Autor Tema: ticmiFX KUM racun  (Pročitano 4599 puta)

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
  • forex fight, forex fight revenge, forexballl
    • Pogledaj profil
ticmiFX KUM racun
« poslato: 14.06.2012, 21:35:44 »
Posto su mi neki zamerili jer sam komentarisao njihove racune, ja se izvinjavam svim povredjenima tim mojim cinom, a posto kritika dovodi do uspeha ja sam resio da okacim svoj racun, pa da na osnovu kritika shvatim gde gresim i na taj nacin nadogradim svoje znanje. Unapred se zahvaljujem na komentarima. Racun mozete pratiti  http://www.myfxbook.com/members/ticmiFX/kum/328038
KUM, pobednik

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: ticmiFX KUM racun
« Odgovor #1 poslato: 14.06.2012, 21:40:51 »
Nadam se da ovim ne krsim ni jedno pravilo FxS team-a, ukoliko krsim izvinjavam se, nije bilo zelje zloupotrebe...
KUM, pobednik

Van mreže jole80

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 14.06.2012, 23:20:51 »
Prijavio sam se da pratim tvoj racun,ali vidim da je open trade privatan.jel mozes staviti pa da vidim kada i koje parove si otvorio.Koja ti je strategija sto se tice ovog racuna i sta ces koristiti od indikatora,ako mozes da nam opises.Hvala ti unapred i zelim da dupliras admiral racun barem jednom mesecno.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 15.06.2012, 01:02:02 »
Posto su mi neki zamerili jer sam komentarisao njihove racune, ja se izvinjavam svim povredjenima tim mojim cinom, a posto kritika dovodi do uspeha ja sam resio da okacim svoj racun, pa da na osnovu kritika shvatim gde gresim i na taj nacin nadogradim svoje znanje. Unapred se zahvaljujem na komentarima. Racun mozete pratiti  http://www.myfxbook.com/members/ticmiFX/kum/328038
Ako su tvoje trgovine zasnovane na 2,3 ili 5 pipsa na greske ti niko ne moze ukazati.Srecno.

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 15.06.2012, 11:52:52 »
Ako su tvoje trgovine zasnovane na 2,3 ili 5 pipsa na greske ti niko ne moze ukazati.Srecno.
Hvala
KUM, pobednik

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 15.06.2012, 12:00:44 »
Prijavio sam se da pratim tvoj racun,ali vidim da je open trade privatan.jel mozes staviti pa da vidim kada i koje parove si otvorio.Koja ti je strategija sto se tice ovog racuna i sta ces koristiti od indikatora,ako mozes da nam opises.Hvala ti unapred i zelim da dupliras admiral racun barem jednom mesecno.
Od indikatora ne koristim nista, sve se zasniva na tehnickoj analizi, SL je uglavnom 15 pipa, rizik po poziciji je max 1% racuna, open trade ce ostati zatvoren iz raznoraznih razloga nazalost. Pretpostavljam da mislis na admiral forex fight osvojeni racun, kada ga i ako ga dobijem verovatno ce i on biti vidljiv u svakom slucaju hvala.
KUM, pobednik

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 15.06.2012, 12:18:27 »
Od indikatora ne koristim nista, sve se zasniva na tehnickoj analizi, SL je uglavnom 15 pipa, rizik po poziciji je max 1% racuna, open trade ce ostati zatvoren iz raznoraznih razloga nazalost. Pretpostavljam da mislis na admiral forex fight osvojeni racun, kada ga i ako ga dobijem verovatno ce i on biti vidljiv u svakom slucaju hvala.
Trgujem samo EURUSD
KUM, pobednik

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #7 poslato: 15.06.2012, 18:52:34 »
Nadam se da ovim ne krsim ni jedno pravilo FxS team-a, ukoliko krsim izvinjavam se, nije bilo zelje zloupotrebe...

Ništa ne kršiš, samo napred!

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 16.06.2012, 15:32:58 »

Ništa ne kršiš, samo napred!
OK. Hvala.
KUM, pobednik

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 24.07.2012, 23:11:23 »
  kako ide  trgovanje na menadyiranom  rachunu?? nadam se  sito kao i na takmichenju ;)