Moj predlog za sve početnike i trejdere koji će se u narednom periodu prvi put susresti i oprobati sa real acc. je da odaberu brokera koji ima kancelariju i predstavnišvo u Srbiji (takođe to važi i za članove iz država okruženja).
Zašto ? Razlog je jednostavan ! Brža procedura uplate i isplate novčanih sredstava, bilo koja vrsta pomoći na matičnom jeziku, platforma na našem jeziku itd...
Na raspolaganju su Vam trenutno tri brokerske kuće :
1. AdmiralMarkets ( www.admiralmarkets.rs )
2. FX LIDER ( www.fxlider.com )
3. Atlas Capital Partners Inc. ( www.atlas-broker.net)
Detaljnije o svemu malo kasnije !!!
Iako sam u prethodnom periodu izneo par negativnih komentara na račun Atlas Capital Partners Inc. brokera, to ne znači da su oni prevaranti prilikom uplate i isplate novčanih sredstava (depozita) !
Jednostavno, strategija koju sam radio u tom momentu nije mogla kod njih da se radi, i to je prvenstveni razlog mog odlaska od njih !
AdmiralMarkets je odličan broker, o njima sam lično pisao u više navrata, tako da ću ih ovaj put preskočiti.
FXLider je nov broker na tržištu. Iako su novi, to ne znači da im ne treba verovati u sve ono što trenutno nude i propagiraju. Oni su ćerka brokerske kuće AvaFX koji su jedni od liderskih brokerskih kuća u zapadnoj Evropi.
Pod pretpostavkom da ste se usavršili na demo računu, prva uplata na fx-u po meni treba da Vam bude sa malim novčanim iznosom (da bi ste osetili šta znači raditi sa pravim parama), a za to su vam idealna ova tri brokera !