Autor Tema: Održavanje tuđih računa  (Pročitano 115749 puta)

Van mreže zilebugi71

• Pogledaj profil
Odg: Održavanje tuđih računa
« Odgovor #195 poslato: 10.10.2012, 20:58:13 »
Nema nista novo za sada. Vema mi jos nije javila da li je FXPrimus resio da prizna gresku i vrati mi novac. Takodje ne znam ni da li su pokrenuli sudski spor ukoliko to nije slucaj.

Van mreže zilebugi71

• Pogledaj profil
« Odgovor #196 poslato: 16.10.2012, 19:34:14 »
Evo neceg novog. Kao sto sam i rekao, napisacu cim bude nesto bitno, jer smatram da je ovo jedna od vaznijih tema.

Dakle, ukratko, VEMA je resena da na bilo koji nacin izvrsi povracaj sredstava klijentima koji su greskom FXPrimus izgubili ista. To ce izgleda morati sudskim putem. FXPrimus je obecao da ce do juce da izvrsi povracaj sredstava, jer se u suprotnom susrece sa tuzbom. Posto to nije uradio, VEMA je pocela vec danas da prikuplja dokumentaciju da bi u sto kracem roku predala tuzbu i izvrsila dodatni pritisak na FXPrimus, posto postoje dokazi koji pokazuju tehnicku gresku kod FXPrimus. VEMA se takodje nada da ce pod pritiskom FXPrimus da vrati sredstva bez tuzbe, da ne bi rizikovali probleme druge vrste. E sad, ako krene sudski, potrajace neko vreme i to je ono sto nije najbolje, i bilo bi dobro kad bi moglo da se izbegne, ali je sjajno sto VEMA zeli da stvar istera do kraja. Toliko za sada.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #197 poslato: 24.10.2012, 15:20:46 »
Evo neceg novog. Kao sto sam i rekao, napisacu cim bude nesto bitno, jer smatram da je ovo jedna od vaznijih tema.

Dakle, ukratko, VEMA je resena da na bilo koji nacin izvrsi povracaj sredstava klijentima koji su greskom FXPrimus izgubili ista. To ce izgleda morati sudskim putem. FXPrimus je obecao da ce do juce da izvrsi povracaj sredstava, jer se u suprotnom susrece sa tuzbom. Posto to nije uradio, VEMA je pocela vec danas da prikuplja dokumentaciju da bi u sto kracem roku predala tuzbu i izvrsila dodatni pritisak na FXPrimus, posto postoje dokazi koji pokazuju tehnicku gresku kod FXPrimus. VEMA se takodje nada da ce pod pritiskom FXPrimus da vrati sredstva bez tuzbe, da ne bi rizikovali probleme druge vrste. E sad, ako krene sudski, potrajace neko vreme i to je ono sto nije najbolje, i bilo bi dobro kad bi moglo da se izbegne, ali je sjajno sto VEMA zeli da stvar istera do kraja. Toliko za sada.

Meni su izgubili jedan račun a ostala 3 računa su u redu ali je na njima prekinuto vođenje. Čitao sam email od njih da će tužiti brokera, ali ja mislim da oni to teško mogu dokazati i da je broker uvijek u pravu zato što je jači, ja ću im danas u svakom slučaju poslati dokumente koje traže. Rekli su mi da prebacim sredstva kod Admiral Markets brokera i da će mi trejdati besplatno dok mi ne natrejdaju izgubljeno.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #198 poslato: 03.11.2012, 20:24:43 »
Sada ima live da se  prati na myfxbook:

Vema Invest ARMADA PAM LIVE

Real (EUR), Armada Markets
Track Record Verified
Trading Privileges Verified

http://www.myfxbook.com/members/VemaInvest/wwwvema-investcom-armada-eur-pam/412778

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #199 poslato: 06.11.2012, 17:13:56 »

http://www.myfxbook.com/members/VemaInvest/wwwvema-investcom-armada-eur-pam/412778 [myfxbook.com]

Danas +18.44% profita !

Sada ima live da se  prati na myfxbook:

Real (EUR), Armada Markets
Track Record Verified
Trading Privileges Verified

http://www.myfxbook.com/members/VemaInvest/wwwvema-investcom-armada-eur-pam/412778

Van mreže zilebugi71

• Pogledaj profil
« Odgovor #200 poslato: 20.12.2012, 19:02:53 »
Evo jos par zakljucaka na ovu temu. Nadam se da u medjuvremenu niko vise nije ulagao pare da mu Vema menadzira. To je najsigurniji put u gubitak. Koliko god sami znali malo o forexu, nikada vam se nece desiti ono sto se Vemi desava, a to je da ugasite relativno velike racune u roku od samo nekoliko dana. Definitivno su to kockari koji se igraju sa vasim novcem. Ekipa je prsla i vise se ne javljaju. Kada je jedan od nas koji smo izgubili sredstva kontaktirao FXPrimus, rekli su da uopste nisu u sporu sa Vemom. Vema je na bezocan nacin htela ponovo da nas prevari, nudeci navodno neke pogodnosti ako ponovo ulozimo, tj bacimo novac, kao vodice nam racun besplatno dok nadoknade sve nase gubitke. Naravno da niko od nas nije ponovo ulozio, jer smo ih vec prozreli. Oni ce se sada pritajiti neko vreme, a onda ce se pojaviti pod novim imenom da upecaju jos neke koji veruju u te gluposti.
Mene je kostalo, ali eto, bar ce znaciti da upozorim sve ostale iz prve ruke da je Vema najobicnija grupa prevaranata. Od onih koji su prosli kao i ja cujem da su i na Armadi unistili racun, a kleli su se da ce razbijati od rezultata. Eto, nadam se da je posle ovoga svima vise nego jasno o cemu se ovde radilo.

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #201 poslato: 20.12.2012, 20:11:39 »
Zao mi je sto ovo cujem Zile, nadam se da nije totalni gubitak.  :(
Od pocetka je ovo bio fijasko, nadam se da neki novi ljudi nece upecati, jer ce definitivno Verma promeniti ime i naci nove IB promotere, treba pisati na svim forumima gde se reklamiraju. Njih vase pare ne bole...ali vas hoce-

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #202 poslato: 20.12.2012, 22:31:08 »
Ovo je svima za nauk,jedino ispravno je kada investitor otvori racun kod broker tako da samo on moze podizati novac ,i onda nadje menadjera ili da koristi PS  i naravno da sam investitor moze ugasiti otvorenu poziciju tog menadzera ili PS,sve ostalo su prevaranti moguci treba da je svima jasno.U danasnje vreme po crnogorski tesko je do para doci,zato moja preporuka ulazite u svoje znanje .

Van mreže zilebugi71

• Pogledaj profil
« Odgovor #203 poslato: 20.12.2012, 22:52:46 »
Moracu da budem jos malo jasniji :) !
Prvo za Panzera, gubitak je na zalost totalni. Vema je lagala o nekom generalnom stop lossu, od 15 posto, koji u sustini ne postoji. Dakle, laz, obmana, racun dovode do unistenja, meni je na racunu ostalo manje od 1 USD. Nijedna strategija ne postoji, prosto kockanje pa sta ispadne, a to je naravno - nista.
Sada za elite44 :) ! Ovako, ako se nismo razumeli, racun jesam ja otvorio kao investitor direktno kod brokera, a i pare sam jedino ja mogao da podizem. Vema nije mogla da podize novac vec samo da trguje. Ali racun su mi toliko brzo unistili, da jednostavno nisam stigao da povucem novac. Vema je umela da gubi do 1500 USD u samo minut ili dva na racunu od 3000 ili 4000 dolara, u samo jednoj trgovini. Otvarali su velike lotove koje nisu gasili sve dok ne nastupi margin call. Takodje nista ne bi znacilo da imate mogucnost da gasite sami pozicije. Vema je trgovala 24 casa dnevno i niko ne bi mogao neprekidno da kontrolise kada ce oni napraviti kobnu gresku. Na moj izricit zahtev da prekinu trgovinu kada su potrosili polovinu novca, oni su se jednostavno oglusili, kockali su se i dalje dok nisu dogurali do samog kraja.
To je isti problem koji se moze javiti kod svih koji se javno deklarisu da mogu da vode tudje racune. Hocu da kazem da generalno nema nikakve sigurnosti. Nikada, nikome i ni pod kakvim uslovima ne treba davati novac. Totalna je laz da ce se pozicije pogasiti same od sebe posle gubitka od 15 odsto. To su pricali i za armadu, a kako sam cuo od drugih koji su ih i dalje pratili, rezultat je i tamo isti, jedno veliko nista. Imam i neka imena ljudi iz Veme, mogu ih i javno staviti na sajt (ako admin nema nista protiv toga) ili ako nekome bude trebalo da to zna, moze privatno da me kontaktira na mail da bi svi koji zele znali od kojih ljudi (imenom i prezimenom) treba da se cuvaju, sada i ubuduce. Jer oni ce se za neko vreme sasvim sigurno ponovo pojaviti, ni ovo im nije bio prvi put. Kasno sam saznao da je to ekipa koja je ove stvari vec ranije radila, naravno na isti nacin.

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #204 poslato: 21.12.2012, 09:29:18 »
Slobodno stavi imena, ukoliko imaju da kažu nešto u svoju odbranu, siguran sam da će da se obrate. Moraju trgovci da znaju koga da se čuvaju...

U se i u svoje kljuse! http://www.forexsrbija.rs/uvod-u-forex.html

Van mreže zilebugi71

• Pogledaj profil
« Odgovor #205 poslato: 21.12.2012, 11:10:30 »
Evo da krenemo od VELIMIRA MANDICA. Prosto mi je bilo neverovatno da se covek predstavlja imenom i prezimenom, valjda racuna da ce se vremenom zaboraviti sta su radili. Ali nas nekoliko ostecenih bicemo stalno tu da podsecamo kada god zatreba. Nase greske neka budu nauk ostalima!!! A njihovih lazi secajte se uvek, pogotovo ako ikada pozelite da vam neko drugi vodi racun.
Zatim, tip koji je ovde sa nickom SOMAT, pa zatim na drugim forumima sam zapazio da ih reklamira izvesni PIPSON, mislim da su sve to clanovi jedne iste ekipe.
Obratite paznju i ne nasedajte na njihove provokacije. Javice se vec oni ponovo, samo dok se malo slegne, ali mi necemo zaboraviti.
Pozdrav celoj ekipi sa ovog sajta!

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #206 poslato: 21.12.2012, 14:40:06 »
Moracu da budem jos malo jasniji :) !
Prvo za Panzera, gubitak je na zalost totalni. Vema je lagala o nekom generalnom stop lossu, od 15 posto, koji u sustini ne postoji. Dakle, laz, obmana, racun dovode do unistenja, meni je na racunu ostalo manje od 1 USD. Nijedna strategija ne postoji, prosto kockanje pa sta ispadne, a to je naravno - nista.
Sada za elite44 :) ! Ovako, ako se nismo razumeli, racun jesam ja otvorio kao investitor direktno kod brokera, a i pare sam jedino ja mogao da podizem. Vema nije mogla da podize novac vec samo da trguje. Ali racun su mi toliko brzo unistili, da jednostavno nisam stigao da povucem novac. Vema je umela da gubi do 1500 USD u samo minut ili dva na racunu od 3000 ili 4000 dolara, u samo jednoj trgovini. Otvarali su velike lotove koje nisu gasili sve dok ne nastupi margin call. Takodje nista ne bi znacilo da imate mogucnost da gasite sami pozicije. Vema je trgovala 24 casa dnevno i niko ne bi mogao neprekidno da kontrolise kada ce oni napraviti kobnu gresku. Na moj izricit zahtev da prekinu trgovinu kada su potrosili polovinu novca, oni su se jednostavno oglusili, kockali su se i dalje dok nisu dogurali do samog kraja.
To je isti problem koji se moze javiti kod svih koji se javno deklarisu da mogu da vode tudje racune. Hocu da kazem da generalno nema nikakve sigurnosti. Nikada, nikome i ni pod kakvim uslovima ne treba davati novac. Totalna je laz da ce se pozicije pogasiti same od sebe posle gubitka od 15 odsto. To su pricali i za armadu, a kako sam cuo od drugih koji su ih i dalje pratili, rezultat je i tamo isti, jedno veliko nista. Imam i neka imena ljudi iz Veme, mogu ih i javno staviti na sajt (ako admin nema nista protiv toga) ili ako nekome bude trebalo da to zna, moze privatno da me kontaktira na mail da bi svi koji zele znali od kojih ljudi (imenom i prezimenom) treba da se cuvaju, sada i ubuduce. Jer oni ce se za neko vreme sasvim sigurno ponovo pojaviti, ni ovo im nije bio prvi put. Kasno sam saznao da je to ekipa koja je ove stvari vec ranije radila, naravno na isti nacin.
U tvom slucaju jedino nije ispostovano pravilo da sam igasis pozicije jer si bio spreman 50% kapitala da rizikujes na njihove predloge,takodje nisi imao priliku da odma sam otkazes njihovo koriscenje,dakle zabranu upravljanja tvojim novcem Ovakve mogucnosti ako postoje ne moze se smatrati prevarom jer uvek postoji rizik od gubitka i totalnog ako investitor nema mogucnosti da otkaze njihovo koriscenj.Jos jednom ti nisi imao mogucnos ni gasenja pozicija,a ni mogucnost automatskog otkazivanja menadzera,ako bi ove dve opcije postojale znaci ne smatra se prevarom,a u tvojoj situaciji je totalna prevara.Bilo koji investitor prvo i osnovno pravilo je da zacrta sebi koliko je spreman rizikovati na menadzera 30% ili 50%,gde postoji mogucnos  uklanjanja menadzera sa svog racuna to onda prevara nije jel opet kazem postoji mogucnost gubitka novca,e sada dali to oni rade sa nemerom ili ne to  druge stvari......

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #207 poslato: 21.12.2012, 14:55:17 »
Sobzirom da sam koristio PS signale menadzera,ja sam imao tu mogucnost nesamo da gasi pozicije,vec sam preko interneta za minut da otkazem njegovu prisutnost,da on vise ne moze da otvori ni jednu poziciju,takva mesta za investitore postoje,i nikako ja njih ne mogu nazvati prevarantima,mogu samo biti nezadovoljan njima otazati njihov rad i trgovati za sebe ,sto se kaze use i u svoje kljuse.Ne zelim imenovati ta mesta gde se moze koristiti menadziranje racun,ali ne treba generalizovati zbog Veme pretvarati sve u prevaru.Takodje kada sam pisao o menadziranim racunima,i koriscenju PS signalima,znam da mnogi nisu sa simpatijama gledali na to moje pisanje,znas sada da ti nepricam ko su.

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #208 poslato: 21.12.2012, 15:38:36 »
Pa naravno kada si takvim IB evcima otimao leb iz usta  8) Procitaj samo poslednjih 5 stranica na threadu pa ces videti kako se ovaj titanik nazirao na horizontu.

Van mreže elite44

• Hero Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #209 poslato: 21.12.2012, 16:50:38 »
Ja nisam znao da na vemi investitor nema mogucnos gasenja pozicija i mogucnost otkazivanja,kada sam to saznao koliko me pamcenje sluzi cinimise da sam i napisao da im ne bih ni dinara stavio.Sada kada sve sagledam ostecenima je bilo resenje ne vemu da zovu ,vec direktan kontak sa brokerom telefonom ili e-majlom zahtev za gasenje pozicija i otkazivanja menadzera,broker u primusu bi to morao da uradi na zhtev investitora,i e-mail poslan je zvanican dokumen pred svim sudovima dobro to znaju brokeri,mada neki traze slike,e ja im ne slikam posto ne znam ni slikati ni slati,e-mail za gasenje i da vidite kako se gase pozicije.