elite4487vg/165Srbija strategija postavljena u vremenskim intervalima je naj savrsenija strategija na svetu,sobzirom da pratim bezbroj analiticata i predloga za trgovinu,sa ovom strategijom sam uvek ispred njih,a preciznost mozete sami videti,jednostavno ne postoji bolje str za kontrolu trzista 24h.Pisao sam zasto sam postavio bas u tim vremenskim intervalima,napisacu nesto o tome kao prvo americka sesija je naj zesca pa zbog toga i 13 00h do 18 00,iz predhodne euro sesije sve banke i menjacnice moraju poslati izvestaje do 18 00,neke banke i menjacnice u evropi i londonu otvaraju od 08 00h do 10 00h ,rade do 16 00h do 18 00h,zato vremenski interval 16 30 do 18 00h uzorak,ujutro uzorak provere trzista japana i australije 06 00h -07 00h.Vecina analiticara bi rekla da ovo nema blage veze sa istinom,oni meni ne mogu dokazati da nisam u pravu,al ja njima mogu jer sam uvek ispred njih,jer ponasanje cena u ovim vremenskim intervalima odredjuje trziste.Ovo ce biti uvek,jedino mogu pomeriti radna vremena,i ja bih isto pomerijo vremenske intervale i dalje pratio.