Nema na cemu, i ja sam smatrao da su informacije veoma bitne. Na istoj smo strani valjda, dozivljavam sve vas ovde upravo taj nacin, tako da malo dobronamernosti nekome moze mnogo da znaci i da ga spasi potencijalnih gubitaka.
Na zalost ovaj put imam lose vesti, ali ponavljam, ako Vema ispliva sa mojim racunom i napravi povrat sredstava, ekipa sa ovog sajta ce prva saznati takvu vest, odmah posle mene. Prvo cu ovde javiti, podrazumeva se!
Do tada imajte mnogo opreznosti, najvaznije je da ne zurite. Ako je Vema dovoljno dobra, potrajace dugo u svom poslu, ja se nadam da je tako, ali dok god ne budem ponovo ugledao pare na racunu, nikome od vas ne bih savetovao da zuri sa plasiranjem sredstava na racun koji ce voditi neko drugi.
Vazno je da shvatite da nije bitan trenutan rezultat, oni mogu i mesecima da prave po 10 ili 20 posto, ali je problem sto postoji mogucenost unistavanja kompletnog racuna, a niko od nas ne zna u kom momentu to moze da se desi. Dakle, ne bih nikome zamerio da cak i tri-cetiri meseca izgubi po tri ili cetiri posto, hajde i pet od ukupne sume, pa da krene u plus iza toga. Ali po meni je nedopustivo da se ceo racun unisti. Morali bi bas zbog takvih poteza brokera da postoje i stopovi, koje ja kod Veme na zalost nisam video. Mogu cak da posaljem ako bude nekome trebalo i svaku pojedinacnu trgovinu koju su napravili tokom tih nedelju dana. Trgovine ranga po 1000 ili 1300 USD ili 800 USD su preterano velike za racun od 3300 USD. Otvaranje sa toliko velikim lotovima je ovde ubitacno, jer money managment nije ispostovan ni najmanje. Jedna takva trgovina visokog rizika moze da donese ili odnese skoro 50% pocetnih sredstava u roku od samo nekoliko sekundi (a upravo se to desavalo), pa procenite sami koliko je bio rizik. U mom slucaju nije bilo zastite od rizika. To mi je najvise zasmetalo, tada bi sve to bilo drugacije. Neka se svako zamisli kada mu u roku od nekoliko sekundi padne balans za 1000 ili 1500 USD, sedite, gledate, bez sanse da bilo sta preduzmete. A racun na vase oci nestaje. Mozete li to da podnesete?
Nadam se da ce Vema kao sto je rekla da stvarno ovo potera sudski da bi oprala sebe i zastitila nas klijente sa unistenim racunima, ali i da se desi sve najbolje, potrajace sigurno mesecima. U svakom slucaju, svaku pozitivnu vest saznacete prakticno trenutno od mene.
Siguran sam da bi to i za Vemu bila odlicna reklama. Do tada, bolje je uciti, uvek se vreme dok cekate moze pametno iskoristiti. A pare koje ste spremili necete izgubiti preko noci. Bolje je sacekati pravi trenutak.