Kada sam dosao do Magicnih 87 pipsa proboja na gore ili dole znacilo je da menja trend,znao sam da se moraju postaviti na pocetak trgovine to jest japan otvaranje 02 00h,ja sam ih postavljao sat pre da bih ulazazio ranije u trend,ali bez idnikatora nije moglo zbog bocnih kretanja.Sada kvalitetni indikatori odredjuju dnevni trend koji sam objasnjavao kako se odredjuje,to je naj bolje vreme za ulaske kakav frankfurt ili amerika otvaranje.Uvek me kopkalo taj ulaz 02 00 da je tu resenje dnevnog trenda i bio sam u pravu.Ko je postavio neka pogleda za danas ili u nazad koliko hoce dana i videce da je za svaki dan u 02 00h ili u 03 00h bio odredjen dnevni trend,a neka uporedi Moderatorove predloge za valutne parove koje daje oko 08 00h do 09 00h ,na eur-usd kod njega je za danas prioritet na eur-usd sel,to se vec znalo u 03 00h po mojoj konbijaciji indikatora za otkrivanje trenda,mozete ih sve valutne parove proveriti.Zato ponavljam naj bolji ulaz na FOREX je ovaj o kojemu pisem 02 00H,TO JE PRAVO VREME ULASKA ZNACI POCETAK DNEVNOG TRGOVANJA.Postavljao sam ja ovu konbinaciju idnikatora i na pocetak frankfurta i usd sesije,al to nije to,jos jednom ponavljam sve ima svoj POCETAK u forex je to JAPAN SESIJA 02 00h.