Autor Tema: Peticija za legalnost forex-a  (Pročitano 8749 puta)

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
  • forex fight, forex fight revenge, forexballl
    • Pogledaj profil
Peticija za legalnost forex-a
« poslato: 27.02.2012, 20:56:03 »
 :) :)
« Poslednja izmena: 28.02.2012, 00:43:54 ticmiFX »
KUM, pobednik

Van mreže Vojvoda

• Full Member
  • https://twitter.com/Forex_Matador
    • Pogledaj profil
Odg: Peticija za legalnost forex-a
« Odgovor #1 poslato: 27.02.2012, 22:57:10 »
Trideset potpisa neće promeniti ništa.
Jesi se zapitao na kojoj zakonskoj regulativi posluju te brokerske kuće?

Tićmi jesi povlačio nekad neku zaradu?
« Poslednja izmena: 27.02.2012, 23:00:13 Vojvoda »
In this business, if you’re good, you’re right six times out of ten. You’re never going to be right nine times out of ten  -   Peter Lynch

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 27.02.2012, 23:13:12 »

Sa takvim pocetnim stavom se ne stize nigde, posluju na osnovu kancelarija u Srbiji, a nisu oni brokeri iz Srbije, mi mozemo na beogradskoj berzi da trgujemo po zakonu i to je to. A sto se tice zarade ne znam zasto te to interesuje?
KUM, pobednik

Van mreže Vojvoda

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 27.02.2012, 23:22:13 »

Sa takvim pocetnim stavom se ne stize nigde, posluju na osnovu kancelarija u Srbiji, a nisu oni brokeri iz Srbije, mi mozemo na beogradskoj berzi da trgujemo po zakonu i to je to. A sto se tice zarade ne znam zasto te to interesuje?
Ako uspevaš da povlačiš iznose do 1000 evra i da te banka ne ispituje mnogo i da ti prolaze kao honorar ili šta već, trguj i uživaj. Nisam čuo za slučajeve da je bilo hapšenja i cimanja trejdera zbog toga.
Hoću da kažem da smo mali mi da ispravljamo velike nedostatke našeg ekonomskog sistema jer se iza svega toga krije nečiji interes. Nebitno čiji, nebitno jer ne možemo doći mi do toga. :)
Ne znam čime se baviš, verujem da i sam znaš kako se donose zakoni, kako se predlažu izmene zakona, šta odgovara moćnicima, a šta ne. Ja sam se odavno razočarao u Srbiju i ne zanosim se da mali čovek može nešto danas u situaciji kakva jeste da promeni nešto radikalno. Pozdrav
In this business, if you’re good, you’re right six times out of ten. You’re never going to be right nine times out of ten  -   Peter Lynch

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 27.02.2012, 23:31:41 »

Ako uspevaš da povlačiš iznose do 1000 evra i da te banka ne ispituje mnogo i da ti prolaze kao honorar ili šta već, trguj i uživaj. Nisam čuo za slučajeve da je bilo hapšenja i cimanja trejdera zbog toga.
Hoću da kažem da smo mali mi da ispravljamo velike nedostatke našeg ekonomskog sistema jer se iza svega toga krije nečiji interes. Nebitno čiji, nebitno jer ne možemo doći mi do toga. :)
Ne znam čime se baviš, verujem da i sam znaš kako se donose zakoni, kako se predlažu izmene zakona, šta odgovara moćnicima, a šta ne. Ja sam se odavno razočarao u Srbiju i ne zanosim se da mali čovek može nešto danas u situaciji kakva jeste da promeni nešto radikalno. Pozdrav
Ne valja kada covek cuti... Pozz
KUM, pobednik

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 27.02.2012, 23:50:14 »

Raspitaj se malo koliko ti treba potpisa za tako nesto .

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 27.02.2012, 23:54:12 »
Lepo bi bilo da mozemo da sakupiomo barem hiljadu potpisa, ali
Ima gomila ljudi, barem su oko mene koji kazu da sam ludak koji se kockam i nista vise !!!

Takodje, trenutno me niko ne ganja za neki dodatni pdv na zaradu, a i sto bi im ja dao moj tesko zaradjeni evro, kao da im nije dosta ???

Da ne mesam politiku, moje misljenje je da smo mi mali, ne aktivni i zasto da otvaramo ljudima poglede ako ne zele da gledaju ?

Derane, uzmi lap top, pasos i kreni po svetu. Uzivaj !!!

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 27.02.2012, 23:56:34 »
Bitno je da se digne neka galama oko toga, idu izbori, evo je i kandidatura za par dana i forex je nesto sto mora biti legalizovano samo je pitanje da li trebamo i sami makar nesto da pokusamo, ali vidim da od pokusaja nema nista, glasacko telo je tako raspolozeno :) :) :)
KUM, pobednik

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 28.02.2012, 00:04:02 »
Lepo bi bilo da mozemo da sakupiomo barem hiljadu potpisa, ali
Ima gomila ljudi, barem su oko mene koji kazu da sam ludak koji se kockam i nista vise !!!

Takodje, trenutno me niko ne ganja za neki dodatni pdv na zaradu, a i sto bi im ja dao moj tesko zaradjeni evro, kao da im nije dosta ???

Da ne mesam politiku, moje misljenje je da smo mi mali, ne aktivni i zasto da otvaramo ljudima poglede ako ne zele da gledaju ?

Derane, uzmi lap top, pasos i kreni po svetu. Uzivaj !!!
U pravu si, najbolje je da se ova tema izbrise i kud koji mili moji...
KUM, pobednik

Van mreže Vojvoda

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 28.02.2012, 09:06:22 »
Da ne bude da samo kritikujemo evo ja sam uz tebe :)
Kako si  zamislio da sprovedeš tu peticiju?

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 28.02.2012, 09:25:22 »
Stavio sam tacku ja na tu temu, samo da ti kazem iskreno mislio sam da ce vecina hteti da se organizujemo, medjutim ovo mi baca neku drugu svetlost na to koliko stvarno ljudi trguje... U svakom slucaju moram da napomenem jos jednom da na ovom sajtu moze jako mnogo da se nauci ;) ;) ;)
KUM, pobednik

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 28.02.2012, 09:29:48 »
Stavio sam tacku ja na tu temu, samo da ti kazem iskreno mislio sam da ce vecina hteti da se organizujemo, medjutim ovo mi baca neku drugu svetlost na to koliko stvarno ljudi trguje... U svakom slucaju moram da napomenem jos jednom da na ovom sajtu moze jako mnogo da se nauci ;) ;) ;)

Nemoj ocajavati, ja sam za, ali to se prvo mora ispitati, koliko sta, pa se onda organizovati.

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 28.02.2012, 09:36:31 »

Nemoj ocajavati, ja sam za, ali to se prvo mora ispitati, koliko sta, pa se onda organizovati.
To je ono sto sam vec napisao negde da jos nismo razmotrili situaciju a vec je svaki komentar bio mi smo mali,mi smo nemocni, ali ocigledno da ljudi ne vide situaciju u zemlji, plus izbori, plus kandidatura, plus jedva se ceka neka glupost od zakona da se vlastima to natrlja na nos. Zapamtite jednu stvar u ovoj zemlji se uvek sve dobija pred izbore :)
KUM, pobednik

Van mreže Vojvoda

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 28.02.2012, 17:56:09 »

To je ono sto sam vec napisao negde da jos nismo razmotrili situaciju a vec je svaki komentar bio mi smo mali,mi smo nemocni, ali ocigledno da ljudi ne vide situaciju u zemlji, plus izbori, plus kandidatura, plus jedva se ceka neka glupost od zakona da se vlastima to natrlja na nos. Zapamtite jednu stvar u ovoj zemlji se uvek sve dobija pred izbore :)
Ево Тићми добили смо малопре кандидатуру иако ни ја нисам веровао у то :)
Сад нас има  већ четворица који смо за петицију, хајде трејдери навалите сад

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 28.02.2012, 18:03:01 »
Ja sam rekao da cu potpisati, smao recite gde