Autor Tema: PIVOT POINT strategy  (Pročitano 33221 puta)

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: PIVOT POINT strategy
« Odgovor #60 poslato: 14.03.2011, 09:28:37 »
Ja koristim indikator koji određuje pivot point. Kada se postavi u podešavanjima 0 GMT dobija iste vrednosti kao i Dukascopy.
Indikator dozvoljava da mu se postavi sat i minut u kojem će određivati pivotpoint, mada mislim da je ovaj 0 GMT najbolji jer ga koristi najviše trejdera.

ajde molim te uploaduj taj indikator ovde. ili ako postoji vec na forumu negde javi.
hvala

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: 14.03.2011, 09:45:18 »
Ja koristim indikator koji određuje pivot point. Kada se postavi u podešavanjima 0 GMT dobija iste vrednosti kao i Dukascopy.
Indikator dozvoljava da mu se postavi sat i minut u kojem će određivati pivotpoint, mada mislim da je ovaj 0 GMT najbolji jer ga koristi najviše trejdera.

ajde molim te uploaduj taj indikator ovde. ili ako postoji vec na forumu negde javi.
hvala

Mislim da ovog indikator za pivot pointe nema na forumu. Mislim da sam ga skinuo negde sa neta.
U podesavanjima je potrebno staviti start hour i start minute na 0 da bi se dobila vrednost kao na dukascopiju.

Ovaj indikator osim pivotpointa prikazuje i ostale pivote.

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: 14.03.2011, 09:47:56 »
-30 pipa na paru GBPUSD

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #63 poslato: 14.03.2011, 09:52:52 »
-30 pipa na paru GBPUSD
Takođe, znači da je bila greška ući u poziciju, jer je GBPUSD posle 6h odradio svoj rad, tj. dobio buy signal i spustio se dole i pokupio sl, gde smo ga mi uzeli kao sell signal, a on se opet vratio gore i pokupio i ovaj put sl.

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: 14.03.2011, 10:01:39 »
-30 pipa na paru GBPUSD
Takođe, znači da je bila greška ući u poziciju, jer je GBPUSD posle 6h odradio svoj rad, tj. dobio buy signal i spustio se dole i pokupio sl, gde smo ga mi uzeli kao sell signal, a on se opet vratio gore i pokupio i ovaj put sl.

Kod mene nije imao buy signal gbpusd posle 6 sati. Posle dodira sa CPPom na nivou od 1.6047 cena je isla gore do najvise 1.6053 (tu jos nije 15 pipa od CPP i nije buy signal), i onda je otisla na dole i aktivirala order u sellu koji je zavrsio sa sl.

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 14.03.2011, 10:09:31 »
usdchf -30 pipa

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #66 poslato: 14.03.2011, 10:12:28 »
-30 pipa na paru GBPUSD

Kod mene nije imao buy signal gbpusd posle 6 sati. Posle dodira sa CPPom na nivou od 1.6047 cena je isla gore do najvise 1.6053 (tu jos nije 15 pipa od CPP i nije buy signal), i onda je otisla na dole i aktivirala order u sellu koji je zavrsio sa sl.
Pogledaj malo bolje, bio je na 77, znači da je bio na više nego pola puta do TP-a

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #67 poslato: 14.03.2011, 10:15:42 »
usdchf -30 pipa
Kako uspevaš?

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 14.03.2011, 10:24:11 »
usdchf -30 pipa
Kako uspevaš?

Da sad vidim sta je problem pivot nam se razlikuje za 7 pipa kod usdchf. Meni je na 0.9300 a kod tebe je 0.9307, a za GBPUSD mi još uvek nije jasno jer su nam slični pivoti. Jel može sličica da vidim u čemu je problem  :) Please.
« Poslednja izmena: 14.03.2011, 10:26:49 Majk Korleone »

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #69 poslato: 14.03.2011, 10:34:10 »
usdchf -30 pipa
Kako uspevaš?

Da sad vidim sta je problem pivot nam se razlikuje za 7 pipa kod usdchf. Meni je na 0.9300 a kod tebe je 0.9307, a za GBPUSD mi još uvek nije jasno jer su nam slični pivoti. Jel može sličica da vidim u čemu je problem  :) Please.
Nisi u pravu, stavio sam tvoj Pivots_Daily indikator i on mi je dao istu vrednost PP, kao što vidiš na slici.
Takođe na gbpusd ne kontam gde si zapeo, evo ti i ta slika  :o
Možda nije tvoj dan, neka, sutra će biti bolje ili možda već po otvaranju NY  tup

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: 14.03.2011, 11:12:56 »
usdchf -30 pipa
Kako uspevaš?

Nisi u pravu, stavio sam tvoj Pivots_Daily indikator i on mi je dao istu vrednost PP, kao što vidiš na slici.
Možda nije tvoj dan, neka, sutra će biti bolje ili možda već po otvaranju NY  tup

Evo slike za usdchf. Nisi postavio sliku za gbusd. Probao sam sve  vrednosti sata 0, 23,24, 1, 2, 6 ujutru i ne mogu da dobijem 0.9307 , a sa parametrom o mi je kao na slici 0.9300. Ne znam gde je problem.

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #71 poslato: 14.03.2011, 11:49:54 »
usdchf -30 pipa
Kako uspevaš?

Evo slike za usdchf. Nisi postavio sliku za gbusd. Probao sam sve  vrednosti sata 0, 23,24, 1, 2, 6 ujutru i ne mogu da dobijem 0.9307 , a sa parametrom o mi je kao na slici 0.9300. Ne znam gde je problem.
Ne znam u čemu je problem, možda je do platforme.
Evo slike koju nisam postavio u prethodnom postu, proveri da nisi možda izgubio konenciju, pa da ti nije dobro izračunao.
Možda je to problem i koj gbpusd, meni se celo jutro gubi konencija

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: 14.03.2011, 11:59:10 »
Hval FXMaster.

Sad vidim gde je problem kod gbpusd-a.
Na tvoj platformi je pre 6 sati dodirnuo CPP, a kod mene je falilo 2 pipa da ga dodirne. Slika u prilogu.
A za usdchf mi je prava misterija, ništa ne pomaže ni brisanje ni ponovo ubacivanje indikatora, za usdchf ne odstupa od 0.9300. Ima neka caka sisgurno i možda je vezana sa platfomom i promenom vremena.

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #73 poslato: 14.03.2011, 12:35:34 »
+20 sell USDCHF,
na AUDUSD je još uvek otvorena pozicija

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: 14.03.2011, 14:15:16 »
FXMaster ,

Jel može jedna molba. Možeš li da mi pročitaš koje ti pivote pokazuje moj indikator za danasnji dan na tvojoj platformi.