Ne znam da li si poceo live trgovanje, ali da ti prenesem svoje iskustvo. Ja sam imao skupo placeno iskustvo, pa da prenesem drugima kako bi pokusali da izbegnu agresivne i navalentne pozivare. Pocetkom decembra me pozvala iz SERBIATRADINGA koji zastupaju Kiparski Markets. Posto je videla na Netu da sam cackao po Forex sajtovima pitala me je da li sam zainteresovan za trgovinu na Forexu. Jesam bio zainteresovan, i ona je pocela da me svakodnevno zivka kako bih otvorio live racun, a oni ce posle da o svemu vode brigu, iako sam ja apsolutni pocetnik. To je sve trajalo oko mesec dana dok ja najzad nisam otvorio live racun, a onda me je preuzeo neko drugi i posle ulozenih 100$ gnjecio da ulozim jos vise kako bih iskoristio sigurne prilike. Trgovao sam i pomalo gubio, bez ikakvih uputstava i opomena ili saveta. Nije bilo ni preporuke da prvo otvorim demo racun, da se tamo konsultujem sa njima, niti sam bio upucen na neki forum o Forexu, samo je bilo vazno da uplatim novac a posle nema sta da BRINEM. Posto sam naivan i lakoveran, verujem u dobre i dugorocne namere ljudi (jos verujem u Deda Mraza!!!) na navaljivanje tog nekog drugog iz SERBIATRADINGA i uveravanja da ima sigurne informacije o akcijama Gazproma ulozio sam jos 300$ i kupio akcije za 10 lotova. Pocetnik, jedva dve nedelje na Forexu!!!?!!? Naravno akcije su krenule nadole, taj se vise nije javljao, nisam stavio SL i posle 2 nedelje sam izgoreo. Sada znam da sam bio krajnje naivan, ali vi ostali pocetnici nemojte biti. Kasnije sam uvideo da maxima nekog trejdera +ako ne mozes zaraditi na demo racunu, nemas sta traziti na LIVE racunu+ vredi svaku napisanu rec. Nastavicu trgovanje ali prvo dobra obuka od par meseci, pracenje foruma i tudjih iskustava i saveta iskusnih trejdera, samo sada sa FXliderom jer su se njihovi predstavnici ponasali potpuno suprotno od onih iz SERBIATRADINGA, tako da imaju moje poverenje. Pozdrav svim pocetnicima i PAMET U GLAVU, a POHLEPU zaboravite, ja sam je nadam se zaboravio. Niko se ne moze obogatiti za mesec dana!