Autor Tema: Preporučeni brokeri  (Pročitano 128457 puta)

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
Odg: Preporučeni brokeri
« Odgovor #75 poslato: 05.11.2010, 20:26:21 »
Dali neko ima iskustva prilikom kupovine  vece kolicine liberty reserve naprimer od 500 do 1000 LR.

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: 05.11.2010, 21:57:36 »
Dali neko ima iskustva prilikom kupovine  vece kolicine liberty reserve naprimer od 500 do 1000 LR.

Pa ne moras odjednom da kupiš toliko, kupuj u vise porcija po 100-300. Doduše ja imam poverenja u menjačnicu i kod njih sam VIP član http://www.virtual-exchange.co.rs/

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: 05.11.2010, 22:23:50 »
I ja sam preko njih menjao na sitno do 100$ trajanje transakcije 1-3 dana,ali ne znam prilikom vecih kolicina, prilikom kupovine i prodaje koliko traje vremenski.

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: 05.11.2010, 22:39:21 »
I ja sam preko njih menjao na sitno do 100$ trajanje transakcije 1-3 dana,ali ne znam prilikom vecih kolicina, prilikom kupovine i prodaje koliko traje vremenski.

Pozovi ih telefonom ili im pošalji mejl da te pozovu i dogovorite se, prosto.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: 11.11.2010, 18:38:20 »
Moj predlog za sve početnike i trejdere koji će se u narednom periodu prvi put susresti i oprobati sa real acc. je da odaberu brokera koji ima kancelariju i predstavnišvo u Srbiji (takođe to važi i za članove iz država okruženja).
Zašto ? Razlog je jednostavan ! Brža procedura uplate i isplate novčanih sredstava, bilo koja vrsta pomoći na matičnom jeziku, platforma na našem jeziku itd...

Na raspolaganju su Vam trenutno tri brokerske kuće :

1. AdmiralMarkets ( www.admiralmarkets.rs )

2. FX LIDER ( www.fxlider.com )

3. Atlas Capital Partners Inc. ( www.atlas-broker.net)

Detaljnije o svemu malo kasnije !!!

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: 11.11.2010, 20:04:30 »
Moj predlog za sve početnike i trejdere koji će se u narednom periodu prvi put susresti i oprobati sa real acc. je da odaberu brokera koji ima kancelariju i predstavnišvo u Srbiji (takođe to važi i za članove iz država okruženja).
Zašto ? Razlog je jednostavan ! Brža procedura uplate i isplate novčanih sredstava, bilo koja vrsta pomoći na matičnom jeziku, platforma na našem jeziku itd...

Na raspolaganju su Vam trenutno tri brokerske kuće :

1. AdmiralMarkets ( www.admiralmarkets.rs )

2. FX LIDER ( www.fxlider.com )

3. Atlas Capital Partners Inc. ( www.atlas-broker.net)

Detaljnije o svemu malo kasnije !!!

Iako sam u prethodnom periodu izneo par negativnih komentara na račun Atlas Capital Partners Inc. brokera, to ne znači da su oni prevaranti prilikom uplate i isplate novčanih sredstava (depozita) !
Jednostavno, strategija koju sam radio u tom momentu nije mogla kod njih da se radi, i to je prvenstveni razlog mog odlaska od njih !

AdmiralMarkets je odličan broker, o njima sam lično pisao u više navrata, tako da ću ih ovaj put preskočiti.

FXLider je nov broker na tržištu. Iako su novi, to ne znači da im ne treba verovati u sve ono što trenutno nude i propagiraju. Oni su ćerka brokerske kuće AvaFX koji su jedni od liderskih brokerskih kuća u zapadnoj Evropi.

Pod pretpostavkom da ste se usavršili na demo računu, prva uplata na fx-u po meni treba da Vam bude sa malim novčanim iznosom (da bi ste osetili šta znači raditi sa pravim parama), a za to su vam idealna ova tri brokera !

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #81 poslato: 23.01.2011, 11:58:33 »
Evo sledeće poređenje nakon posta http://www.forexsrbija.rs/forum/forex-brokeri/preporuceni-brokeri/msg1585/#msg1585 koji neću da citiram jer je predugačak.
Tada su bili objavljeni podaci do trećeg kvartala, a sada su objavljeni i podaci iz 4. kvartala 2010. godine, kao i razlika u odnosu na treći. Naravno sve ovo se tiče brokera u Americi.

Ono što možemo da uočimo je da Oanda i dalje caruje američkim brokerima i da je ukupan broj trejdera na istom nivou (oko 120.000).
Detaljnije podatke i ceo članak možete da neđete na super-sjajnom sajtu http://forexmagnates.com/us-forex-brokers-account-profitability-comparison-q4-2010/

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #82 poslato: 26.01.2011, 21:14:16 »
Na masrerforex je dobro sto mogu da biram sl 4.5.10.15 i 20 pipsa

Van mreže zero333

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: 12.02.2011, 11:40:41 »
Imam jedno pitanje u vezi uplate sredstava kod brokera u inostransto. U koliko idem preko Nostro doznake, tj preko Wire transfer-a sa mog deviznog racuna po zakonu o deviznom poslovanju Srbije ja moram banci prezentovati odgovarajucu dokumentaciju u svrsi moje usplate tj racun, fakturu , pa me interesuje kakav dokument koristim za u tu svrhu? Nije mi logicno da samo posaljem pare a da banka ne postavlja nikakva pitanja kuda ide novac posebno sto drzava vodi restriktivnu deviznu politiku.

Van mreže urosh1

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #84 poslato: 12.02.2011, 12:09:38 »
Moj ti je savet , da koliko imas manju svotu novca npr. do 500$ saljes preko kartice , to je instant punjenje racuna.
Da se ne bi zezao s tim. Od banke do banke zavisi i od ekspoziture do ekspoziture , negde te bas drkaju , da oprostis na izrazu.

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
« Odgovor #85 poslato: 21.02.2011, 12:39:17 »
Pozdrav svima nije me bilo dugo pa bih krenuo sa odgovorima na neka pitanja.

FXTango moj leverage je 1:500 malo veci, drugo na svaku uplatu ide 30% bonusa znaci ako uplatis 1.000$ dobijas 300$ bonusa, bonus se ne moze odmah podici (razlog zasto je scam kod forexpeacearmy ali necu o tome) sve jako lepo pise u TOS Terms of Service potrebno je odredjen broj trejdova da prodje da bi
podigli bonus (nisu oni sisali vesla u jahting klubu) bonus sluzi kao podsticaj ali ima ljudi koji misle da prevare tog brokera koji je btw 2 godine zaredom najbolji broker za azijsko trziste ajde to je mozda i marketing nek bude sta god.

Ja sam podigao svoj prvi iznos bez problema na devizni racun komercijalne banke koja ima 0,5% proviziju na ino doznake odnosno na inostarne uplate.

Moj glavni account sa lepom svoticom za pocetnika je na insti a u medjuvremenu sam otvorio jos jedan racun kod jednog od brokera koji ima predstavnistvo u Beogradu necu imenovati da ne bi bilo reklama.

Na kraju posle godinu dana na live mogu reci da sam presrecan sto sam se upoznao sa forexom, i nameravam jos dugo dugo trgovati na berzi novca.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #86 poslato: 21.02.2011, 12:43:34 »

Na kraju posle godinu dana na live mogu reci da sam presrecan sto sam se upoznao sa forexom, i nameravam jos dugo dugo trgovati na berzi novca.

yes

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
« Odgovor #87 poslato: 21.02.2011, 12:46:13 »
 :wave:

:pivo:

woot

Mislim sta reci sedis kuci kuckas gledas analiziras i ubiras pipove sta lepse od toga :P

Van mreže white451

• Pogledaj profil
« Odgovor #88 poslato: 03.03.2011, 17:06:45 »
Zdravo svima!

Imam samo jedno kratko pitanje, čisto da potvrdim sebi. Početnik sam i otvaram real acc kod admiral markets-a, pa me samo zanima procedura u banci.

znam da treba da otvorim devizni račun i izvadim karticu za plaćanje preko neta (mislio sam sve to u intesi da uradim). zanima me samo da li moram nešto da naglašavam u banci još, da otvaram brokerski, tj.namenski račun ili je dovoljno samo devizni+internet kartica?

hvala unapred

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #89 poslato: 03.03.2011, 17:11:34 »
Zdravo svima!

Imam samo jedno kratko pitanje, čisto da potvrdim sebi. Početnik sam i otvaram real acc kod admiral markets-a, pa me samo zanima procedura u banci.

znam da treba da otvorim devizni račun i izvadim karticu za plaćanje preko neta (mislio sam sve to u intesi da uradim). zanima me samo da li moram nešto da naglašavam u banci još, da otvaram brokerski, tj.namenski račun ili je dovoljno samo devizni+internet kartica?

hvala unapred

Samo otvori račun u banci i izvadi karticu a njima ništa ne pričaj, neće te razumeti.