Autor Tema: Fisher strategija  (Pročitano 13334 puta)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Fisher strategija
« poslato: 17.06.2012, 14:16:48 »
Strategija vredna paznje,kada sam naisao na fisher10 indikator ,istrazivao sam dalje i dosao do zakljucka da osim 10 u inputima radi na dugorocni period fenomenalno kada se postavi u inputima 55.Pisao sam tada da uz time slope fisher10 se koristi za rano otkrivanje trenda na H1 TF,a fisher 55 za potvrdu trenda i kasnije kada promeni boju od datog trenda treba izaci tu bi bio SL.Sve to moje pisanje nije naislo na razumevanje i obrisano je cinimise.U ovoj str se koristi Fisher10 i fisher 55,takodje se koristi vermov indikator .Fisher10 i vermov se koriste za rano otkrivanje trenda a kada i fisher 55 dobije istu boju kao ova dva sto nagovestavaju trend ulazi se u poziciju.SL je kada na fisher 55 se promeni boja od datog trenda .Sve je isto kao sto sam ja zamislio samo umesto time slope koristi se indikator vermov.Na ovoj str se mozete upoznati sa str,a indikatore mozete preuzeti dole.http://www.forex-site.net/content/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%81-fisher

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Fisher strategija
« Odgovor #1 poslato: 17.06.2012, 14:23:37 »
Takodje razlikuje se od moje zamisli H1 TF,ova se radi na M5 TF.Nisam naisao na razumevanje zbog malo komplikovanog time slope.Pre sat vremena sam naisao slucajno na ovu str,i vidh da radi sa varmovom indikatorom,cini mi se da postoji jos jedan slican varmovu,ako ga pronadjem postavicu ga pa uporedite i uzmite bolji.Nece vam valjda i ovo biti komplikovano,jednostavnija je da jednostavnije ne moze biti.Za pojedine i nisam bas kompetentan da ocenjuje str,ali ako sam ja krenuo dobrim putem sto se tice fishera pa naisao na str koja je nesto izmenjana,to sigurno govori o kvalitetu,sto bi se reklo dva losa ubise Milosa.
« Poslednja izmena: 17.06.2012, 14:29:23 elite44 »

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 24.06.2012, 12:36:32 »
Uzecu za primer ovu str,covek postavio i indikatore ,sliku i napisao kako se ulaz.Meni ta slika i netreba,kada postavim indikatore uz ono upustvo sto je napisao sve to mogu videti odma na grafu.Pogledam kada je cena isla vise od 130 pipsa na primer gore pogledam od dole kako je pocelo i videci da je varmov prvo poceo zelene krugove pa onda fisher10 daje iznad nule linije,a kada je fisher 55 dao iznad nule linije to je to BAY.I sta ce mene ta slika njegova sto je on postavio kada ja imam sliku po indikatorima i opisu kako je napisao ispred sebe.Po cemu bi ta neobjavljena slika predstavljala neciji monolog,e pa jedino za onoga koga to pisanje ne interesuje bas nista.A koga moje pisanje ne zanima i nazivaju to monologom ,sigurno i ne zasluzuje sliku da im postavim.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 24.06.2012, 12:53:04 »
Uzecu za primer ovu str,covek postavio i indikatore ,sliku i napisao kako se ulaz.Meni ta slika i netreba,kada postavim indikatore uz ono upustvo sto je napisao sve to mogu videti odma na grafu.Pogledam kada je cena isla vise od 130 pipsa na primer gore pogledam od dole kako je pocelo i videci da je varmov prvo poceo zelene krugove pa onda fisher10 daje iznad nule linije,a kada je fisher 55 dao iznad nule linije to je to BAY.I sta ce mene ta slika njegova sto je on postavio kada ja imam sliku po indikatorima i opisu kako je napisao ispred sebe.Po cemu bi ta neobjavljena slika predstavljala neciji monolog,e pa jedino za onoga koga to pisanje ne interesuje bas nista.A koga moje pisanje ne zanima i nazivaju to monologom ,sigurno i ne zasluzuje sliku da im postavim.
Sobzirom da je iz mog pisanja o nacinu otkrivanja ocekivanog trenda,ovde ima i slika i objasnjene,slika za ocekivani trend ne treba,vec kad se odredi ako se svi uslovi ispune iz ove str uci u bay ili sel ocekivani trend profit neminovan,jel treda jos i muzicka zelja..

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 24.06.2012, 12:56:57 »
Ja sam reko da uz indije postavis sliku da ljudi vide iz  prve o cemu sa radi sa svojim monologom, pa naravno da ce onda ljudi ubacit sebi na graf indikatore i imat sliku pred sobom.

Nema ljutnje na dio o monologu.. al imas novi nadimak sad hehe

Pa nebi bilo lose i da ide neka muzika u pozadini dok predstavljas nacin trgovanja  ;)
opet bez ljutnje ponavljam.. 
« Poslednja izmena: 24.06.2012, 13:02:30 2012 »

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 24.06.2012, 13:10:34 »
Pruzis nekom prst on bi saku pa ruku itd,Nadimke i ocene su uvek spremni da daju..

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 24.06.2012, 17:03:52 »
Kakav prst ti pruzas! Samo zbunjujes ljude sa raznim indikatorima kad se to sve vidi na PRAZNOM chartu.

Primjer: nudis indikator da ti pokaze i identificira trend, koja blamaza.. pa ti ljude trebas ucit da im netreba indikator za identificiranje trenda , nego ga se moze vidjet i na praznom chartu.. treba samo zurit u chart svaki dan i shvatit ce ljudi..

Zato i drzis monologe na forumu, slabo ko udje u dijalog sa tobom..

Bilo bi dobro ako modovi dopuste da se otvori pod forum ili smjesti negdje tema WarZone. Za ovakve postove.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 24.06.2012, 17:58:21 »
Kakav tu dijalog treba,to sto napisem vidi ispred sebe,tu nema nista nejasno tako da dialog i ne ocekuje.Sobzirom na posete ne bih rekao da se svi osecaju kao ti,nalete takvi  pametnjakovici.Koliko li sam ja samo video strategija koji se zasnivaju na tekstu i indikatorima.Kako ti zamisljas trgovinu moze sebi priustiti Soros i jos po neki,njima ne trebaju indikatori oni to onako uz jutarnju kafu iz novina saznaju dalja desavanja.Za to kako ti mislis treba ogroman kapital.Mi sa manjol lovom koristimo indikatore,stvar je pojedinca sta misli o tome,Tako da ni tebe ni nikoga ne silim na nesto,ko prihvata prihvata.Uzmimo za primer koliki je svet,kada bi se iz nekih drzava uzimale samo dobre stvari i onda napravi jedna kakva  bio bi to raj za narod,koliko ima strategija i indikatora,kada se prepoznaju dobre stvari i pretoce u jednu strategiju nema sumnje da nije dobra za trgovanje,stvar je drugih dal je prihvataju ili ne tu ja zaista ne mogu nista.
« Poslednja izmena: 24.06.2012, 18:32:54 elite44 »

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 24.06.2012, 21:39:14 »
Kakve veze ima novac sa nalazenjem i prepoznavanjem trenda na chartu??

Ako trgujes na M5 i koristis fisher  da bi vidio di je trend to isto mozes i bez fishera , bez komplikacija!

Nije istina da samo Soros moze trgovat na golom chartu!

Cekam dalje... Aj da prvo rijesimo ovo oko trenda postaje zanimljivo..A sto vise pises to vise se zamotavas u svojim rijecima.. Ja nisam ni pametnjakovic  niti te vrijedjam..
« Poslednja izmena: 24.06.2012, 21:44:59 2012 »

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 24.06.2012, 22:29:32 »
Vidim da ne znas kako Soros trguje,slatko si me nasmejao.Ti mislis da Soros sedi za platformom i odredjuje trend na 5M grafu vizuelno.On grafikone ne koristi,takodje ne trguje na margini.Svu svoju lovu iskljucivo drzi ili u GBP ili USD,ujutro uz kaficu cita novine prati politiku,ekonomiju i na duzi rok predvidja desavanja.Novac drzi u banci nekada drzi u GBP, a nekada u USD i tako zaradjuje,uz kamate zaradjuje i na razlici kursa,to je sigurnija varijanta nego na forex na margini trgovati zato sam i napisao da za to treba veca lova.Ovo kako on trguje nije moj monolog,vec njegova izjava jos pre vise od 4 godine,ako ces mi verovati ili cu morati da potrazim i sliku i tekst da specijalno za tebe  postavim.Cudan si ti igrac ....

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 24.06.2012, 22:58:11 »

Ako trgujes na M5 i koristis fisher  da bi vidio di je trend to isto mozes i bez fishera , bez komplikacija!

Cekam dalje... Aj da prvo rijesimo ovo oko trenda postaje zanimljivo..A sto vise pises to vise se zamotavas u svojim rijecima.. Ja nisam ni pametnjakovic  niti te vrijedjam..
Vidim dobio si karmu na poznavanje trgovanja,taj sto ti je dao sigurno je pao na toj oznaci FX sto imas,a meni lepo minus karma,svako moze ocenjivati za to nije potrebno znanje Forex-U.

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 24.06.2012, 23:19:30 »
Kako ti zamisljas trgovinu moze sebi priustiti Soros i jos po neki,

Evo tvojih rijeci, znaci ti si spomenuo prvi Sorosa i njegovo trgovanje! Kolko vidim ti znas kako on trguje, odlicno!
Ja Spomenem Sorosa na tvoj odgovor na njega a ti meni opet monolog o njemu, niti sam ja tebe pito kako on trguje niti nista vezano sa njim, a ti opet monolog..

Al sto se kacis na takve stvari, ja sam te pito pitanje o trendu i nisi mi odgovorio..

Ovdje dolaze ljudi po znanje a kad ti netko pstavi neko konkretno pitanje ti im samo spustis..Cemu takvo ponasanje?

Pogledaj samo tvoju temu sa strategijom sam pises, imas par uleta di ti netko  postavi kao pitanje i ti ih skidas,ne razumijem takvo ponasanje, ti si tu da djelis znanje koje si steko iskustvom , i tako vrijeme prolazi ti pises i pises.. bez komunikacije sa drugim ljudima. 
« Poslednja izmena: 24.06.2012, 23:29:04 2012 »

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 24.06.2012, 23:31:56 »

Vidim dobio si karmu na poznavanje trgovanja,taj sto ti je dao sigurno je pao na toj oznaci FX sto imas,a meni lepo minus karma,svako moze ocenjivati za to nije potrebno znanje Forex-U.

Pusti sad karmu, ajde ti meni o konkretnim stvarima, odgovaraj na pitanja,  zasto se tako ponasas na forumu,  arogantno djelujes, nije li ti tesko da pises monologe, a ovo je forum, ovo je mjesto za komunikaciju za clanove foruma...

Kako ja mogu dobit karmu za poznavanje trgovanja kad nisam ni jednu poruku napisao da je vezana za Forex trgovanje, tu karmu sam dobio ocigledno jer sam jedini koji se upustio u konverzaciju sa tobom u vezi tvojih rijeci koje pises na ovom forumu!
« Poslednja izmena: 24.06.2012, 23:42:13 2012 »

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 25.06.2012, 00:43:38 »
Kako se ti razumes zasta je forum,i za tebe sam ja arogantan,mnogi su se javljali privatnim porukama svima sam odgovorio i vise puta ako treba.Sta ti ocekujes sa onakvim prvim nastupom o takozvanom mom monologu i predlogu da se nadje neko drugo mesto to moje pisanje,da ti zasluzujes jos neka objasnjenja,dal se ti to zapitas.Ima napisano i sada kako se dolazi do ocekivanog trenda,ako ti nije jasno zaista mi je zao.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 25.06.2012, 00:58:44 »
Kako se ti razumes zasta je forum,i za tebe sam ja arogantan,mnogi su se javljali privatnim porukama svima sam odgovorio i vise puta ako treba.Sta ti ocekujes sa onakvim prvim nastupom o takozvanom mom monologu i predlogu da se nadje neko drugo mesto to moje pisanje,da ti zasluzujes jos neka objasnjenja,dal se ti to zapitas.Ima napisano i sada kako se dolazi do ocekivanog trenda,ako ti nije jasno zaista mi je zao.
Ako je neko zainteresovan sigutno se ne trazi objasnjenje na takav naci,to je arogantan drzk i bezobziran nacin da se dodje do necega.Jos i pretis i predlazes da mi nije mesto gde sam.Pa treba ostaha da ti postavljam sliku svasta.