Autor Tema: Forex Replicator  (Pročitano 27825 puta)

Van mreže Panzer

• Moderator
  • Sr. Member
    • Pogledaj profil
Forex Replicator
« poslato: 30.07.2012, 22:28:32 »
Da li imate utisak da da ste vec nekad videli neku situaciju na grafikonu ranije. U pravu ste, istorija na Foreksu se ponavlja i stalno reciklira. Non stop godinama prevrcem chartove u potrazi za nekim patternom ili za situacijom koja se vec desila. To ume poprilicno da zamori.

Na moju srecu neko se dosetio i napravio robota koji za vas trazi u History Mt4 situaciju koja se nalazi  na vašem chartu.
Kada snimite fajlove, i pokrenete platformu, prvo prevucite indikator za odredjeni par pa onda ea. Platforma će se privremeno zamrznuti dok ne ucita sve barove(ovo može potrajati par minuta u zavisnosti od cpu). U svakom slucaju odlicna alatka za svakodnevnu upotrebu.Cak i ako ne trgujete sa robotom mozete ga koristiti kao validaciju vaseg trejda.

Radi na svim TF , I za sada samo na 2 para EurUSD i GBPUSD,u indikator prozoru daje podudaranje barova na chartu sa onim u prošlosti u %. I daje prikaz u kom smeru  su barovi nastavili da se kreću . Ea koji vredi imati!!
Detaljna Uputsvta su u PDF fajlu.
« Poslednja izmena: 30.07.2012, 22:36:32 Panzer »

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Forex Replicator
« Odgovor #1 poslato: 31.07.2012, 13:55:24 »
Veoma interesantna stvar, hvala na postavljanju

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #2 poslato: 02.08.2012, 19:13:39 »
Nisu mi jasni oni koji su skinuli prvi fajl, a drugi nisu, jer jedan bez drugog ne radi :o

Van mreže sasa70a

• Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 02.08.2012, 21:12:34 »
A kako da instaliram ovo u platormi? Na forexu sam par meseci pa mi još nisu jasne te stvari. Inače vežbam na AVAfx platformi.

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 03.08.2012, 11:30:34 »
  imash na forumu tachno uputsvo kako se instalira svaki expret .ovaj tachno treba samo da prekopirash sve  fajlove  u platformu experts a dalje  uputstvo imash u pdfu

Van mreže FxAmater

• Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 08.08.2012, 16:50:47 »
Da li neko zna iz kog razloga ne mogu da preuzmem fajlove.
Hvala.
Pozdrav.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 08.08.2012, 22:18:15 »
Da li imate utisak da da ste vec nekad videli neku situaciju na grafikonu ranije. U pravu ste, istorija na Foreksu se ponavlja i stalno reciklira. Non stop godinama prevrcem chartove u potrazi za nekim patternom ili za situacijom koja se vec desila. To ume poprilicno da zamori.

Na moju srecu neko se dosetio i napravio robota koji za vas trazi u History Mt4 situaciju koja se nalazi  na vašem chartu.
Kada snimite fajlove, i pokrenete platformu, prvo prevucite indikator za odredjeni par pa onda ea. Platforma će se privremeno zamrznuti dok ne ucita sve barove(ovo može potrajati par minuta u zavisnosti od cpu). U svakom slucaju odlicna alatka za svakodnevnu upotrebu.Cak i ako ne trgujete sa robotom mozete ga koristiti kao validaciju vaseg trejda.

Radi na svim TF , I za sada samo na 2 para EurUSD i GBPUSD,u indikator prozoru daje podudaranje barova na chartu sa onim u prošlosti u %. I daje prikaz u kom smeru  su barovi nastavili da se kreću . Ea koji vredi imati!!
Detaljna Uputsvta su u PDF fajlu.

Neznam kakvi su ti ovo fajlovi, ni ja nemogu da ih skinem, pise mi samo Type:001 i Type:002

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 08.08.2012, 22:56:45 »
  http://rapidgator.net/file/30984980/Forex_Replicator.zip.html
  ovako ce verovatno  da vam bude lakshe