@SuperFX:
Pre par dana sam te pitao kako podizes novac preko 10k, a ti me otreses u par reci, mrzi te ili neces da mi odgovoris. To je takodje jedan od razloga zasto necu opisati ovaj nacin trgovanja, tj. necu na ovom forumu. Mislio sam da sam pomogao ljudim ovde i takodje pomagao i vama jer je ovo vas forum od kog vi zaradjujete ovim reklamama...
Samo pomislite, kako uvek postoji neko kome mozete prodatit ili od koga mozete kupiti?
Jer ovde stvarno izlazite na trziste(osim kod nekih brokera), kome to mislite da prodajete ili od koga kupujete, svemira/vasione(ili mozda elite44), nekom magijom uvek postoji neko ko prihvata vase naloge?
Sta je potrebno kada zelite da da promenite novac, pa menjcnica koja je spremana da ga otkupi od vas.
Kada banka zeli da proda npr EURUSD prvo mora da pronadje ko ce da kupi, a sta mislite kako ce da pronadje, pa tako sto vas natera da mislite da ce da ide gore EURUSD tako sto go dignu gore, svi udju u BUY i onda samo banka/ke pritisne/nu SELL.
Da li znate da iza svakog brokera stoji diler likvidnosti, i da li znate njegovu svrhu i njegov nacin rada?
Sada nemoj da mi SuperFX napise ili neko drug da je ovo trziste na kom se dnevno obrne oko 4 triliona dolara, pa je nemoguce manipulisati.
Ako neko misli da cita izmedju redova a o ovome nije razmisljao, neka se zapita onda, i kako tek onda ja citam izmedju redova i na kom nivou funkcionisem.