Autor Tema: Iskustvo sa podizanjem novca, pitanje....  (Pročitano 8839 puta)

Van mreže fxdeny

• Pogledaj profil
Iskustvo sa podizanjem novca, pitanje....
« poslato: 11.08.2012, 15:53:52 »
Pozdrav dragi moji trejderi, od skoro sam na real racunu, i vec imam neku zaradu, pa bih hteo da vas pitam da li neko ima iskustva sa podizanjem zarade, koliko traje i sve to...Broker mi je objasnio kako kod njih ide, i ok, ali zelim da chujem vasa iskustva...Sta nama garantuje da ce nam novac tj.zarada stvarno biti isplacena? Hvala unapred svima

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
Odg: Iskustvo sa podizanjem novca, pitanje....
« Odgovor #1 poslato: 11.08.2012, 16:53:42 »
Pozdrav dragi moji trejderi, od skoro sam na real racunu, i vec imam neku zaradu, pa bih hteo da vas pitam da li neko ima iskustva sa podizanjem zarade, koliko traje i sve to...Broker mi je objasnio kako kod njih ide, i ok, ali zelim da chujem vasa iskustva...Sta nama garantuje da ce nam novac tj.zarada stvarno biti isplacena? Hvala unapred svima

Pozdrav i tebi i dobrodošao na FX portal broj 1 u Srbiji i regionu. Primetićeš da ovde nije cilj "da vam damo ribe, već da vas naučimo da pecate". O0

A sada odgovor na pitanje: ako si kod dobrog brokera nema razloga da se brineš o tome. Oni su svakako zaradili na tebi (i drugima) i više nego što ćeš ti da podigneš. Tako da ti samo razmišljaj o dobro otvorenim pozicijama.

Van mreže fxdeny

• Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 13.08.2012, 16:00:27 »
Ne razumem, kako mislis zaradili vise nego sto cu ja da podignem, ako moze neko da mi objasni?

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #3 poslato: 13.08.2012, 19:22:33 »
Ne razumem, kako mislis zaradili vise nego sto cu ja da podignem, ako moze neko da mi objasni?

U smislu da oni imaju odakle da ti isplate tvoju zaradu i da ne treba previše da razmišljaš o tome...

Van mreže Goran FX

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 19.12.2012, 17:05:07 »
Pozdrav svima, imam pitanje za vas, koji je broker najbolji, tacnije koji ima odgovarajuce licence, fx lider jedini ima licencu Narodne banke Srbije koliko sam upucen, a ne vidim da se nalazi na listi ovog sajta kao predlog. zato me zanima kod kojeg brokera se nece pojaviti problem isplate sredstava.. I koji su najsigurniji. da li je to ovaj.??

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
  • forex fight, forex fight revenge, forexballl
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 19.12.2012, 18:11:56 »
Pozdrav svima, imam pitanje za vas, koji je broker najbolji, tacnije koji ima odgovarajuce licence, fx lider jedini ima licencu Narodne banke Srbije koliko sam upucen, a ne vidim da se nalazi na listi ovog sajta kao predlog. zato me zanima kod kojeg brokera se nece pojaviti problem isplate sredstava.. I koji su najsigurniji. da li je to ovaj.??
Posalji e-mail NBS i pitaj ih da li fxlider ima licencu, ako su je dobili sigurno ce dobiti mesto na listi! Javi kada dobijes odgovor.Pozdrav
KUM, pobednik

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 19.12.2012, 22:40:01 »
fx lider jedini ima licencu Narodne banke Srbije koliko sam upucen

heheheh e to bi voleo da vidim ;D

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 20.12.2012, 10:34:21 »

Druže, pročitaj malo po forumu, nemoj biti lenj. FxLider nije na dobrom glasu, nemoj da te zavaraju reklame i baneri.
Imaš listu brokera na sajtu, koja ti je sasvim dovoljna. Kod tih brokera, ljudi koji su na forumu imaju otvorene račune ili su imali, tako da možeš pitati nešto što ti nije jasno.
Ali, većina nedoumica koje imaju ljudi koji tek počinju sa ovim su na forumu, samo treba malo vremena odvojiti.

Van mreže Goran FX

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 25.12.2012, 23:26:53 »

Druže, pročitaj malo po forumu, nemoj biti lenj. FxLider nije na dobrom glasu, nemoj da te zavaraju reklame i baneri.
Imaš listu brokera na sajtu, koja ti je sasvim dovoljna. Kod tih brokera, ljudi koji su na forumu imaju otvorene račune ili su imali, tako da možeš pitati nešto što ti nije jasno.
Ali, većina nedoumica koje imaju ljudi koji tek počinju sa ovim su na forumu, samo treba malo vremena odvojiti.
ok, shvatam