Mislim da se malo neslavno povlacis sada, a to kazem bas zato sto trenutak za tako nesto nije najbolji (ocu reci, sad kad je krenulo nizbrdo).
P.S. Naravno, ovo je tvoj sajt i forum i ti mozes da radis sta hoces, da ne odgovaras, pa i da brises poruke (vec vidjeno jednom, mada moram da priznam da je poruka bila podje8avanje), kao i da brises forumase koji ti se ne svidjaju ili te na neki nacin ometaju.
P.P.S. S obzirom da se reklamiras (a i druge te reklamiraju) kao jedini pravi sajt i forum o Forexu u Srbiji, onda to i budi.
[/quote]
1. USD/CHF je danas zatvoren popodne... Slika u prilogu... Uskoro će i AUD/USD , vidi u prethodnim postovima gde mi je tp na tom valutnom paru. Prijatelju moj, vidiš i sam da kod mene ništa nije krenulo nizbrdo...
2. Još nisam nikoga izbacio sa sajta, ali onaj koji vređa i pravi se jako pametan (bankar i proka pronalazač) biće sigurno opomenuti, a potom i izbačeni.
3.Ja se apsolutno nigde još ne reklamiram, uskoro kao ekipa hoćemo ZAJEDNO sa svim našim članovima na forumu, koji isto grade i unapređuju ovaj sajt kao i naša četvoročlana ekipa.
Vreme će pokazati, ali bićemo najbolji...