Autor Tema: Forex Fight Admiral Markets-a  (Pročitano 38066 puta)

Van mreže fxzamalo

• Pogledaj profil
Odg: Forex Fight Admiral Markets-a
« Odgovor #45 poslato: 30.05.2012, 14:37:04 »
svaka ti cast.

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
  • forex fight, forex fight revenge, forexballl
    • Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: 30.05.2012, 14:43:25 »
svaka ti cast.
Hvala, to sam i ja sam sebi rekao kada sam video koji sve menadzeri sa fouma ucestvuju na takmicenju, jer ipak jako je bilo tesko protiv ljudi sa takvim iskustvom ;) ;) ;)
KUM, pobednik

Van mreže Alien70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #47 poslato: 01.06.2012, 10:46:32 »
Šta to radiš kume? - Veežbamo kume, i ti ćeš ovo da radiš..., samo sutra.

Ti si ga pošteno navežb'o.  Svaka čast, čestitam.

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #48 poslato: 01.06.2012, 11:34:04 »
Šta to radiš kume? - Veežbamo kume, i ti ćeš ovo da radiš..., samo sutra.

Ti si ga pošteno navežb'o.  Svaka čast, čestitam.
Hvala. Hiljade i hiljade sklekova svakog dana...
KUM, pobednik

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #49 poslato: 01.06.2012, 11:45:36 »
svaka cast ticmi
i babule je bio dobar ako se dobro secam ali ne znam da li je na forumu
Momentum counts.

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #50 poslato: 01.06.2012, 11:50:12 »
svaka cast ticmi
i babule je bio dobar ako se dobro secam ali ne znam da li je na forumu
Hvala, bio je drugi u finalu i mislim da nije dobio nagradu, do duse nisam ni ja jos uvek :D :D :D
KUM, pobednik

Van mreže Vojvoda

• Full Member
  • https://twitter.com/Forex_Matador
    • Pogledaj profil
« Odgovor #51 poslato: 16.06.2012, 23:54:58 »
E pa svaka čast Tićmi. Ja ovo tek sad vidim. Sve najbolje, da tih 10000 utrostručiš dogodine u ovo vreme. Živ bio! Jesi dobio nagrade?
In this business, if you’re good, you’re right six times out of ten. You’re never going to be right nine times out of ten  -   Peter Lynch

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #52 poslato: 17.06.2012, 15:30:56 »
E pa svaka čast Tićmi. Ja ovo tek sad vidim. Sve najbolje, da tih 10000 utrostručiš dogodine u ovo vreme. Živ bio! Jesi dobio nagrade?
Hvala. Nisam dobio :(, trebalo bi kako stoji u pravilima poslednjeg dana juna, u svakom slucaju obavesticu, mada ne bi trebalo biti problema, jer mnogi forumasi su od admirala dobijali do sada raznorazne racune, tako da verujem da ce i moj racun startovati od 1 jula, odnosno 2 jula ponedeljak ;) ;) ;)
KUM, pobednik

Van mreže Vojvoda

• Full Member
  • https://twitter.com/Forex_Matador
    • Pogledaj profil
« Odgovor #53 poslato: 17.06.2012, 22:52:54 »
Hvala. Nisam dobio :(, trebalo bi kako stoji u pravilima poslednjeg dana juna, u svakom slucaju obavesticu, mada ne bi trebalo biti problema, jer mnogi forumasi su od admirala dobijali do sada raznorazne racune, tako da verujem da ce i moj racun startovati od 1 jula, odnosno 2 jula ponedeljak ;) ;) ;)
Vidim radiš lepo neki demo od 10000. Samo strpljivo, spremaj se.  :) Ovo je najveća nagrada koliko ja znam koja je nekom otišla ovde
In this business, if you’re good, you’re right six times out of ten. You’re never going to be right nine times out of ten  -   Peter Lynch

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #54 poslato: 18.06.2012, 14:56:01 »
Vidim radiš lepo neki demo od 10000. Samo strpljivo, spremaj se.  :) Ovo je najveća nagrada koliko ja znam koja je nekom otišla ovde
Pa, eto ako bude nagrada urucena vredno vezbaj odnosno svi neka vezbaju pa kada bude opet takmicenje iskoristite priliku, ja nisam ni u jednom trenutku jurio da imam najvise novca u rundi, nego su mi bili bitni poeni, tako da sam ih imao vise od svih koji su osvojili 10000 USD
KUM, pobednik

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #55 poslato: 18.06.2012, 18:52:26 »
I na realnom racunu treba racunati u poenima,novac opterecuje,lako ih je posle pretvoriti u lovu,pisao sam o tome,ako se racuna u novcu onda hvata panika strah,a kada se racuna u poenima dodje kao igra ,kako pobediti i izaci iz trejda u plusu.Jer svaki + je bolji od minusa,kolko se ja razumem.

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #56 poslato: 27.06.2012, 14:43:04 »
Moram priznati da sam bio sumnjicav kada su nagrade bile u pitanju, ALI Admiral Markets me je upravo razuverio i jos jednom potvrdio da ono sto kazu, uvek bude ostvareno!!! Posto svi koji su pratili Forex Fight znaju koje sam nagrade osvojio, moram da napomenem da su nagrade URUCENE!!! Drage kolege, sta drugo da vam kazem osim da vredno radite, ucite, i probate da na sledecem takmicenju osvojite neku od vrednih nagrada, kao sto sam i ranije pisao na forumu ima jako kvalitetnog gradiva koje treba savladati, napominjem da Admiral Markets takodje organizuje jako kvalitetne webinare, i kurseve, sve informacije mozete naci na http://www.forextrade.rs/ ili kontaktirajte kancelariju u BG-u, a njihovo osoblje ce vam detaljno i profesionalno pruziti odgovore na sva pitanja i nedoumice. Zahvaljujuci FxS team i Admiral Markets ja sam za godinu dana u forex-u uspeo da dodjem do svega ovoga, zato ako zelite profesionalno da se bavite forex-om, pred vama su dobre mogucnosti za usavrsavanjem, iskoristite priliku koju vam nudi Admiral Markets i FxS. Ja odoh da vredno radim i probam da iskoristim svoju priliku...  Hvala Admiral Markets-u na nagradama...                                                                                                                 PS. Nagrade su trebale biti urucene poslednjeg dana Juna, medjutim i Admiral je kao Mrka- pre roka ;) ;) ;)
KUM, pobednik

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #57 poslato: 27.06.2012, 17:02:11 »
Ma bravo za Admiral! Koliko sad iPhone-ova imaš? ;)

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #58 poslato: 27.06.2012, 17:26:49 »
Ma bravo za Admiral! Koliko sad iPhone-ova imaš? ;)
Ja uzeo pola od 4 komada ;), tek sam sada svestan sta sam ja sve osvojio 8)
KUM, pobednik

Van mreže dukfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #59 poslato: 05.07.2012, 10:39:04 »
Red je da i ja ispostujem Admiral,
stigla dva para rukavica.