Pozdrav svima!
Ne igrajte se sa Vemom! Meni su racun od 3344 USD unistili, sprzili u roku od nedelju dana trgovanja. Sada tamo stoji cifra od 0,59 USD! Ogroman gubitak, dakle, ponavljam, unisten mi je racun!
U objasnjenju su mi rekli da je u pitanju krivica brokera, napisali su mi da je on blokirao trgovine i oni nisu mogli da ih zatvore pa su generalno otisle u minus! Cekam da vidim sta ce biti dalje. Vema kaze da ce tuziti FXPrimus zbog blokiranja trgovine i nasih gubitaka, i ja sada cekam da vidim sta ce dalje biti. Vema je u medjuvremenu presla kod drugog brokera. Secam se samo da su oni sami nahvalili taj FXPrimus kao vanserijski dobrog brokera, bili su puni hvale! Ali, nema pokrica za to!
Dakle, savetujem svima da sacekaju da vide sta ce biti sa mojim racunom, a da ne rizikuju pre toga. Ako Vema ispostuje ono sto je rekla, ja cu ih pohvaliti ovde javno. Medjutim, do tada ne srljajte i ne ponavljajte moju gresku. Trgujte sami! Mogu Moderatoru ili bilo kome ko zeli da posaljem Vemin statement od mog racuna, po potrebi. Nisam siguran da li cu znati da ga okacim ovde. U svakom slucaju, ako mi ne vrate pare na racun, trebace mi par godina pazljive trgovine da nadoknadim gubitke.
Procitajte i debelo razmislite i ucite na mom primeru! trgujte i ucite sami! Ja vidim da sam se zaleteo, ali cu javiti i svaku dobru vest ako je bude!
Otvoren za bilo kakva pitanja, svima kojima treba!