Svejedno ti je, ako nisi uspeo da napravis novac sa malim racunom, neces uspeti ni sa vecim, izgubices videces.
Znas li zasto znam, zato sto je to sto bi ti ucio upravo nacin na koji trguje 95% ako ne i vise ljudi koji gube na forexu, skoro svi retail trgovci gube na forexu, znate li zasto, pa zato sto je forex laz i prevara, stvoren da bi banka i broker zaradili, i poneki retail trgovac.
To sve sto ti ucis, uci takodje i admiral markets, alpari, ovaj-onaj, a zasto mislis zasto to brokeri uce trgovce tako da trguju i jos dzabe, pa da bi izgubili novac, tj dali svom brokeru, samo razmislite malo ako broker gubi kada vi zaradjujete, zasto bi vas onda dzabe ucio da budete profitabilni, pa zato sto to nije nacin na koji se moze zaraditi.
Dobro procitajte ovaj konflikt interesa koji stoji na alpari sajtu, u kome javno kazu da su u konfliktu sa svojim klijentima, jer oni gube kada klijent dobija, evo link:
http://www.alpari.co.uk/en/regulation/interest.htmlKod admirala to nisam video, verovatno zato sto u ustavu Srbije stoji da je koflikt interesa u Srbiji zabranjen.
Zar se niko ne zapita, da li je moguce da postoji toliko "glupih ljudi" koji ne mogu da nauce nesto tako jednostavno i da pocnu da zaradjuju. To je laz, niko nije glup, nego ako ucite da trgujete na nacin na koji ne mozete zaraditi, naravno da necete zaraditi.
Koliko ljudi znate da konkretno pisu, sada kupite i da stvarno to bude dobar signal, koliko LIVE profitabilnih racuna ste videli, sa kojih je nekoliko puta povlacen novac, jedva nekoliko ili nikoliko?
Ovo je krajnja istina o Forexu, pokusavam da je razjasnim vec neko vreme, ali tesko je, Forex je laz i prevara. I da, postoji nacin da se zaradi, a to je samo ako znate kako rade laz i prevara, nikako drugacije, i to mogu velike pare da se zarade. Nemoj sada neko da me ispravlja i da govori kako ovo nije kocka, kako moze da se ogranici gubitak, jer ovo sto pisem je istina koju sam saznao iz samog centra lazi i prevare, ucim o ljudi koji znaju sve o ovome.
Ne prodajem nista niti vodim neku edukaciju, zao mi je ako neko zbog ovoga izgubi zelju i odustane od ovoga, na neki nacin to nije lepo od mene, ali bolje da vam napisem i da znate na vreme, nego da izgubite nekoliko godina svog zivota i onda shvatite, neki ljudi su i po 10 godina svog zivota izgubili zbog ovoga jer ovo se inace zove i finansijska droga od koje se tesko leci, to je ono najgore. Nadam se da vam je ovo alternativa, a ne primarno zanimanje, da imate posao i da je ovo dodatno.
Nemojte misliti da cete tek tako na internetu nauciti da zaradjujete na najjacem i najvecem finansijskom trzistu na svetu.
Jos jednom da napomenem, moguce je ali ne na ovaj nacin, mozda se desi na poneko par puta uspe, ali to je srece i jako retko.
Nadam se da ovaj post nece biti obrisan, nekima ovo moze biti najveca pomoc.