Koliko cu vas obradovati ne znam,pisao sam da sam u N Sadu.Moj brat je sa jednim prijateljem iznajmio lokal,trebalo bi uskoro poceti sa radom.Ako sve bude kako treba,zainteresovani za strategiju moci ce me posetiti,ne nudim prazne price vec konkretan prepoznatljij ulaz i izlaz iz poz na srednji i duzi rok,izgubiti novac je nemoguce.Znam da ce mnogi odma ,a koliko to kosta,posle toliko godina pisanja na ovom forumu razumni ce zakljuciti odma besplatno,i upravo je tako,,znaci ne naplacujem nista,kriza je velika za pare,za kafu ili sokic osoblju toliko ce te skupiti kod njih nista nema dzabe.Sto se tice strategije posao je crnogorski sto bi se reklo,posle ulaza na primer sel kontrolise se samo dali ima promene trenda koji je ocigledan i jasan na svake 4 sati ili 6 sati,kada se u narednom periodu desi ocigledan prepoznatljiv bay izlazi se iz sel pise se minus ili plus,i ulazi u novi tada bay trend.Izgubiti novac je nemoguce,to moze samo u nekoj naucnoj fantastici.Moze se rizikovati 5 posto kapitala pa cak i 10 posto bez ikakvih problema,dovoljno samo eur usd,ne komplikovati sa vise parova.EUR USD imao sel 1.3580 cena isla dole do 1.3485 trenutno oko 1.3539 i dalje je SEL nema izlaza iz sel sadasnjeg trenda,u slucaju promene srednjerocnog trenda bicete obavesteni.