Autor Tema: Preporučeni brokeri  (Pročitano 128451 puta)

Van mreže Nbg

• Pogledaj profil
Odg: Preporučeni brokeri
« Odgovor #135 poslato: 22.08.2011, 02:57:13 »
Nisam siguran da li je ovo pravo mesto da objavim ovo što ću objaviti, izvinjavam se unapred ako sam pogrešio , ali delovalo mi je kao najpogodnija tema.

Naime, istražujući detaljnije uslove raznih brokera sa čuvene tabele ovog sajta, upravo sam saznao da je Vantage FX usled povećanog broja novih live računa podigao minimalni ulog sa 1 na 500 dolara. Citat sa njihovog sajta: "... due to high demand for the Vantage FX MetaTrader 4 platform we have introduced a $500 account opening minimum..."

A evo i na strani sa opcijama za depozit su stavili u sve opcije minimum 500:
http://www.vantagefx.com/get-trading/deposit/

Možda bi bilo korisno zbog drugih da se apdejtuje tabela ovim podatkom. Pozdrav!

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #136 poslato: 22.08.2011, 08:29:19 »
Nisam siguran da li je ovo pravo mesto da objavim ovo što ću objaviti, izvinjavam se unapred ako sam pogrešio , ali delovalo mi je kao najpogodnija tema.

Naime, istražujući detaljnije uslove raznih brokera sa čuvene tabele ovog sajta, upravo sam saznao da je Vantage FX usled povećanog broja novih live računa podigao minimalni ulog sa 1 na 500 dolara. Citat sa njihovog sajta: "... due to high demand for the Vantage FX MetaTrader 4 platform we have introduced a $500 account opening minimum..."

A evo i na strani sa opcijama za depozit su stavili u sve opcije minimum 500:
http://www.vantagefx.com/get-trading/deposit/

Možda bi bilo korisno zbog drugih da se apdejtuje tabela ovim podatkom. Pozdrav!

Hvala na informaciji ;)

Van mreže Vojvoda

• Full Member
  • https://twitter.com/Forex_Matador
    • Pogledaj profil
« Odgovor #137 poslato: 30.08.2011, 21:07:31 »
Izvinite ako ste negde već nešto slično pisali, nisam pregledao svaku temu. Voleo bih da mi neko ko ima iskustva preporuči nekog brokera koji radi sa cent računima i koji je po vašem mišljenju najbolji. Naišao sam negde na Forex4you. Da li neko od vas ima cent račun i kod kog brokera? Hvala
In this business, if you’re good, you’re right six times out of ten. You’re never going to be right nine times out of ten  -   Peter Lynch

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
« Odgovor #138 poslato: 31.08.2011, 11:22:03 »
Forex4you je dobar izbor za cent racun isti imam kod njih koji mi sluzi za testiranja razna, ne volim demo i onda tamo mogu slobodno da testiram na 0,01 razne strategije, nisu najbolji broker ali za cent racun sasvim dobri.

Van mreže Vojvoda

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #139 poslato: 31.08.2011, 19:39:30 »
Forex4you je dobar izbor za cent racun isti imam kod njih koji mi sluzi za testiranja razna, ne volim demo i onda tamo mogu slobodno da testiram na 0,01 razne strategije, nisu najbolji broker ali za cent racun sasvim dobri.

Da li su i dalje spori kao što sam pročitao u jednoj temi? Imaš li problema sa otvaranjem, izmenom i  zatvaranjem pozicija zbog te sporosti?
In this business, if you’re good, you’re right six times out of ten. You’re never going to be right nine times out of ten  -   Peter Lynch

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
« Odgovor #140 poslato: 01.09.2011, 17:51:48 »
Pa jesu malo ponekad umeju da budu spori ali nisu losi, vidi ako otvaras cent racun nemas neki veliki izbor druze svi brokeri lazu mazu kradu doduse ima boljih brokera ali tu treba da uletis sa mnogo vecom parom sto nije moja preporuka za pocetnike, takodje ne preporucujem da se mnogo bavite brokerima nego se bavite vasim znanjem i umecem da udjete u pravo vreme u poziciju i da izadjete iz nje.

Van mreže Vojvoda

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #141 poslato: 26.09.2011, 18:29:05 »
Forex4you no dealing desk racuni i u centima. Koliko je to sustinski pozitivno i sta trejderu sa malim kapitalom znaci?

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #142 poslato: 26.09.2011, 19:15:19 »
Forex4you no dealing desk racuni i u centima. Koliko je to sustinski pozitivno i sta trejderu sa malim kapitalom znaci?

Svi koji ili imaju mali kapital ili uopšte žele da krenu da se bave forexom po prvi put se preporučuje cent account jer na cent računu, sa 100$, ti imaš predstavljeno 10.000 centi i radićeš sa njima sigurno pažljivije nego sa virtuelnim novcem na demo računu, a opet ćeš moći da učiš o odnosu novca, lota, money management-u. NDD je još bolja varijanta jer si "direktno" na tržištu, tj. requote-ovi su manji ili ih nema, jedino mogu da te zbune 5 decimala na cenama. Ali, i na to se lako navikne.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #143 poslato: 20.10.2011, 08:45:08 »
Evo još jednog izveštaja, ovoga puta za drugi kvartal ove godine. Izveštaj se tiče isključivo brokera u Americi, ali neke informacije dobro dođu i nama.

Iz tabele možemo da vidimo da je prosečni profit svih trejdera u drugom kvartalu pao 4% u odnosu na prvi, što se može obrazložiti velikom volatilnošću tržišta. Takođe ističu se gubitnici IBFX i FXCM koji su izgubili po oko 1600 trejdera u ova tri meseca, dok je Oanda podigla taj broj za oko 1000.

Izveštaj za treći kvartal forex brokera i trejdera u Americi, malo da vas oraspoloži, 35% svih trejdera kod Oande je profitabilno, a najmanji procenat uspešnosti trejdera ima broker FXClub: 20%.
To bi značilo da polako, ali sigurno odumire priča o 5% uspešnih :)

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #144 poslato: 17.11.2011, 18:35:21 »
Mislim  da  je neko vec  pomenuo  da Dukascopy  sada  daje accounte sa  minimalnim  ulogom  od  100  dolara .

http://www.dukascopy.com/europe/english/forex/forex_trading_accounts/

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #145 poslato: 13.12.2011, 15:58:06 »
Neko je objavio  da Dukascopy ima podrsku na srpskom i e-mail adresu ,samo nemogu da pronadjem gde, ako neko zna nek objavi.

Van mreže gokifx

• Pogledaj profil
« Odgovor #146 poslato: 13.12.2011, 16:07:59 »
aprila.cotic@dukascopy.eu
Gospodja pise e-mailove na srpskom.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #147 poslato: 13.12.2011, 23:22:52 »
aprila.cotic@dukascopy.eu
Gospodja pise e-mailove na srpskom.
Ne javlja se na e-mai.

Van mreže gokifx

• Pogledaj profil
« Odgovor #148 poslato: 14.12.2011, 08:02:43 »
Uzmi u obzir radno vreme.
Ako opet ne,otvori njihov demo racun brzo ce se javiti.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #149 poslato: 14.12.2011, 09:00:41 »
Uzmi u obzir radno vreme.
Ako opet ne,otvori njihov demo racun brzo ce se javiti.
Nisam otvorio racun verovatno zbog toga,ne znam dali sa racuna OTP banke ili Erste banke nase da prebacim novac,dali neko ima iskustvo sa prebacivanjem depozita sa ovih banaka kod njih.