Elite44, to sve nisam ni ja znao dok nisam licno doziveo. Postojale su neke druge price, ali to su bile lazi. Da sam znao, kao sto sada znam, ne bih cak ni u snu razmisljao da na takav nacin ulozim novac. I u pravu si da je trebalo kontaktirati brokera, ali cik da se covek seti, kada vidis da u jednom minutu ode racun za 1500 USD u minus. Posle zahteva da prestanu sa takvim nacinom vodjenja racuna, oni salju mail da je kriv FXPrimus i ladnije od leda nastavljaju da trguju. Kao naci ce nacin da se izbore sa brokerom i vrate sredstva. Jos par takvih trgovina sledeceg dana i sve je bilo gotovo. Kada u toku jednog minuta izgubis skoro pola racuna, odnosno u tri cetiri trgovine prakticno ceo racun, cik da se setis da zoves brokera i pises mailove, vec obracas se onom ko ti vodi racun. A sada bih sigurno postupio tako, ali nece vise imati potrebe za slicnim reakcijama, jer mi u zivotu vise nece pasti na pamet da uradim nesto slicno. Mogu samo da upozorim druge kada se Vemini ljudi ponovo pojave sa zeljom da se kockaju tudjim parama.