Moracu da budem jos malo jasniji
!
Prvo za Panzera, gubitak je na zalost totalni. Vema je lagala o nekom generalnom stop lossu, od 15 posto, koji u sustini ne postoji. Dakle, laz, obmana, racun dovode do unistenja, meni je na racunu ostalo manje od 1 USD. Nijedna strategija ne postoji, prosto kockanje pa sta ispadne, a to je naravno - nista.
Sada za elite44
! Ovako, ako se nismo razumeli, racun jesam ja otvorio kao investitor direktno kod brokera, a i pare sam jedino ja mogao da podizem. Vema nije mogla da podize novac vec samo da trguje. Ali racun su mi toliko brzo unistili, da jednostavno nisam stigao da povucem novac. Vema je umela da gubi do 1500 USD u samo minut ili dva na racunu od 3000 ili 4000 dolara, u samo jednoj trgovini. Otvarali su velike lotove koje nisu gasili sve dok ne nastupi margin call. Takodje nista ne bi znacilo da imate mogucnost da gasite sami pozicije. Vema je trgovala 24 casa dnevno i niko ne bi mogao neprekidno da kontrolise kada ce oni napraviti kobnu gresku. Na moj izricit zahtev da prekinu trgovinu kada su potrosili polovinu novca, oni su se jednostavno oglusili, kockali su se i dalje dok nisu dogurali do samog kraja.
To je isti problem koji se moze javiti kod svih koji se javno deklarisu da mogu da vode tudje racune. Hocu da kazem da generalno nema nikakve sigurnosti. Nikada, nikome i ni pod kakvim uslovima ne treba davati novac. Totalna je laz da ce se pozicije pogasiti same od sebe posle gubitka od 15 odsto. To su pricali i za armadu, a kako sam cuo od drugih koji su ih i dalje pratili, rezultat je i tamo isti, jedno veliko nista. Imam i neka imena ljudi iz Veme, mogu ih i javno staviti na sajt (ako admin nema nista protiv toga) ili ako nekome bude trebalo da to zna, moze privatno da me kontaktira na mail da bi svi koji zele znali od kojih ljudi (imenom i prezimenom) treba da se cuvaju, sada i ubuduce. Jer oni ce se za neko vreme sasvim sigurno ponovo pojaviti, ni ovo im nije bio prvi put. Kasno sam saznao da je to ekipa koja je ove stvari vec ranije radila, naravno na isti nacin.