Autor Tema: Forex Fight Admiral Markets-a  (Pročitano 38087 puta)

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Forex Fight Admiral Markets-a
« Odgovor #30 poslato: 28.04.2012, 13:52:39 »
ovo je tek prva runda.
kako sam te ono ucio- jos jedna runda:)
Momentum counts.

Van mreže Vojvoda

• Full Member
  • https://twitter.com/Forex_Matador
    • Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: 28.04.2012, 14:30:29 »
ovo je tek prva runda.
kako sam te ono ucio- jos jedna runda:)
Mislim da cu baciti beli peskir.
Imam brdo obaveza sledece sedmice, ne verujem da cu se registrovati.
Jurite top5 i za mene :)
In this business, if you’re good, you’re right six times out of ten. You’re never going to be right nine times out of ten  -   Peter Lynch

Van mreže Beng

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: 04.05.2012, 23:26:21 »
Moj nick je BengBor. Interesuje me na osnovu čega se pravi rang lista. U drugoj rundi mi je profit 1373.30$, a dobio sam od Admirala mail u kome kažu da sam 4. u zemlji (7 poena) i 6. u grupi (17 poena).

Van mreže Vojvoda

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: 07.05.2012, 00:08:44 »
Vidi ovaj slovenac napravio 20035.48
In this business, if you’re good, you’re right six times out of ten. You’re never going to be right nine times out of ten  -   Peter Lynch

Van mreže Admiral Markets

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
    • Admiral Markets
« Odgovor #34 poslato: 07.05.2012, 09:31:13 »
Moj nick je BengBor. Interesuje me na osnovu čega se pravi rang lista. U drugoj rundi mi je profit 1373.30$, a dobio sam od Admirala mail u kome kažu da sam 4. u zemlji (7 poena) i 6. u grupi (17 poena).

Poštovani,
molimo vas da prosledite email koji ste dobili od Admiral Marketsa na office@admiralmarkets.rs .
Na osnovu vašeg profita trenutno vi ste na 10 mestu u zemlji i 19 mestu u grupi.

Van mreže Vojvoda

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #35 poslato: 10.05.2012, 16:19:34 »
Ovaj hrvat već stigao do 23000 profita. Zamislite da su to prave pare za ova tri i po dana.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #36 poslato: 22.05.2012, 21:13:53 »
Forex Fight takmičenje se zahuktalo i polako se privodi kraju. Ukupni pobednici prva 4 kruga po grupama i oni koji su dobili po 10.000$ na menadžiranje su:
- iz grupe A (gde su učestvovali Poljska, Češka, Slovačka): LukaszH (Poljska),
- iz grupe B (gde su učestvovali Mađarska, Rumunija, Moldavija, Bugarska): mobileweb (Rumunija),
- iz grupe C (gde su učestvovali Srbija, Hrvatska, Slovenija): kum (Srbija).

Razvoj finalne runde takmičenja na kraju koje pobednik dobija 100.000$ na upravljanje možete da pratite na: http://forexfight.rs/rangiranje/

Još jednom svima koji učestvuju SREĆNO!!!

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #37 poslato: 26.05.2012, 10:24:15 »
Takmičenje je završeno. Rezultati objavljeni na sajtu su:

1. katka99, Slovakia, 26230.04
2. bubule, Serbia, 23887.26
3. KKroy, Hungary, 23537.62
4. JWLMRS, Poland, 16458.69
5. cataese, Romania, 12549.40

Dakle, katka99 dobija 100.000$ na upravljanje, a zamalo je i trejder i Srbije osvojio tu nagradu. Takmičenje je bilo neizvesno do kraja, a ono što se očigledno može zapaziti je da su prvih petoplasiranih trejdera iz različitih zemalja, što još jednom dokazuje da forex ne zna za granice i da je bitno samo dobro savladati "gradivo" da bi neko postao dobar trgovac.

Sve čestitke!

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
  • forex fight, forex fight revenge, forexballl
    • Pogledaj profil
« Odgovor #38 poslato: 30.05.2012, 11:53:07 »
Kao i sto sam vec negde napisao na forumu, da se ovde moze nauciti mnogo toga, a kada se tome doda i ova sansa koju je pruzio admiral, onda je to spajanje lepog i korisnog. Posto retko ko zna da sam na takmicenju nastupao pod nadimkom KUM, red je da se zahvalim forumu na njegovom edukativnom sadrzaju, a isto tako i Admiralu na pruzenoj prilici. Posto su iza mene na takmicenju ostali menadzeri sa ovog foruma, moram reci da uskoro dobijaju konkurenciju. Hvala FxS timu na edukativnom delu foruma, isto tako hvala Admiralovoj podrsci kancelarije u BG-u, sto se tice nagrada napomenucu da sam dobio iPhone komada 2, MMA rukavice komada 2,i 10000USD na upravljanje, nagrade bi trebalo uskoro biti dodeljene, a kada racun bude aktivan bicete obavesteni o tome i ukoliko FxS bude dozvolio moci cete da ga pratite na forumu jer ipak sam i ja stigao do elite ovog foruma tj postao sam menadzer :) :) :) Hvala ADMIRAL!!!
« Poslednja izmena: 30.05.2012, 12:12:01 ticmiFX »
KUM, pobednik

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #39 poslato: 30.05.2012, 12:14:03 »
Kao i sto sam vec negde napisao na forumu, da se ovde moze nauciti mnogo toga, a kada se tome doda i ova sansa koju je pruzio admiral, onda je to spajanje lepog i korisnog. Posto retko ko zna da sam na takmicenju nastupao pod nadimkom KUM, red je da se zahvalim forumu na njegovom edukativnom sadrzaju, a isto tako i Admiralu na pruzenoj prilici. Posto su iza mene na takmicenju ostali menadzeri sa ovog foruma, moram reci da uskoro dobijaju konkurenciju. Hvala FxS timu na edukativnom delu foruma, isto tako hvala Admiralovoj podrsci kancelarije u BG-u, sto se tice nagrada napomenucu da sam dobio iPhone komada 2, MMA rukavice komada 2,i 10000USD na upravljanje, nagrade bi trebalo uskoro biti dodeljene, a kada racun bude aktivan bicete obavesteni o tome i ukoliko FxS bude dozvolio moci cete da ga pratite na forumu jer ipak sam i ja stigao do elite ovog foruma tj postao sam menadzer :) :) :) Hvala ADMIRAL!!!
Forex Fight takmičenje se zahuktalo i polako se privodi kraju. Ukupni pobednici prva 4 kruga po grupama i oni koji su dobili po 10.000$ na menadžiranje su:
- iz grupe A (gde su učestvovali Poljska, Češka, Slovačka): LukaszH (Poljska),
- iz grupe B (gde su učestvovali Mađarska, Rumunija, Moldavija, Bugarska): mobileweb (Rumunija),
- iz grupe C (gde su učestvovali Srbija, Hrvatska, Slovenija): kum (Srbija).

Razvoj finalne runde takmičenja na kraju koje pobednik dobija 100.000$ na upravljanje možete da pratite na: http://forexfight.rs/rangiranje/

Još jednom svima koji učestvuju SREĆNO!!!
KUM, pobednik

Van mreže NenadPavlov

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #40 poslato: 30.05.2012, 14:12:33 »
Toooo KUME! :D Kum nije dugme. Svaka čast, sve čestitke, da se tih 10k višestruko umnože, barem na kvadrat ili kub :)
"The best indicator for ANYTHING is between your ears."

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #41 poslato: 30.05.2012, 14:24:51 »
Toooo KUME! :D Kum nije dugme. Svaka čast, sve čestitke, da se tih 10k višestruko umnože, barem na kvadrat ili kub :)
Hvala, moracu da ih umnozim da Srbija dobije jos jednog uspesnog menadzera :) :) :)
KUM, pobednik

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #42 poslato: 30.05.2012, 14:26:24 »
Hvala, moracu da ih umnozim da Srbija dobije jos jednog uspesnog menadzera :) :) :)

:odraditi:

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #43 poslato: 30.05.2012, 14:32:16 »
KUM, pobednik

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #44 poslato: 30.05.2012, 14:36:35 »

:odraditi:
a od kuma televizor... ;) ;) ;)
KUM, pobednik