Autor Tema: Brokerske kuce u srbiji?  (Pročitano 17567 puta)

Van mreže Marko1987

• Pogledaj profil
Brokerske kuce u srbiji?
« poslato: 12.06.2013, 09:28:00 »
Ako moze neko da mi preporuci neku brokersku kucu u srbiji preko koje je najbolje trgovati?

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Brokerske kuce u srbiji?
« Odgovor #1 poslato: 12.06.2013, 09:42:54 »
Ako moze neko da mi preporuci neku brokersku kucu u srbiji preko koje je najbolje trgovati?

Što se tiče brokera u Srbiji, najbolji i jedini ozbiljni su iz Admirala. Oni su takođe i vrlo aktivni na ovom Forumu, tako da tu nemaš dilemu.

Van mreže Marko1987

• Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 14.06.2013, 09:35:50 »
Ja sam registrovao demo nalog u FXlideru.To je prva brokerska kuca koja mi je izasla kada sam ukucao forex na googlu.Valjda su ok?

Van mreže Marko1987

• Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 18.06.2013, 15:22:36 »

Što se tiče brokera u Srbiji, najbolji i jedini ozbiljni su iz Admirala. Oni su takođe i vrlo aktivni na ovom Forumu, tako da tu nemaš dilemu.

Hvala na preporuci. Probacu i preko njih pa cemo videti kako ide. Mozete li mi poslati neke linkove ka edukaciji da procitam malo vise o svemu ovome?

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 27.06.2013, 01:19:48 »
Ja sam registrovao demo nalog u FXlideru.To je prva brokerska kuca koja mi je izasla kada sam ukucao forex na googlu.Valjda su ok?

prvi koji ri izadju na googleu su placeni ,nikad ne klikaj ne njih ,moraju da plate da bi se pojavili , klikaj na one koji su medju prvih pet  posle placenih

Van mreže Mitros

• Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 14.08.2013, 18:03:18 »
Molim iskusne da mi preporuce neke brokerske kuce , samo napominjem da mi je vazno da budu na srpskom jer engleski mi bas i nije najlaksi za snalazenje  :P :P :P

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 15.08.2013, 11:19:43 »
Molim iskusne da mi preporuce neke brokerske kuce , samo napominjem da mi je vazno da budu na srpskom jer engleski mi bas i nije najlaksi za snalazenje  :P :P :P

verovatno si  chitajuci  forum video da u  srbiji nema puno brok. kuca ,tu su admiral i fxlider  najzastupljenije .po svim  komentarima  koj e sam prochitao  do sada  ako cesh birati iymedju ove dve kopmanije ,admiral odnosi prevagu...

ali bi ti u svkaom sluchaju  savetovao d anauchish engleski shto  pre jer je  jako bitan za  forex!

Van mreže Mitros

• Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 28.10.2013, 18:11:52 »
Hvala na preporuci !!!

otvorio sam demo kod oba brokera , iskren da budem neslazem se sa tobom bar za sada , jer sto se tice podrske jedino su mi iz FX lidera ponudili pomoc i to na srpskom dok me iz admirala niko nije ni kontaktirao sve sam morao sam da nalaim na njihovom sajtu , a i tu mi je sajt fxlidera pregledniji i laksi za snalazenje . Neznam Kakvi ce biti na dalje kada  se budem obucio ... i koliko vremena ce mi trebati po tvom misljenju pritom vec skoro 2 meseca vezbam na demo ... i dobro mi ide na demo u plusu sam

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 29.10.2013, 08:19:30 »
Hvala na preporuci !!!

otvorio sam demo kod oba brokera , iskren da budem neslazem se sa tobom bar za sada , jer sto se tice podrske jedino su mi iz FX lidera ponudili pomoc i to na srpskom dok me iz admirala niko nije ni kontaktirao sve sam morao sam da nalaim na njihovom sajtu , a i tu mi je sajt fxlidera pregledniji i laksi za snalazenje . Neznam Kakvi ce biti na dalje kada  se budem obucio ... i koliko vremena ce mi trebati po tvom misljenju pritom vec skoro 2 meseca vezbam na demo ... i dobro mi ide na demo u plusu sam

Druže,
Čitaj komentare i postove na Forumu. Ovde niko nema intreres osim da jedni drugima dajemo adekvatne informacije. Tako da Fx Lider nije na dobrom glasu iz mnogo razloga, a prvi je taj da retko ko je tamo deponovao novac sa Foruma...i ako ga je deponovao pokajao se.
Drugo, Admiral ima podršku na srpskom jeziku. Takođe su aktivni na forumu...i za svaku preporuku što se tiče domaćih brokera. 

Van mreže tiboka12

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 29.10.2013, 13:52:17 »
U samom startu kad se pogleda razlika u spread-u na pro računima kod ova dva brokera jasno je da je Admiral market daleko povoljniji jer malim spred-om na svim valutnim parovima, u odnosu na Fx Lider, otvara veće mogućnosti za trgovanje.Ja imam pro račun u Admiral marketu nepuna 3 mjeseca i sve pohvale,što je i najbitnije, za brzinu prebacivanja novca na bankarski račun prilikom povlačenja a što se tiče tehničke podrške i to je na odličnom nivou jer nisu nametljivi i pozivom na tel predstavništva,dobiju se sve potrebne informacije...za sada sve pohvale za Admiral Market.