Izneo sam time slope indikatore sa kratkorocnim i srednjerocnim postavkama u inputima,takodje uticaj srednjerocnog trenda na M15 tf kao u gore navedenim postovima,vec duze vreme pokusavam u M5 TF ugraditi time slope koji ce zameniti taj pogled na M15 ili M30 srednjerocni trend mislim na 90.140 i 200.10 .e sada videli ste da funkcionise odlicno na M5 TF 120.10 iznad ispod bay sel +-0.1 nivova,sada ima glavni time slope na M5 TF,vec duze vreme sam pokusavao al bez uspeha,na uzorku aus cad o kojem sam pisao da ide i ispod i iznad 0.1 nivoa,al ne moze i iznad ili ispod +- 0.29 nivo,tako da sam na tom uzorku uspeo konacno podesiti time slope,da se nije desio i da nisam primetio ko zna kad bi mi uspelo.Hteo sam pojednostaviti,da se ne mora gledati i M15 tf ai M30 jer moze da zbuni da utice na psihologiju,vec samo na M5 TF.Mnogi i na ovom forumu su i pisali da je zabluda odrediti srednjerocni trend na M5 tf,a ni pod razno da se to ne moze odrediti indikator.Jos jednom na time slope Indikator u inputima je ugradjen moguci srednjerocni trend samo treba ga pratiti to jeste slediti,koliko li sam do sada uspeo iskontrolisati sl je ne veci 35 pipsa,naprosto hara po str elite4487vg/165 srbija,objavicu ga sutra ili preksutra,moram jos pogledati neke stvari,resava naj komplikovanija desavanja,reci cu vam to na primer eur usd sada ima bay 1.3856 taj trend bice promenje jedino ako na time slope M5 TF sa odredjenom postavkom linije odu na -.0.8 nivo tada bi bio ulaz sel dok se to ne desi nema izlaza iz bay