »
JEDAN račun – ČETIRI različite trgovačke platforme

Imate pristup bilo kojoj od 4 ABC markets trgovačke platforme za trgovanje ili za provjeru stanja na vašem računu, 24 sata na dan.

Napredne trgovačke platforme:

ABC trader – pratite cijene u realnom vremenu, analizirajte grafikone i trgujte svim glavnim Forex valutnim parovima, robama, indeksima i dionicama gdje god se nalazili.

ABC mobile – Trgujte bilo gdje, bilo kad sa ABC mobil-om. Pratite tržište iz svog džepa: Grafikoni uživo, cijeneuživo, intuitivan i jednostavan za korištenje.

ABC tablet – Prilagodljiva lista Tržišnog preglednika, opcija Klikni i Trguj, izvršavanje tržišnih naloga jednim dodirom, praćenje ključnih značajki računa kao što su otvorena trgovanja i povijest vaših transakcija.

ABC metatrader – Ovaj program vam omogućuje: praćenje cijena u realnom vremenu, online pristup OTC tržištu i analiziranje grafikona

www.abcmarkets.co

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 07.08.2013, 12:48:03 »
Sve je to OK sto nudis ,samo ima jedan problem sto smo mi srbi teski na pare,srbima treba nesto FREE sobzirom na krizu 70 godina,prvo na ove free sto im nudim da zarade, pa ce onda kod tebe.

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 08.08.2013, 00:01:05 »
Sve je to OK sto nudis ,samo ima jedan problem sto smo mi srbi teski na pare,srbima treba nesto FREE sobzirom na krizu 70 godina,prvo na ove free sto im nudim da zarade, pa ce onda kod tebe.

ma shta prichash ,ispashce da niko ne ulayhe  svoj novac  nego svi gledaju te tvoje  bonuse ya  koje treba da   odradish 7000 lotova da dobijesh 10 dolara .. ti bonusi su isti kao i demo rachuni  , ne gledash na te pare kao svoje i ne obracash  pazhnju na njih a jednom  kada svoj novac ulozhish  tek onda nauchish  kako treba trgovati!

dobrodosao abc ;)

Van mreže djole76

• Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 08.08.2013, 08:35:39 »
Citat
   ma shta prichash ,ispashce da niko ne ulayhe  svoj novac  nego svi gledaju te tvoje  bonuse ya  koje treba da   odradish 7000 lotova da dobijesh 10 dolara .. ti bonusi su isti kao i demo rachuni  , ne gledash na te pare kao svoje i ne obracash  pazhnju na njih a jednom  kada svoj novac ulozhish  tek onda nauchish  kako treba trgovati!

Slažem se u potpunosti... Dok se nešto ne izgubi, teško da se uvidi greška... A sve izgleda tako prosto... :)

Van mreže ABCmarkets

• Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 08.08.2013, 16:25:52 »
Hvala vam svima na dobrodošlici.  :)

elite44 napravit ćemo i nešto po tom pitanju.  ;)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 08.08.2013, 19:03:37 »
Ja se malo nasalih,al ste vi ozbiljni,jedno je sigurno za nove da je bolji free acc,nego demo,moje misljenje.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #10 poslato: 08.08.2013, 20:01:09 »
Ja se malo nasalih,al ste vi ozbiljni,jedno je sigurno za nove da je bolji free acc,nego demo,moje misljenje.

Stavi smajli ;)