Autor Tema: Forex-Metal  (Pročitano 9067 puta)

Van mreže icko

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
Forex-Metal
« poslato: 13.02.2012, 12:39:06 »
Evo još jednog brokera koji daje 100$. http://www.100forexbrokers.com/ na dnu stranice imate baner na kome piše GET 100$ cash bonus, forex metal.
Postoje lotovi koji treba da se odrade da bi se dobio novac preko ovih 100$.

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
Odg: Forex-Metal
« Odgovor #1 poslato: 13.02.2012, 22:35:33 »
na žalost ja sam tu već uzeo $20 u prethodnom darivanju, pa mi to služi za test nekih EA
inače preveliki spred i 5 cifara je u pitanju

Van mreže icko

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 14.02.2012, 01:13:46 »
Kako misliš prevelik spread? Na eur-usd je danju 1,8 a uvece 2 pipa, a na gbp-usd je danju 3, a uveče 4 pipa, što i nije loše.

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: 14.02.2012, 08:33:59 »
izvinjavam se, u pravu si.
Naime posto ne radim sa 5-to cifrenim brokerima, pa mi onda ovo deluje veliko

Van mreže Alien70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 14.02.2012, 10:07:55 »
Evo još jednog brokera koji daje 100$. http://www.100forexbrokers.com/ na dnu stranice imate baner na kome piše GET 100$ cash bonus, forex metal.
Postoje lotovi koji treba da se odrade da bi se dobio novac preko ovih 100$.

Može li malo pojašnjenja kako da se ovo odradi za nas koji ovo još nismo radili?
« Poslednja izmena: 14.02.2012, 10:28:28 Alien70 »

Van mreže icko

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #5 poslato: 14.02.2012, 10:30:00 »
Klikneš na baner koji je postavljen sajtu, zatim na stranici forex-metal upišeš ime, prezime, datum rođenja, e-mail i broj mobilnog telefona. Kada te registruju izaćiće tvoji podatci i broj mobilnog a ispod piše verify mobile number. Pritisneš verify i stićiće ti poruka na telefonu sa kodom koji treba da upišeš na toj stranici.
Kada sve to odradiš dobićeš mail sa podatcima za logovanje na MT4.

Van mreže Alien70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 14.02.2012, 11:08:57 »
 OK, hvala. Još  me samo zanima kada se odradi bonus kako povući novac? Verovatno se treba registrovati real račun, ali ne znam koji je minimum iznos uplate za real? Ipak je kod nas početnika malo kriza sa slobodnom aktivom  ;)
« Poslednja izmena: 14.02.2012, 11:15:22 Alien70 »

Van mreže icko

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #7 poslato: 14.02.2012, 12:19:39 »
OK, hvala. Još  me samo zanima kada se odradi bonus kako povući novac? Verovatno se treba registrovati real račun, ali ne znam koji je minimum iznos uplate za real? Ipak je kod nas početnika malo kriza sa slobodnom aktivom  ;)
To ti jeste REAL račun. Trebaš da sakupiš 50 bodova (možeš videti na sajtu bodovanje valutnih parova) i kada to odradiš sve preko 100$ je tvoje, a oni povlače 100$ koji su ti dali kao bonus. Bar tako piše na njihom sajtu.
Mislim da su 50 bodova ekvivalentni trgovanju oko 20 lotova.

Van mreže Alien70

• Jr. Member
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 14.02.2012, 12:34:32 »
To ti jeste REAL račun. Trebaš da sakupiš 50 bodova (možeš videti na sajtu bodovanje valutnih parova) i kada to odradiš sve preko 100$ je tvoje, a oni povlače 100$ koji su ti dali kao bonus. Bar tako piše na njihom sajtu.

Odlično. Odosmo u pip-hounting  :)

Van mreže icko

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: 14.02.2012, 12:41:35 »
Neka je sa srećom. ;)

Odlično. Odosmo u pip-hounting  :)

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 14.02.2012, 18:23:19 »
Video sam da traje 2 meseca bonus. A koji je uslov za podizanje novca, postignuta odredjena suma ili broj lotova?

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 14.02.2012, 19:31:19 »
Pronasao sam uslove, treba za 28 dana skupiti 50 poena, boduju se tako sto 1 lot je 2 poena, znaci za 28dana 25 lotova, a 100$ depozita, mnogo..

A evo sta kazu koristnici njihovog bonusa, niko nije uspeo da podigne novac, jer podrska ne odgovara na zahtev za podizanje a ni na mail.

http://www.bestforexbonus.com/no-deposit-bonus/forex-metal100

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 14.02.2012, 21:32:00 »
po komentarima prevara...
Momentum counts.

Van mreže SuperFX

• Moderator
  • Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #13 poslato: 14.02.2012, 21:52:34 »
Moja topla preporuka je da batalite to konstantno vijanje bonusa od ovog ili onog brokera, a Vašu energiju usmerite na prave stvari (edukaciju, istraživanje, čitanje...). 

Van mreže Beng

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #14 poslato: 07.03.2012, 08:31:56 »
Juče sam završio $100 No Deposit bonus. Počeo sam 18. januara i do 6. marta sam skupio 50 poena i napravio $736.22, tako da mi je čist profit  $636.22 (bez njihovih $100).

Kad sam krenuo u akciju, u uslovima je pisalo da ću moći da podignem sav profit koji ostvarim. Međutim, juče ponovo pogledam tu stranicu i vidim da su promenili uslove. Sad piše da mogu da podignem max $100, a ostatak profita će biti moj kad im uplatim onoliko koliko mi je ostalo od profita kad skinem tih $100, tj. moraću da uplatim 636.22-100=536.22
Koliko sam shvatio, kad uplatim tih 536.22 dobiću bonus od 35% na te pare ($187,68), onda moram da istrgujem još ne znam koliko lotova i tek tada ću moći da podignem pare.

Od početka mi je bila sumnjiva ta kampanja jer je tada, u uslovima akcije, pisalo da posle napravljenih 50 poena mogu povući sav profit, a ako želim da nastavim da trgujem na tom računu moraću da uplatim onoliko koliki mi je Equity. Pitanje koje mi se nametnulo je: "Zbog čega maltretiraju uspešne trejdere i teraju ih od sebe?" Jedini logičan odgovor koji mi je pao na pamet je: "Zato što oni ne prosleđuju naloge na tržište. Cilj im je da navuku neiskusne trejdere i da im maznu lovu, a profitabilne da oteraju."

Tih 50 poena sam skupio isključivo na EurUsd, tj. napravio sam 25 lotova na tom paru. Izračunao sam da su mi na spread-u uzeli $450 (BrojLotova*VrednostPipa*Spread=25*10*1.8=$450). To znači da im jedan uspešan trejder  pokriva 4.5 neuspešnih, tj. R:R=1:4.5

Negativna stvar kod ovog brokera je to što su mi zadnjih 5-6 dana promenili spread. U početku je bio fixni: 1.8 pipa u toku EU i USA, a 2 pipa u toku Australije i Azije. Poslednje nedelje, kad sam bio blizu ispunjenja uslova od 50 poena promenili su spread, postavili su klizni od 2 do 3.5 pipa u toku dana i od 4-6 pipa u toku noći.

S obzirom da sam im nalog za povlačenje para poslao juče, a oni kažu ta to traje 3 radna dana, daću im fore do ponedeljka, pa ćemo da vidimo šta će da bude.

Sve u svemu, ova akcija je za mene bila lepo iskustvo. Čak i ako ne daju pare, uspšeno sam istestirao jednu strategiju jer je ipak drugačiji osećaj nego da sam je testirao na Demo. A ako daju pare... zbogom Metalci.