Autor Tema: Fisher strategija  (Pročitano 13340 puta)

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
Odg: Fisher strategija
« Odgovor #15 poslato: 25.06.2012, 14:36:18 »

Ja tebi nisam ni u jednom postu prjetio ni bio drzak, Opet ti meni pricas o necemu sto nema veze, ja ti postavim konkretna pitanja a ti ne odgovaras..

Nemoj pisat i zaobilazit moja pitanja, ja te pitam zasto ti ljudima nudis da koriste fisher indi za otkrivanje trenda kad se to moze vidjet i bez njega?

Procito sam tvoju temu di je tvoja strategija , i vidim da si kroz nekoliko mjeseci ubacivao razne indije da ti olaksa trgovanje, zasto to radis ako imas strategiju koja ti donosi novac? i bez tih indikatora?

Imas ovdje dva pitanja odgovori mi normalno na pitanja, ja se stobom ne svadjam niti sam drzak , samo zelim odgovore na moja pitanja koja ti postavljam, kao iskusan trejder to mi lako mozes odgovorit!

J tebi ne govorim ti si ovakav ti si onakav, samo ti postavljam pitanja...

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 25.06.2012, 15:06:53 »
Svako krece sa indikatorima, vremenom oni vam apsolutno vise nisu potrebni.

Fibo, pivot i trend linije, nista vise za profitabilnost. Naravno sa njima treba znati i rukovati, tu se prave drasticne greske. Odatle veza izmedju profitabilnih i neprofitabilnih trejdera.

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 25.06.2012, 19:31:57 »
Svako krece sa indikatorima, vremenom oni vam apsolutno vise nisu potrebni.

Fibo, pivot i trend linije, nista vise za profitabilnost. Naravno sa njima treba znati i rukovati, tu se prave drasticne greske. Odatle veza izmedju profitabilnih i neprofitabilnih trejdera.

U njegovoj temi je obratno, krenuo je bez indikatora i onda polako poceo ih implementirat.

Znaci covjek ima sistem /strategiju koja je profitabilna i to jednostavna i on to upropastava sa indikatorima, kako nalazi razne indikatore na netu tako ih dodaje i zamucuje sam sebi sliku na chartu ...

Totalno ludilo...

Ovo sto si ti napisao je normalan put kad netko ko nema veze sa forexom krene u taj svijet...

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 25.06.2012, 20:09:09 »
Sigurno da ljude koji su u svetu FX vise od 15 godina smatram kompetentnim sada,pre godinu ipo ili dve nisam ih slusao pratili su moj rad strategiju govorili da bi trebali i indikatori,sad znam da su bili u pravu.Tvoje misljenje sada o nekakvom ludilu nikako ne mogu prihvatiti,razmisljao sam tacno tako kao ti sada  da bi to sa indikatorima bilo ludilo,a sada vidim da nije da su oni zaista bili u pravu.Kod clanova foruma mozes izazvati nevericu u sve ovo ,ali kod mene ni slucajno,naj manji problem mi  prestati pisati na ovom forumu,to po tebi znaci da bi se mnogi spasili moje gnjavaze,brines se ti o njima,sta bi forumi bes takvih,bes takvih forumi ne bi ni postojali glavni ste takvi kao ti vode ih sigurno ka pravom cilju,samo napred.

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 25.06.2012, 20:56:41 »
Sigurno da ljude koji su u svetu FX vise od 15 godina smatram kompetentnim sada,pre godinu ipo ili dve nisam ih slusao pratili su moj rad strategiju govorili da bi trebali i indikatori,sad znam da su bili u pravu.Tvoje misljenje sada o nekakvom ludilu nikako ne mogu prihvatiti,razmisljao sam tacno tako kao ti sada  da bi to sa indikatorima bilo ludilo,a sada vidim da nije da su oni zaista bili u pravu.Kod clanova foruma mozes izazvati nevericu u sve ovo ,ali kod mene ni slucajno,naj manji problem mi  prestati pisati na ovom forumu,to po tebi znaci da bi se mnogi spasili moje gnjavaze,brines se ti o njima,sta bi forumi bes takvih,bes takvih forumi ne bi ni postojali glavni ste takvi kao ti vode ih sigurno ka pravom cilju,samo napred.

Al ti pricas o nekim stvarima koji ljudi pocetnici ne kontaju, i opet mi nisi odgovorio na pitanje, zasto ljudima dajes fisher indikator za raspoznavanje trenda kad se to moze vidjet i bez njega????

Nemoj mi prebacivat stvari na druge teme...

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 25.06.2012, 21:12:17 »

Al ti pricas o nekim stvarima koji ljudi pocetnici ne kontaju, i opet mi nisi odgovorio na pitanje, zasto ljudima dajes fisher indikator za raspoznavanje trenda kad se to moze vidjet i bez njega????

Tvoje misljenje,bez komentara sam.misli sta hoces.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 25.06.2012, 21:17:04 »
Ovo je pravo ludilo.....  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 25.06.2012, 21:36:33 »

Tvoje misljenje,bez komentara sam.misli sta hoces.

Šah - Mat

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 26.06.2012, 13:05:29 »
Ok ovo sada postaje zanimljiv thread :D

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 26.06.2012, 21:51:56 »
U Srbiji kao  i u  okruzenju politicari proglasavaju pobede,a od tih njihovih pobeda narod ama bas nema nista,tako i na ovom forumu osim sto se proglase pobednicima, nista ama bas nista nisu pruzili clanovima ove zajednice,a kad ce nezna se.I politicari traze vecito objasnjenja od sveta i europe,i ako ne uspostave kontakt sa njima pobednici nikad nisu krivi.Meni predlazu da pisem dalje ,a pobednik je pobednik.Mozda na ovom forumu ima ko bi mozda pruzio i vise od mene,moje pisanje ih sigurno ne sputava,ali se boje ovakvih unapred predodredjenih pobednika,drznuli bise oni i eliota ,a kamoli na elite44.

Sad sam prosvjetljen....

Ljutis se na mene , bezveze...

Recimo ti kazes da su za trend potrebni indikatori da se prepozna, ja kazem da nisu, Znaci dva suprotna stajalista,

Umjesto da konstruktivno raspravljamo, sto bi bilo dobro za forum , ti izbjegavas. 

Zato sam i trazio da se otvori pod forum za interaktivno druzenje....
« Poslednja izmena: 26.06.2012, 21:54:55 2012 »

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #25 poslato: 27.06.2012, 09:39:47 »
Zato sam i trazio da se otvori pod forum za interaktivno druzenje....

Pa i ovako ima interakcije ;)

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #26 poslato: 27.06.2012, 10:07:33 »
Do pre neki dan ovaj thread me je podsecao na pismeni sastav iz srednje skole Zrnce peska iz profila, ovih dana je malo zivnuo  8)

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #27 poslato: 14.11.2012, 00:08:35 »
panzeru i ti isto ko muhamed odes ka brdu naucis nesto i onda u spilju,, de podjeli snama kako trgujes... opisi sistem rada... da i lajici uce... cemu bit ovog foruma, osim sto admini zaradjuju na reklamama, ako useri koji nesto znaju ne podjele svoje znanje sa ostalim userima...

Panzeru, panzeru....

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #28 poslato: 14.11.2012, 11:38:28 »
Nisam vam ja zanimljiv, ne koristim fancy indikatore, nemam ultra uber cool oscilatore , signale koji vriste buy i sell itd.  Plus imam malo vremena za trgovanje, i to radim za svoju dusu.

http://www.screencast.com/users/Panzer83
Slike same sve govore.

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #29 poslato: 14.11.2012, 18:37:43 »
Nisam vam ja zanimljiv, ne koristim fancy indikatore, nemam ultra uber cool oscilatore , signale koji vriste buy i sell itd.  Plus imam malo vremena za trgovanje, i to radim za svoju dusu.

http://www.screencast.com/users/Panzer83
Slike same sve govore.

Panzeru, panzeru...
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."