Autor Tema: Preporučeni brokeri  (Pročitano 128438 puta)

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Preporučeni brokeri
« Odgovor #60 poslato: 02.11.2010, 14:59:36 »
Blago vama kada verujete Atlasu a pogotovo ako im je sedište u hotelu. Ja sam njih odmah napustio kada mi je par GBPUSD u sekundi skočio 7000 (sedam hiljada) pipa.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #61 poslato: 02.11.2010, 17:19:32 »
Blago vama kada verujete Atlasu a pogotovo ako im je sedište u hotelu. Ja sam njih odmah napustio kada mi je par GBPUSD u sekundi skočio 7000 (sedam hiljada) pipa.

Pa dobro, dešava se ;)
http://www.forexsrbija.rs/forum/pocetnicka-pitanja-i-diskusije/sta-sve-treba-uzeti-u-obzir-kod-odabiranja-brokera/msg974/#msg974

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: 02.11.2010, 18:21:28 »
Dali neko ima trgovackog iskustva ili saznanja za www.masterforex.org .Treba mi dobra brokerska kuca koja prihvata liberty reserve.

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #63 poslato: 02.11.2010, 19:44:38 »
Dali neko ima trgovackog iskustva ili saznanja za www.masterforex.org .Treba mi dobra brokerska kuca koja prihvata liberty reserve.
Nisam imao iskustva sa njima, ali su puno lepih stvari rekli o sebi, posebno me je zainteresovalo što tvrde "no off quotes" i "order execution 0.3 sec", mada to svi kažu. Ako ima neko iskustva, neka javi.

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: 02.11.2010, 21:38:38 »

Ja sam poslovao preko preko LibertyReserve sa IKOForex, InstaForex, SIG a pre nekoliko meseci i BroCo je uveo investiranje preko LR a BroCo je ECN  broker.

Dopuna: Evo i link za investiranje na BroCo preko LR http://www.brocompany.com/updating-and-withdrawal-of-funds/liberty-reserve/
« Poslednja izmena: 02.11.2010, 21:40:47 TheSage »

Van mreže Butko

• Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: 03.11.2010, 09:03:51 »
Ista greška koja se desila Atlasu se desila i Alpari-ju, verovatno zato jer imaju isti izvor kotacija. Greška i izvinjenje su
objavljeni na njihovom sajtu a ja sam dobio pismo sa uputstvom i restartovao grafik. Malo je previše pipa da bi bila zloupotreba. Čuvjate se onih brokera koji vam dižu kurs po 10-15 pipa tako da ih ne primećujete.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: 03.11.2010, 09:43:32 »
Čuvjate se onih brokera koji vam dižu kurs po 10-15 pipa tako da ih ne primećujete.

Upravo te stvari radi Atlas...
Uporedi njega i dva vrhunska brokera pa ćeš da vidiš ko tu podiže kurs po 10-15 pipa !
Za adekvatno poređenje su ti potrebni real acc.

Van mreže Butko

• Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: 03.11.2010, 10:54:42 »
Super FX, izgleda da si plaćen od neke brokerske kuće da blatiš po konkurenciji. Navedi mi neki primer da je bilo manipulisanja kursevima javno na forumu pa da ti verujemo i odmah prelazim na onog koji ti preporučiš. Ja inače trgujem na dvije platforme i mogu ti reći da Alpari ima iste kotacije. To može svako proveriti. Mislim da je i MarkoT lepo napisao da ih poznaje i da nemaju dealing desk. U svakom slučaju dužan si da svoje optužbe pokrepiš dokazima a ja ću s njima poći u njihovo predstavništvo ovde u Beogradu.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: 03.11.2010, 11:09:18 »
Super FX, izgleda da si plaćen od neke brokerske kuće da blatiš po konkurenciji. Navedi mi neki primer da je bilo manipulisanja kursevima javno na forumu pa da ti verujemo i odmah prelazim na onog koji ti preporučiš. Ja inače trgujem na dvije platforme i mogu ti reći da Alpari ima iste kotacije. To može svako proveriti. Mislim da je i MarkoT lepo napisao da ih poznaje i da nemaju dealing desk. U svakom slučaju dužan si da svoje optužbe pokrepiš dokazima a ja ću s njima poći u njihovo predstavništvo ovde u Beogradu.

you rock

Kao što i sam vidiš, na našem sajtu se ni jedan broker ne reklamira !
Nemam nameru ni jednog od njih da uzdižem, svako treba da izabere brokera po svom ukusu i željama.
Pre godinu i po, možda i dve sam zadnji put kod Atlasa imao račun. Radio sam strategiju skalpinga od 20.00 - 24.00h na valutnim parovima eur/chf i eur/gbp.
Pošto su tom vremenskom intervalu ova dva valutna para izuzetno mirna i opseg kretanja im je u desetak pipa, to nije bio slučaj kod Atlasa. Kod ostalih brokera je u jednom momentu cena išla u tri pipa a kod njih u 15-20 pipa - tj. čistili su pozicije. O povećanju spread-a da i ne govorim...
Sve u svemu oni su za mene prošlost, a ako tebi lično odgovaraju nemam ništa protiv !

Van mreže FXMaster

• Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • www.forexsrbija.rs
« Odgovor #69 poslato: 03.11.2010, 11:22:45 »
Tu bi trebalo obavezno da se doda da smo bili izuzetno profitabilni, takav dealing desk ne dobijaju svi korisnici. Hoću da kažem da neki to nikada moguće nisu ni osetili, jer oni takve uslove stavljaju samo onima koji su na monitoringu i koji su profitabilni. Svi su na početku dobri i prema svima isti uslovi važe, kada uoče da su neki profitabilni i to konstantno, uslovi im se menjaju, nema više instant egzekucije, requte i ostale poznate stvari se počinju javljati. Nakon tih mini spajkova su prešli na još jači način da nas oteraju, a to je dupliranje spread-a.
Tog momenta smo odustali od pomenutog brokera.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: 03.11.2010, 11:50:53 »
I još nešto da dodam - ono najvažnije !!!
Kada sam radio kod Atlas brokera, uplata i isplata se vršila u stanu br 13, u ulici bul. Zorana Đinđića 45B.
Gde je tu regulacija, kakva je to poslovnost ?
Kada uplaćuješ depozit, na ruke mu daješ keš i obrnuto, kada izvlačiš svoje pare (oni ti se jave mail-om da su spremne), dođeš kod njih i on ti ih izvuče iz fioke ?!
Pa pitanje za tebe Butko !
Da li bi imao hrabrosti da kod takvog brokera položiš 100.000 evra ?

Van mreže Butko

• Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: 03.11.2010, 13:49:23 »
Hvala na ,, dokazima,,.Ja opet trgujem kod njih bez problema.  Ja njima plaćam karticom i isplaćuju na deviznom računu, dok vi više volite keš. Srećno ti bilo sa tvojim brokerom, ja sam sa mojim zadovoljan

Van mreže TheSage

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: 03.11.2010, 14:15:37 »
Hvala na ,, dokazima,,.Ja opet trgujem kod njih bez problema.  Ja njima plaćam karticom i isplaćuju na deviznom računu, dok vi više volite keš. Srećno ti bilo sa tvojim brokerom, ja sam sa mojim zadovoljan

Koliko li još treba da nam se desi Jezda i Dafina i raznoraznih "dobročinitelja" da se uzmemo u pamet. Kod nas je sve neregularno ili poluregularno, osnuješ firmu za 500 evra, ojadiš ljude, ugasiš firmu i nikom ništa. Ovakvom poslovanju čak je i pravosuđe podešeno. Čekaj samo da Atlas navuče dosta ljudi i love. Čak i u banci država ne garantuje za sumu veću od 3000 eura.

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: 03.11.2010, 14:30:36 »
I još nešto da dodam - ono najvažnije !!!
Kada sam radio kod Atlas brokera, uplata i isplata se vršila u stanu br 13, u ulici bul. Zorana Đinđića 45B.
Gde je tu regulacija, kakva je to poslovnost ?
Kada uplaćuješ depozit, na ruke mu daješ keš i obrnuto, kada izvlačiš svoje pare (oni ti se jave mail-om da su spremne), dođeš kod njih i on ti ih izvuče iz fioke ?!
Pa pitanje za tebe Butko !
Da li bi imao hrabrosti da kod takvog brokera položiš 100.000 evra ?

Atlasbroker.net     posluje  po  principima  WHite label  .   Atlasbroker  ,nema  nikakve veze  za  bilo kojim  mijenjanjima  cijena  ,to  rade  dealeri  koji  daju  kvote .  Mislim  da  uzimaju  kvote  od  3  dealera  ( Alpari,Insta... ) Znaci  ,kad  trgujemo  na  njihovoj  platformi ,zapravo  trgujemo   uslovima  koje  daju  ovi  deleri .Atlas  broker  je jednostavna  firma  ,koja  se  bavi  jednostavnom  djelatnoscu ..i  nikada  nije  bila  firma  za  ulagat  100 k . Problem  nastaje  kod  delera  ,jer  nasi  klijenti se ne smatraju ''vrijednim ''  zato  pokusavaju  sa malverzacijama !  Sto  se tice  uplate  i  isplate  ,moze se predpostaviti  da  Atlas.broker  ceka  isplatu  od  svojih  delera  da  bi  nama  dao  novac  .Obratno  ,mi  Atlasu  dajemo  novac  ,da  bi  on  sa  svojeg  racuna  uplatio  delerima ,i  oni  otvaraju  nama  racun  !   Atlas  kao  zaradu  ima  samo  spread .  Cak   overnight ili  rollover  ,on  mora da placa  jer se  sve  skida sa jednog  racuna !  Osobe  koje  rade  u  Atlasu  su  trejderi  i  ovaj  vid  usluge  je njima  dodatna  zarada .  Oni  ne  posjeduju  tehnicko  znanje  i  nemaju  tehnicku  opremu  da  vrse  bilo kakav  pritisak na platformi .  Ovo  je  ono  sto  je meni  poznato , ako  neko  ima  bolje dokaze  ,ok  .

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: 03.11.2010, 16:24:24 »

I treba da budeš.
Vidim da si nov u ovom poslu, takvi smo svi mi bili kada smo počinjali fx-om da se bavimo.
Ne možeš za dva meseca (kao što je to slučaj sa tobom) da znaš i upoznaš pozitivne i negativne osobine brokera - za to je potrebno duže vremena !
Tvrdim da si u ovom poslu manje od dva meseca, zbog toga što je Atlas Capital Partners INC tek 25.08.2010 pustio u rad servis prijema uplata depozita za on-line trgovanje korišćenjem debitnih i kreditnih kartica, a pre toga su radili uplate i isplate u kešu ! Dokaz u prilogu...  ;D