Nema razloga za ljutnju.
Nije mi jasno sto je napisano da ce statement biti objavljen pre vise od nedelju dana, a ti kazes da ce biti objavljen po zatvaranju pozicija. Sta ako se pozicije nikad ne zatvore ? Hipoteticko pitanje, mozda, ali teoretski moguce.
Kao što možeš da vidiš u pitanju je citat, tako da ti je isti čovek sve odgovore slao. Molim te više obrati pažnju na ono što čitaš.
Hipotetičkim pitanjima neću da se zamaram.
Nije mi jasna samo jedna stvar: zašto si se okomio na ovu jednu temu, ako si po ostalim forumima prosipao svoje znanje o forexu, nudio besplatnu edukaciju itd. Ako ništa drugo, mogao bi bar jednu svoju uspešnu strategiju da predočiš pa da svi budemo još uspešniji.
Ok. Samo sam citao i pre i video da ce biti pre nedelju ili vise dana. Nebitno. Na istoj smo strani, bar ja tako mislim.
Da, ja jesam po ostalim forumima prosipao svoje znanje i nudio besplatnu edukaciju ali sam naisao na nerazumevanje i nepostovanje (da ne kazem teze reci).
Mogao bih da napisem bar nekoliko strategija po kojima radim (mada je to kod mene sve svedeno u jednu), ali nisam vise za to. Zasto ? Pa bas sam to i radio, i bas mi se onda sve to lose i desilo.
Ovde sam dosao da vise da citam nego da pisem (nadam se da je to dozvoljeno na ovom forumu). A bome, povremeno se trudim i da poboljsam sve nas, kao na primer onda kad sam rekao da je ova tvoja strategija rizicna i objasnio razloge.
Ja ti zelim sve pare ovog sveta, jer da li si ti u plusu ili minusu... od toga nemam nista. Ustvari, mene prica o parama ni ne zanima, vec samo prica i nacinu rada, vestinama, performansama itd. Samo sto ovaj put vise citam, a manje pisem, sem povremeno kada se trudim da zapocnem konstruktivnu diskusiju vezanu za necija gledista.