Nisam siguran da li je ovo pravo mesto da objavim ovo što ću objaviti, izvinjavam se unapred ako sam pogrešio , ali delovalo mi je kao najpogodnija tema.Naime, istražujući detaljnije uslove raznih brokera sa čuvene tabele ovog sajta, upravo sam saznao da je Vantage FX usled povećanog broja novih live računa podigao minimalni ulog sa 1 na 500 dolara. Citat sa njihovog sajta: "... due to high demand for the Vantage FX MetaTrader 4 platform we have introduced a $500 account opening minimum..."A evo i na strani sa opcijama za depozit su stavili u sve opcije minimum 500:http://www.vantagefx.com/get-trading/deposit/Možda bi bilo korisno zbog drugih da se apdejtuje tabela ovim podatkom. Pozdrav!
Forex4you je dobar izbor za cent racun isti imam kod njih koji mi sluzi za testiranja razna, ne volim demo i onda tamo mogu slobodno da testiram na 0,01 razne strategije, nisu najbolji broker ali za cent racun sasvim dobri.
Forex4you no dealing desk racuni i u centima. Koliko je to sustinski pozitivno i sta trejderu sa malim kapitalom znaci?
Evo još jednog izveštaja, ovoga puta za drugi kvartal ove godine. Izveštaj se tiče isključivo brokera u Americi, ali neke informacije dobro dođu i nama.Iz tabele možemo da vidimo da je prosečni profit svih trejdera u drugom kvartalu pao 4% u odnosu na prvi, što se može obrazložiti velikom volatilnošću tržišta. Takođe ističu se gubitnici IBFX i FXCM koji su izgubili po oko 1600 trejdera u ova tri meseca, dok je Oanda podigla taj broj za oko 1000.
aprila.cotic@dukascopy.euGospodja pise e-mailove na srpskom.
Uzmi u obzir radno vreme.Ako opet ne,otvori njihov demo racun brzo ce se javiti.