Autor Tema: Veliki izbor strategija  (Pročitano 4830 puta)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Veliki izbor strategija
« Odgovor #1 poslato: 05.03.2012, 21:56:01 »
Mišljenja sam da i na ovom sajtu ima i previše strategija.  Za 25% predstavljenih strategija tvrdim da su izuzetne, profitabilne i više nego lepo obrađene i objašnjene.
Puno Vas ih samo površno pročita, kaže sebi "hm pa i nije tako loša" , i krene u čitanje druge, itd...

Rezultate nećete imati puneći svoje glave sa jednom , drugom, pedesetom strategijom, kao što ni nećete biti pametniji koristeći na stotine indikatora u cilju uspešnog trgovanja.

Sve u svemu doći ćete na kraju na isto, use i u svoje kljuse.

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 05.03.2012, 22:25:21 »
Mišljenja sam da i na ovom sajtu ima i previše strategija.  Za 25% predstavljenih strategija tvrdim da su izuzetne, profitabilne i više nego lepo obrađene i objašnjene.
Puno Vas ih samo površno pročita, kaže sebi "hm pa i nije tako loša" , i krene u čitanje druge, itd...

Rezultate nećete imati puneći svoje glave sa jednom , drugom, pedesetom strategijom, kao što ni nećete biti pametniji koristeći na stotine indikatora u cilju uspešnog trgovanja.

slazem se. morate napraviti svoju strategiju testirati istrszivati trgovati na demo, kasni i na cent pa onda live a strategiju morate prilagoditi sebi i trzistu- stalno...
Momentum counts.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 05.03.2012, 23:13:24 »
Sa tim str lakse ce se doci do svoje,valjda ce se izvuci nesto poucno.

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 06.03.2012, 09:29:53 »

U pravu si, ja sam ranije mislio da ovaj forum i nije nesto, kao nema sve moguce indikatore pa nije nesto, dok nisam skontao da od tih indikatora i strategija nema zarade, kasnije sam tek skontao strategije sto je postavio markot, pa onda institucionalna strategija i jos dosta drugih, pa za edukaciju tema clana neshaz gde je stvarno all you need to know, raznih knjiga, pa jos video edukacije, pametnih komentara itd.
Ali mozda bih na to i ranije obratio paznju da je bilo nekog da me uputi, a mozda i forum sa strategijama treba malo urediti, izbrisati nepotrebno, moze prva moja str da se obrise, jer ja vise nemam zivaca da pratim te stvari, da ostane sto vise tema sa PA, da bi ljudi lakse mogli da skontaju sta su prave stvari.

Van mreže ralerasa

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 06.03.2012, 10:26:51 »

Da li ima verzija ovog sajta na engleskom jeziku?

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #6 poslato: 06.03.2012, 11:01:18 »

Ne znam iz kog razloga te to zanima jer se trudimo da što više dajemo na srpskom jer toga manjka u regionu, ali, u svakom slučaju, ako neko želi da čita forum na engleskom, tu je Translate dugme gore levo.

Van mreže Borha85

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 06.03.2012, 11:51:23 »

Ne znam iz kog razloga te to zanima jer se trudimo da što više dajemo na srpskom jer toga manjka u regionu, ali, u svakom slučaju, ako neko želi da čita forum na engleskom, tu je Translate dugme gore levo.
Verovatno je mislio na ovaj ruski sajt da li postoji verzija na engleskom a ne na vas.

Van mreže ralerasa

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 06.03.2012, 12:48:32 »

Verovatno je mislio na ovaj ruski sajt da li postoji verzija na engleskom a ne na vas.

Bas tako Borha85....mislio sam na ruski sajt...... trud moderatora se vidi i zahvalan sam na tome, posto puno pomaze........

Pozdrav

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 06.03.2012, 20:59:13 »

Bas tako Borha85....mislio sam na ruski sajt...... trud moderatora se vidi i zahvalan sam na tome, posto puno pomaze........

Pozdrav
Koristim google translate,prevodi skoro sve jezike.