Autor Tema: Kako da snimim kao sliku stanje trgovina u MT4  (Pročitano 4002 puta)

Van mreže Tango

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Kako da snimim kao sliku stanje trgovina u MT4
« poslato: 23.08.2010, 08:10:53 »
Kako da snimim kao sliku, da bih mogao poslatu u forum ili mailom, stanje otvorenih trgovina i trgovina na čekanju? To je jezičak Trade u terminalu MT4.
Тренд је једина сигурна ствар на форексу.

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
Odg: Kako da snimim kao sliku stanje trgovina u MT4
« Odgovor #1 poslato: 23.08.2010, 08:38:17 »
Kako da snimim kao sliku, da bih mogao poslatu u forum ili mailom, stanje otvorenih trgovina i trgovina na čekanju? To je jezičak Trade u terminalu MT4.
Najlakše ti je preko dugmeta print screen koje ti se nalazi na tastaturi, postoji mogućnost da ti ne radi, pa se treba skinuti program sa neta, nakon njegovog pokretanja će raditi. Na ovaj način imaš sliku celog ekrana, pa je trebaš obraditi.
Kod wix7 imaš extra opciju snipping tools, kod koga biraš koji ćeš deo ekrana da "odsečeš" i da ga snimiš.

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 23.08.2010, 12:36:44 »
ja  imam jedan   programcic  koji  funkcionise  odlicno  a i  besplatan  je  :)   

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search/?q=fire+screenshot&cat=all&lver=any&pid=1&sort=&pp=20&lup=&advanced=    mozes  ga naci  ovdje  ,kao  FIrexfox  extension  .   

Van mreže FxSonic

• Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 28.08.2010, 14:58:35 »
Yo
Evo odlican program koji ja koristim za slicne stvari , zadnja vezija TechSmith SnagIt 10.0.0.788

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
« Odgovor #4 poslato: 29.08.2010, 19:02:15 »
Mislim da nema potrebe za dodatnim programima niti printscreen imas na MT4 platformi opciju, File ili Fajl i u padajucem meniju imas opciju sacuvaj kao sliku ili save as picture i to je to.

Ja svaki dan slikam ulaze radi kasnije analize a i zatreba coveku.

Pozdrav