Autor Tema: elite4487vg/165Srbija  (Pročitano 680895 puta)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: elite4487vg/165Srbija
« Odgovor #480 poslato: 25.06.2012, 13:46:59 »
Ivana neka isprazni sanduce,ne mogu poslati PP,prezauzeta je.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #481 poslato: 25.06.2012, 14:44:39 »
Monolog....

Zašto ne pokazuješ primjere u slikama?

... zato sto ne ume da napravi screenshot !  :o

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #482 poslato: 25.06.2012, 17:36:59 »
Nikad me slikanje nije interesovalo,to mi i netreba,brokeri koji traze sliku da im posaljem za neku sumnjivu situaciju kod mene ne dolaze u obzir sumnjivi su,to je bar moj kriterijum.Kod dobrih brokera u ugovoru pise da se telefono mogu zatvarati poz,moze i e-mail obavestiti ih da ugase pozicije.Kada mi otvorena poz predje moj tp a ne ugasi poziciju lepo se pozove telefonom i kaze za nastalu situaciju ,tako da to oni sve lepo vide sta se  ispred sebe,i onda oni salju zahtev za gasenje poz,tako da oni sto traze sliku nesto vrdaju.Nigde ja nisam potpisao ugovor da budem slikar vec obavestavam telefonom i oni sve to vide nastalu situaciju,Ti brokeri sto traze sliku bi me malo pravili budalom,kao i pojedini sto osim pisanja postavim i indikatore,e al treba jos i slika.Broker koji mi trazi sliku za nastalu situaciju sigurno je nepismen sto se tice forex,a kada bi mu poslao sliku onda bi shvatio o cemu se radi.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #483 poslato: 25.06.2012, 19:38:36 »
Ivana opet je puno sanduce prazni.

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #484 poslato: 25.06.2012, 19:47:22 »
Nikad me slikanje nije interesovalo,to mi i netreba,brokeri koji traze sliku da im posaljem za neku sumnjivu situaciju kod mene ne dolaze u obzir sumnjivi su,to je bar moj kriterijum.Kod dobrih brokera u ugovoru pise da se telefono mogu zatvarati poz,moze i e-mail obavestiti ih da ugase pozicije.Kada mi otvorena poz predje moj tp a ne ugasi poziciju lepo se pozove telefonom i kaze za nastalu situaciju ,tako da to oni sve lepo vide sta se  ispred sebe,i onda oni salju zahtev za gasenje poz,tako da oni sto traze sliku nesto vrdaju.Nigde ja nisam potpisao ugovor da budem slikar vec obavestavam telefonom i oni sve to vide nastalu situaciju,Ti brokeri sto traze sliku bi me malo pravili budalom,kao i pojedini sto osim pisanja postavim i indikatore,e al treba jos i slika.Broker koji mi trazi sliku za nastalu situaciju sigurno je nepismen sto se tice forex,a kada bi mu poslao sliku onda bi shvatio o cemu se radi.

Pa o cemu ti pricas,  ovdje se Fx  nadovezo na nesto sasvim drugo a ti opet drzis monolog o brokerima, mijenjas temu.

U normalnom svijetu fx -a kad otvoris temu za neku strategiju, prvo opises strategiju pa ispod postavis indikatore i na kraju sliku , to je neki normalan obrazac ..

Tebe covjek pita za neke indikatore sto si ih sam spomenuo a ti kazes da nedas, pa zasto ih uopce spominjes.

Daleko da ti nemas znanje o fx-u i da se sve moze iscitat iz tvojih postova al ja se stavljam u poziciju nekog ko nema veze sa forexom i ovoj nacin na koji ti postavljas stvari je za njih totalno zbujnujuc.

Ako zelis doprinjet ovoj zajednici svojim znanjem onda malo to olaksaj , prezentiraj to na nacin da i normalni ljudi shvate a ne samo experti!!

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #485 poslato: 25.06.2012, 20:33:07 »
Vidim ja na sta ti ides opasan si sledece je da predlosis premestanje,al naj vise bi vole brisanje svega,opasan si ti.Moozda ce ti to i uradit,ispuniti zelju,moje znanje ne mozes izbrisati na tvoju zalost.Po tebe to ne bi bila nikakva steta,al za druge ne maris.Kada bi svi tako skidali sta im ne ogovara ne osta nista,svi ti bi bili od velike koristi bice da je tako.Ti si na forumu i hoces znanje,ti to trazis od clanova kao da smo potpisali da moramo pomagati.

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #486 poslato: 25.06.2012, 20:42:39 »
Vidim ja na sta ti ides opasan si sledece je da predlosis premestanje,al naj vise bi vole brisanje svega,opasan si ti.Moozda ce ti to i uradit,ispuniti zelju,moje znanje ne mozes izbrisati na tvoju zalost.Po tebe to ne bi bila nikakva steta,al za druge ne maris.Kada bi svi tako skidali sta im ne ogovara ne osta nista,svi ti bi bili od velike koristi bice da je tako.Ti si na forumu i hoces znanje,ti to trazis od clanova kao da smo potpisali da moramo pomagati.

Ne predlazem ja premjestanje, ja zelim da ti i dalje imas svoju temu, ja marim za druge zato ti i kazem da svoje znanje podaris i drugima, al na nacin koji nije kompliciran..

Evo tvojih rijeci; ti hoces znanje kao da smo mi potpisali da moramo pomagat..

Pa ne razumijem ni ja ni ljudi koji su ovdje zasto nebi pomogo covjeku  svojim znanjem ako mozes to, koja je onda tvoja motivacija da i dalje postas ovdje ako ne zelis pomoc nikom?

Evo da ne mislis da sam neko ko igra neku igru, ako modovi izbrisu koj tvoj post ja necu vise pisat ovdje, odlazim,

Ja samo zelim da ja i ti pricamo kao ljudi, i da mi odgovaras na pitanja, sta je to tako tesko? ja tebe niti sam vrijeđo niti nista, samo postavljam pitanja....
« Poslednja izmena: 25.06.2012, 20:47:09 2012 »

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #487 poslato: 25.06.2012, 20:51:02 »

Pa o cemu ti pricas,  ovdje sFx  nadovezo na nesto sasvim drugo a ti opet drzis monolog o brokerima, mijenjas temu.

U normalnom svijetu fx -a kad otvoris temu za neku strategiju, prvo opises strategiju pa ispod postavis indikatore i na kraju sliku , to je neki normalan obrazac ..

Tebe covjek pita za neke indikatore sto si ih sam spomenuo a ti kazes da nedas, pa zasto ih uopce spominjes.

Daleko da ti nemas znanje o fx-u i da se sve moze iscitat iz tvojih postova al ja se stavljam u poziciju nekog ko nema veze sa forexom i ovoj nacin na koji ti postavljas stvari je za njih totalno zbujnujuc.

Ako zelis doprinjet ovoj zajednici svojim znanjem onda malo to olaksaj , prezentiraj to na nacin da i normalni ljudi shvate a ne samo experti!!
Ovo je moja tema,iz napisanog se moze izvuci pouka o odabiru brokera.ako se sve ovo tebi ne svidj trazi bolje,ili ako u tvojoj nekoj temi pisem nesto sto ne odgovara tada se javi.

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #488 poslato: 25.06.2012, 21:01:56 »

Pa o cemu ti pricas,  ovdje sFx  nadovezo na nesto sasvim drugo a ti opet drzis monolog o brokerima, mijenjas temu.

Ovo je moja tema,iz napisanog se moze izvuci pouka o odabiru brokera.ako se sve ovo tebi ne svidj trazi bolje,ili ako u tvojoj nekoj temi pisem nesto sto ne odgovara tada se javi.

Ja zelim da ti odgovaras na moja pitanja, ovo je tvoja tema istina, i ako netko dodje i postavi ti pitanje moras na to imat odgovor...

Nitko tebe ne tjera sa foruma pisi ti i dalje, al ako te netko nesto pita odgovori, Ja ti postavljam pitanja a ti bjezis od tih odgvora, pises nesto sasvim drugo.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #489 poslato: 26.06.2012, 09:29:37 »
U Srbiji kao  i u  okruzenju politicari proglasavaju pobede,a od tih njihovih pobeda narod ama bas nema nista,tako i na ovom forumu osim sto se proglase pobednicima, nista ama bas nista nisu pruzili clanovima ove zajednice,a kad ce nezna se.I politicari traze vecito objasnjenja od sveta i europe,i ako ne uspostave kontakt sa njima pobednici nikad nisu krivi.Meni predlazu da pisem dalje ,a pobednik je pobednik.Mozda na ovom forumu ima ko bi mozda pruzio i vise od mene,moje pisanje ih sigurno ne sputava,ali se boje ovakvih unapred predodredjenih pobednika,drznuli bise oni i eliota ,a kamoli na elite44.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #490 poslato: 26.06.2012, 23:42:51 »
Sto sam, pisao pisao,od koga je iza koga je sto bi se reklo sasvim je dovoljno.
« Poslednja izmena: 26.06.2012, 23:45:12 elite44 »

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #491 poslato: 27.06.2012, 20:15:14 »
Sto sam, pisao pisao,od koga je iza koga je sto bi se reklo sasvim je dovoljno.

Pa zasto neces vise pisat?

Ja ti samo reko da uz pravila i opis strategije postavis i sliku i naljutio se ti..

Van mreže xxxena

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #492 poslato: 12.07.2012, 13:58:18 »
Svaka se njegova pozicija moze pogledati na chartu, lepo covek pise tacne podatke vreme ulaska, vrednost valute... itd... malo truda nije na odmet zar ne?

Pratim ovu strategiju neko vreme i zahvaljujem se na dobroj strategiji koja daje profit.
Btw, i da ne pise dalje sve sto je do sada napisao je vise nego dovoljno.
A sto se tice indikatora, pa svi se oni mogu naci na netu, samo je opet potrebno malo truda.
Pvrh toga, ko god mu se obratio licno sardjivao je i dalje saradjuje.

Toliko o svemu ovome.
Zelim da se javno zahvalim elite na svemu, strategija je odlicna i donosi prihod.... svaka cast elite.

Van mreže xomep

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #493 poslato: 12.07.2012, 16:15:37 »
  ja sam stvarno pokushavao  pratiti ,ali sam se na kraju  iygubio i odustao

Van mreže 2012

• Pogledaj profil
« Odgovor #494 poslato: 15.07.2012, 14:15:00 »

A sto se tice indikatora, pa svi se oni mogu naci na netu, samo je opet potrebno malo truda.

Sad pitanje!!

Zasto da mi gubimo vrijeme na nalazenje tih indikatora po netu, kad ih covjek koristi... Sta nije njemu lakse ih dat ovdje i uputit ljude kako treba nego da ljudi gube vrijeme po netu trazeci ih.. ž

Ajde ti sad odgovori,, ako zelis nekom pomoc .. zasto se opredjeljujes na taj nacin da ljudi sami traze ako imas to i mozes im pomoc da im das to odmah??
« Poslednja izmena: 15.07.2012, 14:18:07 2012 »