Jedno 2-3meseca pratim ovaj forum, rad svih clanova, ne razumem sto ste se okomili na coveka. Covek lepo daje svoje predloge pa sada ko zeli nek izvoli, jedini zainteresovan za rad. A i ne mogu da razumem osobe koji uzimaju predloge i da prepisuju na svoju platformu sta covek napise. Isto ono kao u skoli, ucenik streber uci i dodje pismeni i ucenici prepisuju od njega. Ako je on pogresio i svi padaju. Svi mi moramo uciti, raditi, boriti se a ne se oslanjati na nekog. I ako je pogresio svi ga napadamo. Ovo on sto radi je za pohvalu, a na nama je da li cemo uci u poziciju ili ne. Ja licno i kad i vidim neki predlog ne ulazim u poziciju dok ja sam ne ocenim svojim analizama da li je za uci ili ne. Tako da covek treba da je jakog karaktera da veruje sebi i svojim potezima. Naravno niko od nas nije 100% siguran za neku poziciju, da jeste mnogi od nas bi bili milioneri. Sustina ovih predloga je samo razmena misljenja, pa ako ko zeli on ce uvazit tudje misljenje i sam doneti odluku. Ako covek gresi sa predlozima, i to je za ljude, svi mi gresimo i kada trgujemo. samo sto covek o tome javno pise... Podrzavam te pa kome smeta nemoj da otvara tvoju temu. A ko malo ima nesto u mozgu nece uzimati sve zdravo za gotovo nego ce sam razmisliti da li je predlog ok ili ne, da li ce preskocit trgovinu ili uci.. o tome mi odlucujemo...