Autor Tema: Preporučeni brokeri  (Pročitano 128449 puta)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Preporučeni brokeri
« Odgovor #90 poslato: 03.03.2011, 17:45:29 »
Zdravo svima!

Imam samo jedno kratko pitanje, čisto da potvrdim sebi. Početnik sam i otvaram real acc kod admiral markets-a, pa me samo zanima procedura u banci.

znam da treba da otvorim devizni račun i izvadim karticu za plaćanje preko neta (mislio sam sve to u intesi da uradim). zanima me samo da li moram nešto da naglašavam u banci još, da otvaram brokerski, tj.namenski račun ili je dovoljno samo devizni+internet kartica?

hvala unapred

Samo otvori račun u banci i izvadi karticu a njima ništa ne pričaj, neće te razumeti.
ispad da nisu strcni a u stvari se prave budalama i naivcinam da neznau sta je to pa i da neznaju svako li radi u nasim bankama da coveka muka  uhvati napaljeni su na pare da nas bog sacuva

Van mreže white451

• Pogledaj profil
« Odgovor #91 poslato: 03.03.2011, 20:52:53 »
Hvala. Dakle, devizni račun samo, bez namenskog itd.

Sad se još razmišljam o banci. Pročitao sam neke negativne komentare o Intesi. Ima li neko iskustva sa Komercijalnom?

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #92 poslato: 04.03.2011, 01:02:13 »
Hvala. Dakle, devizni račun samo, bez namenskog itd.

Sad se još razmišljam o banci. Pročitao sam neke negativne komentare o Intesi. Ima li neko iskustva sa Komercijalnom?

Otvori u Raiffeisen tekući dinarski račun (ovo moraš) i otvori još dva devizna. Jedan devizni biće običan a na drugi devizni da ti izdaju VISA VIRTUON katicu. Sa tom karticom depozituješ novac i povlačiš novac na tu katicu, provereno, radi u oba pravca. Kada sve to odradiš neka ti omoguće da kod kuće možeš vršiti online bankarstvo tako što ćeš sam menjati dinare u devize i obratno i pomerati devize sa jednog deviznog računa na drugi i obavljati i druge poslove. Održavanje tekućeg dinarskog računa je 150 dinara mesečno i plaćaš izdavanje kartice a ostalo je besplatno.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #93 poslato: 04.03.2011, 10:25:19 »
Evo još jedne promocije, nije bog zna šta ali bolje je od demo računa u svakom slučaju.

Dobija je 100$ , ali pre toga je potrebno uraditi mali test koji je čista formalnost i traje nekih 5 minuta.
Naravno da postoje i uslovi, nisu baš najpovoljniji , treba nekih 10 lot da se ispune itd.

http://www.everestforex.com/

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #94 poslato: 07.03.2011, 13:10:18 »
Evo još jedne promocije, nije bog zna šta ali bolje je od demo računa u svakom slučaju.

Dobija je 100$ , ali pre toga je potrebno uraditi mali test koji je čista formalnost i traje nekih 5 minuta.
Naravno da postoje i uslovi, nisu baš najpovoljniji , treba nekih 10 lot da se ispune itd.

100$daju na sunbirdfx  polozio sam nekako njihovu analizu iz klikao sam next next... nekako sam skupio 2$ dosta a sada cu po svojoj stategiji ne znam da me mozda ne izbace kako hoce odma sam usao bay eur-jpy da se igra malo traze samo pasos od dokumenata posto nemam u kompjuteru nikakav drugi dokument sa njima hocu

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #95 poslato: 07.03.2011, 13:18:28 »

100$daju na sunbirdfx  polozio sam nekako njihovu analizu iz klikao sam next next... nekako sam skupio 2$ dosta a sada cu po svojoj stategiji ne znam da me mozda ne izbace kako hoce odma sam usao bay eur-jpy da se igra malo traze samo pasos od dokumenata posto nemam u kompjuteru nikakav drugi dokument sa njima hocu
Na koliko li sam platformi trgovai neznam n broj nigde nisam mogao naftom trgovati koliko vidim ovde moze nafta tip brent

Van mreže igy

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #96 poslato: 09.03.2011, 00:10:24 »
Malo sam istražio na google i vidio za navedene da su novi forex broker i zato nude ovaj bonus kako bi privukli što više mušterija da se upoznaju sa njima.

Ja sam isto ispunio sve i dobio bonus od 100$, napisali su mi da moram istrgovati 10 lotova kako bih mogao podici pare.
E sada, mene zanima, da li neko kome uspije da bez ikakvih uplata od ovog bonusa napravi npr.10000$ uz ukupno trgovanih 10 lotova, da li bi ukoliko bi zatražio i dobio isplatu zarađenog ????

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #97 poslato: 09.03.2011, 00:15:59 »
Sa 100$ depozita da istrguješ 10 lotova je po meni gotovo pa nemoguće, pričamo o naučno fantastici...

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #98 poslato: 09.03.2011, 00:20:42 »
Sa 100$ depozita da istrguješ 10 lotova je po meni gotovo pa nemoguće, pričamo o naučno fantastici...

Nije to fanstatika, ako si vredan pa skalpiraš i dnevno napraviš 10 pozicija eto 2 lota za mesec dana i još ako udvostručiš račun onda naredni mesec ide 4 lota i treći mesec 4 lota i gotovo. Međutim, to malo drugačije ide, ima tu neka druga matematika pa se nešto novca može dići i ranije. Eto na primer na UWC isto stoji da treba ispuniti 5 lotova pa već nakon nekoliko pozicija ima nešto novca koji može da se podigne,  a kada se napravi profit 100% već se pola od toga može podići.

Van mreže igy

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #99 poslato: 09.03.2011, 00:29:19 »
Meni je itekako jasno da je gotovo nemoguće to napraviti ali ako jedan od hiljada koji dobiju bonus to napravi, mene zanima da li bi mu oni to isplatili. Jer ispada da mu iz ničega daju pare... nije imao niti jednu uplatu a isplaćuju mu hiljade evra npr... :o

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #100 poslato: 09.03.2011, 00:31:58 »
Meni je itekako jasno da je gotovo nemoguće to napraviti ali ako jedan od hiljada koji dobiju bonus to napravi, mene zanima da li bi mu oni to isplatili. Jer ispada da mu iz ničega daju pare... nije imao niti jednu uplatu a isplaćuju mu hiljade evra npr... :o

Isplatili bi ga, što da ne, ali opet ponavljam moje mišljenje...

Van mreže igy

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #101 poslato: 09.03.2011, 00:39:27 »
Danas sam malo trgovao na njihovoj platformi, neuporedivo brže prihvata naloge od Admiralmarkets-a.
Kad se tamo odlučim za nešto i kliknem ba buy ili sell prođe neuporedivo više vremena dok uđe u poziciju, to je jedina zamjerka Admiralu, što se svega ostalog tiče veoma su korektni i za svaku pohvalu.

Van mreže Majk Korleone

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #102 poslato: 09.03.2011, 09:14:28 »
Malo sam istražio na google i vidio za navedene da su novi forex broker i zato nude ovaj bonus kako bi privukli što više mušterija da se upoznaju sa njima.

Ja sam isto ispunio sve i dobio bonus od 100$, napisali su mi da moram istrgovati 10 lotova kako bih mogao podici pare.
E sada, mene zanima, da li neko kome uspije da bez ikakvih uplata od ovog bonusa napravi npr.10000$ uz ukupno trgovanih 10 lotova, da li bi ukoliko bi zatražio i dobio isplatu zarađenog ????

Pa ovako sa tim depozitom da bi imao kakav takav money managment tj rizik po 1 ili 2 posto po trejdu moraš trgovati sa lotom 0.01 i to samo skalping sa dozvoljenim gubitkom od 10 do 20 pipa.
Trebaš da imaš 1000 trgovanja da bi uspeo da istrguješ 10 lotova. Nije nemoguće ali je jako teško jer treba jaka disciplina, što početnicima nije baš jača strana  :) Tako da im retko ko uzme 100 dolara, a imaju dobru žvaku za privlačenje trejdera.

Treba probati u svakom slučaju. Trguješ sa tuđim parama i imaš priliku da nešto naučiš  :) To je ipak nešto.

Napraviti od 100 dolara 10000 dolara , e to je prava naučna fantastika  :)

Van mreže ivanbgd

• Pogledaj profil
« Odgovor #103 poslato: 10.03.2011, 17:56:37 »
najbojle je da to bude banka a ne broker , ja sam preko dukascopy forex banka u zenevi i veoma sam zadovoljan , evo linka pa se uverite sami u niske komisije i minimalne spredove   kao i sigurnost depozita http://www.dukascopy.com/swiss/english/home/

Van mreže ivanbgd

• Pogledaj profil
« Odgovor #104 poslato: 10.03.2011, 17:59:50 »
mt4 je za siroke narodne mase a ko savlada jednom java jforex platformu nece mu pasti nista drugo na pamet , pa ne mislis valjda da u dojce banci ne znaju pa koriste java platformu