Poznato je meni da postoji nedoumica kada dodje 10 00h,iako se sve boje slazu za npr sel u trejderu se stvori iznenadjenje onda pocne razmisljanje,a mozda ce doci a mozda nece i tako to ide.Dobro bi bilo kada bi se pre 10 00h znao ocekivani trend ,kada bi se on znao onda ne bi bilo problema oko ulaza u 11 00h ceni otvaranja,ako bi se taj ocekivani trend potvrdio po boji svece i ostalim indikatorima 10 00h izbeglo bi se iznenadjenje jer smo to cekali .Imam ja i taj ocekivani tren ,odredjuje se jednostavno ujutro pogledate svecu 03 00h nase vreme boja i nije tolko bitna,Ta sveca u 03 00h gleda se u odnosu sa tima slope,takodje na time slope nisu bitne boje vec samo dal je ispod nule ili iznad nule,tako da vas ne moze zezati.Tako da 03 00h sveca u tom pravcu dole kada se pogleda na tima slope ,ako je tima slope iznad nule ,znaci da je ocekivani tred za 10 00h BAY,ako je ispod nule onda SEL.Jedna linija tel ili vise zelenih linija je BAY,a jedna pink ili vise crvenih je SEL ocekivani trend za 10 00h.Ak se desi da ujutro oko 08 00h pogledate da je u 03 00h tima slope bio iznad nule ,a u medjuvremenu do 08 00h kada ste vi pogledali sisao ispod nule i ima makar jednu pink liniju znaci promenio je trend na dole.Znaci ako u 10 00h imamo sve uslove za bay ulazimo ,ako time slope ispod nule nema ulaza bay.Svi koji trguju bilo kojom strategijom neka obrate paznju na ovaj ocekivani trend 03 00h.Ko ima postavljene indikatore moze na eur-usd lepo videti jutros rano ocekivani trend SEL,tako da 10 00h nije bilo iznenadjenje