Autor Tema: Demo racun (iznos)  (Pročitano 2836 puta)

Van mreže duka

• Pogledaj profil
Demo racun (iznos)
« poslato: 25.02.2012, 08:22:21 »
Zanimaju me misljenja, posto cu sad nakon duzeg vremena istrazivanja da otvorim demo racun, da li je bolje otvoriti ga sa nekim realnim iznosom (koji bih i kasnije zapravo ulozio, npr 1000 USD) i pokusati trgovati sto normalnije ili otvoriti demo racun sa nekom vecom sumom cisto radi vezbe i probe svega i svacega.

Hvala.  :)

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: Demo racun (iznos)
« Odgovor #1 poslato: 25.02.2012, 12:00:26 »
Od volje ti je, ali preporucujem svakako iznos od 1000

Van mreže ticmiFX

• Sr. Member
  • forex fight, forex fight revenge, forexballl
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 25.02.2012, 12:25:58 »
Zanimaju me misljenja, posto cu sad nakon duzeg vremena istrazivanja da otvorim demo racun, da li je bolje otvoriti ga sa nekim realnim iznosom (koji bih i kasnije zapravo ulozio, npr 1000 USD) i pokusati trgovati sto normalnije ili otvoriti demo racun sa nekom vecom sumom cisto radi vezbe i probe svega i svacega.

Moj preedlog ti je da otvoris sa onom sumom sa kojom planiras jednog dana da krenes na live, tako ces znati najbolje da odredis i mm, i jednostavno imaces ritam na koji si se vec navikao, a da otvoris veci ne valja, po meni. Pozz i dobro dosao :)
KUM, pobednik

Van mreže duka

• Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 26.02.2012, 14:11:34 »
Super! Hvala jos jednom i za savet i dobrodoslicu! Bice sutra zanimljivo trgovati prvi put.  8)

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 27.02.2012, 00:17:42 »

Demo racun je  da naucis platformu, Live  je da naucis trgovati.
Za  Live  predlazem   max 50- 100 eura, i  to  cent racun  po mogucnosti. Ako  ne  pravis novac  sa  100 eura,  ne mozes ni  sa  10,000.00  -  razlika je  u kolicini izgubljenong novca.