Autor Tema: prijedlog za bolju trgovinu  (Pročitano 13206 puta)

Van mreže dzon

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: prijedlog za bolju trgovinu
« Odgovor #15 poslato: 10.02.2012, 17:13:14 »
...
zamolio bih zainteresovane da ovde ostavljaju svoje skajp kontakte, i da na skajpu zatraze razmenu kontakta samnom kako bih mogao sve da vas dodam u sobu.

Nemojte javno da ostavljate Skype kontakte i email adrese, odradite to preko private-a.
Iz više razloga: vrlo lako će da vas spamuju, već i ovako ima (neuspešno) zainteresovanih za "otkup" naše mailing liste što znači da jedva čekaju nečiji kontakt da izađe na videlo, i na kraju, po pravilima foruma je zabranjeno.

Hvala na razumevanju.
sreca pa ste povecali kapacitet sanuceta ;)

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 10.02.2012, 21:00:17 »
izvinjavam se fxs timu, moja greska
dakle nemojte na forumu neho na moj privatni mejl na forumu...
Momentum counts.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #17 poslato: 12.02.2012, 14:41:07 »
...
zamolio bih zainteresovane da ovde ostavljaju svoje skajp kontakte, i da na skajpu zatraze razmenu kontakta samnom kako bih mogao sve da vas dodam u sobu.

Nemojte javno da ostavljate Skype kontakte i email adrese, odradite to preko private-a.
Iz više razloga: vrlo lako će da vas spamuju, već i ovako ima (neuspešno) zainteresovanih za "otkup" naše mailing liste što znači da jedva čekaju nečiji kontakt da izađe na videlo, i na kraju, po pravilima foruma je zabranjeno.

Hvala na razumevanju.

Još 20 postova i imaćeš neograničen ;)

Van mreže dzon

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 14.02.2012, 13:12:35 »
...

Hvala na razumevanju.

Još 20 postova i imaćeš neograničen ;)
jupiiiiiiii :)

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #19 poslato: 14.02.2012, 21:23:12 »
zbog posla nisam imao vremena ni mogucnosti da juce i danas ulazim u tradeing room, ali mocicu na dalje, bar kada budu vazne vesti.
vidimo se u sobi...
Momentum counts.

Van mreže led_bob

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: 23.02.2012, 12:40:28 »
evo malo da vidite konstrtutivnih chatova na skyp-u  :)

Trudnicu moramo da postujemo  ;)

Van mreže Berkut

• Full Member
    • Pogledaj profil
    • ForexProjekat
« Odgovor #21 poslato: 23.02.2012, 13:01:00 »
 yes  ;D bude off topica na skypu ipak ponekad je forex dosadno miran :)

Van mreže Vojvoda

• Full Member
  • https://twitter.com/Forex_Matador
    • Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 23.02.2012, 15:51:48 »
Ako ima zainteresovanih da se dogovorimo na pm za grupu na fb ili da oživimo onu od forex srbije
In this business, if you’re good, you’re right six times out of ten. You’re never going to be right nine times out of ten  -   Peter Lynch

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #23 poslato: 23.02.2012, 19:07:49 »
Ako ima zainteresovanih da se dogovorimo na pm za grupu na fb ili da oživimo onu od forex srbije

Ne razumem šta biste mogli na fb-u da radite, a što ne možete ovde... :o
Postoji inicijativa za chat room da se postavi na forumu, za to ima puno pozitivnih i negativnih aspekata, u fazi je razrade, ali o tom potom...

Van mreže Vojvoda

• Full Member
  • https://twitter.com/Forex_Matador
    • Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 23.02.2012, 23:10:31 »
Ne znam, ja mislim da je taj chat room dobra ideja. Na  forumu dođe do zatrpavanja suštine ako svako kaže šta ima. U tom periodu kad većina naših trejdera ulazi u pozicije od 14h - 18h  bili bi dostupniji jedni drugima i komentarisili bi sve te promene jer većina tema takvog tipa ovde zamre. Kao ona sa prognozama za EURUSD
Kad razmislim zamrlo bi i to na fb verovatno, ali ako neko hoće još ja sam za.  :)
In this business, if you’re good, you’re right six times out of ten. You’re never going to be right nine times out of ten  -   Peter Lynch

Van mreže mileFX

• Full Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 24.02.2012, 09:26:07 »
Ne znam, ja mislim da je taj chat room dobra ideja. Na  forumu dođe do zatrpavanja suštine ako svako kaže šta ima. U tom periodu kad većina naših trejdera ulazi u pozicije od 14h - 18h  bili bi dostupniji jedni drugima i komentarisili bi sve te promene jer većina tema takvog tipa ovde zamre. Kao ona sa prognozama za EURUSD
Kad razmislim zamrlo bi i to na fb verovatno, ali ako neko hoće još ja sam za.  :)

Mislim da je bolje ovde to raditi, smisliti pravu temu, jer ako bi postojao neki chat room, bilo bi tesko pratiti sve, jedino ako bi stalno buljio u monitor, ali onda ne mozes ni pratiti desavanja na platformi...

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #26 poslato: 26.02.2012, 21:25:02 »

Ne razumem šta biste mogli na fb-u da radite, a što ne možete ovde... :o
Postoji inicijativa za chat room da se postavi na forumu, za to ima puno pozitivnih i negativnih aspekata, u fazi je razrade, ali o tom potom...
bilo bi fenomenalno da se otvori chat , jer funkcija postova je da ne bude haoticno kao na chatu ali ponekad je do zla boga tesko doci do onformacija od korisnika koji ti trebaju. U svakom slucaju +1

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #27 poslato: 20.03.2012, 20:04:17 »
Sagledavajući sve pozitivne i negativne aspekte, odnosno prednosti i mane chat sobe i foruma, FXS tim je došao do odluke da ne otvara posebnu chat sobu za trejdere na sajtu.

Kada smo stavili sve na papir, prednosti foruma su prevagnule. Da, mogli bi bez problema da stavimo chat room, ali tada bi nastao (malo je reći) haos. Pisalo bi se i pisalo, korisnici koji ne pristupaju redovno bi se gubili u svom tom pisaniju, a mi jednostavno želimo da dobijate što je moguće više kvalitetnih informacija, a znamo svi da na chat-u vrlo lako dođe do offtopic-a i drugih nepoželjnih stvari. Ipak smo mi ti koji odgovaramo za sve što se pojavi na ovom sajtu, pa tako i forumu, a za chat bismo trebalo da zaposlimo još 3 moderatora sa punim radnim vremenom. :)

Znamo da će biti onih koji će da negoduju ovakvoj odluci, ali zato postoje chat programi u kojima možete da spojite, a private poruke na forumu nikome nisu nepoznate. Znamo za nekolicinu soba koje su nastale iz ovog foruma, odnosno pokrenuli su ih sami članovi ovog foruma.

Takođe, "zaključali" smo forum, odnosno svi oni koji su "gostovali" kod nas će morati da se prijave kako bi pristupili našem i vašem blagu - informacijama koje leže u trenutnih 16.000 postova. Dovoljno smo radili na Google analitici i dovoljno dugo se zna za nas da možemo da zahtevamo tu sitnicu - da se korisnik prijavi kako bi mogao da pristupi toj informaciji. Ako sadašnjih 800 članova to nije mrzelo, verujemo da neće ni budućih 8.000 ;)

Uskoro pokrećemo (tj. modifikujemo) deo foruma sa interaktivnim trgovanjem, odnosno više neće biti potrebe da vi otvarate posebne teme po valutnim parovima nego će sve biti na jednom mestu, sa pozivom svima da postuju svoje signale za trgovanja i razmišljanja podele sa svima.

Iskreno,
FXS tim