Autor Tema: Održavanje tuđih računa  (Pročitano 115795 puta)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Održavanje tuđih računa
« Odgovor #165 poslato: 31.08.2012, 19:57:07 »
cool....al opet ti verma nije verifikovana , te stoga nije validna ...btw koliko ovih dana daju za IB u vermi?

Ma meni i netreba verifikacija nikakva danas su razvalili opet sa 159% otišli na 196% hahahaha,money, money, money, money, money, money, money, money, money, money,  to meni treba a ne šuplje priče a evo sada ću im poslati i email da ih pitam što nisu verifikovani da ispune i tu želju pojedinima  ;D namjestiti tamo nemože niko na svijetu osim brokera ma da nisam siguran da mogu i brokeri već nagađam a vi koji pričate da se može evo dokažite kako a ja ću vam preporučiti čovjeka koji je spreman platiti preko 1000 EURA za tu informaciju da ga naučite kako da namjesti na myfxbooku, ja sam guglao i tražio samo da mu uzmem tu hiljadu ali nema šanse da se može to su samo priče onih koji nikad ništa nisu uspjeli na forexu pa ih boli tuđi uspjeh i onda pišu kako se štima na myfxbooku a i oni sami znaju da nemože, eto nagrada od 1000 EUR pametnjakoviću koji to uradi a kad to uradi ja ću se registrovati sa ovim nikom i popljuvati vemu na sve jednom forumu mada nemam razloga jel se uvjerim na mom računu kako rade.

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #166 poslato: 01.09.2012, 19:20:02 »
cool....al opet ti verma nije verifikovana , te stoga nije validna ...btw koliko ovih dana daju za IB u vermi?

Ma meni i netreba verifikacija nikakva danas su razvalili opet sa 159% otišli na 196% hahahaha,money, money, money, money, money, money, money, money, money, money,  to meni treba a ne šuplje priče a evo sada ću im poslati i email da ih pitam što nisu verifikovani da ispune i tu želju pojedinima  ;D namjestiti tamo nemože niko na svijetu osim brokera ma da nisam siguran da mogu i brokeri već nagađam a vi koji pričate da se može evo dokažite kako a ja ću vam preporučiti čovjeka koji je spreman platiti preko 1000 EURA za tu informaciju da ga naučite kako da namjesti na myfxbooku, ja sam guglao i tražio samo da mu uzmem tu hiljadu ali nema šanse da se može to su samo priče onih koji nikad ništa nisu uspjeli na forexu pa ih boli tuđi uspjeh i onda pišu kako se štima na myfxbooku a i oni sami znaju da nemože, eto nagrada od 1000 EUR pametnjakoviću koji to uradi a kad to uradi ja ću se registrovati sa ovim nikom i popljuvati vemu na sve jednom forumu mada nemam razloga jel se uvjerim na mom računu kako rade.
Zelim ti svu srecu u tom poduhvatu,jer ce ti trebati....najbolji trejderi u hedz fondovima prave u proseku 8% mesecno , a ovi 40 za jedan dan....wow . Super je sto nude IB za trejdere da ih reklamiraju.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #167 poslato: 01.09.2012, 21:53:55 »

Zelim ti svu srecu u tom poduhvatu,jer ce ti trebati....najbolji trejderi u hedz fondovima prave u proseku 8% mesecno , a ovi 40 za jedan dan....wow . Super je sto nude IB za trejdere da ih reklamiraju.

Hvala ti puno i ja tebi želim sreću. Reci mi koji su to najbolji trejderi u hedz fondovima koji prave u proseku 8% mesecno da i tamo uložim ili je to samo mit, pošto ja za ovih godina nikako da nađem a stalno čujem da postoje, probao sam par puta kod nekih i dobro se opekao.
Ovi su napravili za dan toliko ali dobro znaš da su npr April završili u minusu 2.10% ili Februar samo 0.63% tako da su do kraja Jula imali 89.46% kad podjelimo sa 7 mjeseci čini se da je to 12.78% eto malo više nego ti najbolji trejderi u hedz fondovima a od kuda isto da znamo da oni nisu ti najbolji trejderi iz hedz fondova pa rade za Vemu sada, ko će mu ga znati ali jedno je bitno da je godišnje u plusu, evo ovaj mjesec su odradili fantastično i to iščupao ih zadnji dan, ukupno u avgustu 48.48% što povećava mjesečni prosjek ali ima još 4 mjeseca do kraja godine pa ćemo vidjeti, sada je ukupno 137,94% podjeljeno sa 8 mjeseci 17.24% opet duplo manje nego ovi što obećavaju 30% mjesečno hmmmm to do sada nisam ni skontao :o. Da zamalo da zaboravim nisu mi još odgovorili za verifikaciju ali sigurno zato što je vikend, očekujem odgovor u Ponedeljak pa ću ovde postaviti.
Dobro je dok ima ljudi koji znaju trejdati da nam oplođavaju novac  ;D

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #168 poslato: 02.09.2012, 10:40:24 »
Nadji knigu Hedz Fond Market wizards od Jack Schwagera pdf. Knjiga je bazirana na iskustvu najboljih u ovom poslu, i retkih menadzera koje nije opekla kriza 2008. Medju njima su imena kao sto su Colm o shea, sorosev manadzer, i Larry Benedict jos gomila drugih. Knjiga vredi svaku paru.

Onda pogledaj currensee.com.Istrazi sajt. Isti ljudi, 20 trejdera trguju par godina na istim racunima. Kada jedan od njih odstupi od pravila onda ga uklone sa liste. Za sada je samo jedan izleteo sa trade leader liste, Janus, jer je krenuo da trguje vestima. Trenutno najrigoroznija provera trejdera koju sam ikada video. Mesecno se 150 ljudi prijavi na currensee, i do sada jos niko nije pomerio ove ljude sa liste. Da bi dospeo na tu listu moras da prijavis pamm racun, ili racun svog investicionog fonda, onda prijavis pravila i MM strategije.Rade kontrolu najmanje 1 god , i ako ne prekrsis svoja pravila za tih god dana, stave te nalistu.Za sada jos nije naisao nov manadzer koji upao na listu. Ukupan obrt firme je 30 milijardi godisnje, i to sve od ovih ljudi koje mozes naci na listi. Neki od tih trejdera su nagurali equity do 200miliona dolara. Do skoro ova firma je bila okrenuta institucionalnim investitorima, a od skoro i retail klijentima.  Jaci brokeri nude njihove usluge. Ne nude IB za dovodjenje klijenata i rade direktno sa brokerima .
« Poslednja izmena: 02.09.2012, 10:43:29 Panzer »

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #169 poslato: 05.09.2012, 20:39:59 »
Nadji knigu Hedz Fond Market wizards od Jack Schwagera pdf.

Onda pogledaj currensee.com. Jaci brokeri nude njihove usluge. Ne nude IB za dovodjenje klijenata i rade direktno sa brokerima .

Skinuo sam knjigu i čim uhvatim vremena počeću sa čitanjem a tamo sam gledao i prije i neznam šta da ti kažem, dok malo izanaliziram javiću ti.

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #170 poslato: 05.09.2012, 22:55:08 »
drago mi je dasi je skinuo, nadam se da ces da je procitas, jer ce ti promeniti pogled na funkcionisanje berza i nacin razmisljanja velikih ajkula na njoj.

Van mreže Tango

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #171 poslato: 06.09.2012, 12:07:20 »
Ako ćeš da ulažeš pare na Currensee, obavezno pregledaj šta sve ima pod currensee review. ForexPeaceArmy je najrelevantniji mada ima i drugih mesta gde se može pročitati više. Osnovna zamerka im je da jedne podatke objavljuju o uspešnosti a na tvom računu je daleko manje ili minus. Kada zovu currensee da dobiju neko valjano objašnjenje, ne dobijaju ili kao u pitanju je spred, slipage, requte itd... Sve u svemu oprezno, scama ima koliko hoćeš, neće niko da ti da pare tek tako. Evo na primer Admiral Market, pre par dana su nudili 100 e free, sve sam popunio i ništa, 3 dana ih zovem telefonom ne javljaju se, na mailove takođe.
Тренд је једина сигурна ствар на форексу.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #172 poslato: 06.09.2012, 23:12:55 »
Ako ćeš da ulažeš pare na Currensee, obavezno pregledaj šta sve ima pod currensee review. ForexPeaceArmy je najrelevantniji mada ima i drugih mesta gde se može pročitati više. Osnovna zamerka im je da jedne podatke objavljuju o uspešnosti a na tvom računu je daleko manje ili minus. Kada zovu currensee da dobiju neko valjano objašnjenje, ne dobijaju ili kao u pitanju je spred, slipage, requte itd... Sve u svemu oprezno, scama ima koliko hoćeš, neće niko da ti da pare tek tako. Evo na primer Admiral Market, pre par dana su nudili 100 e free, sve sam popunio i ništa, 3 dana ih zovem telefonom ne javljaju se, na mailove takođe.

Hvala ti puno na savjetu obavezno cu obratiti paznju na to sve, inače me zaintigrirala činjenica o toj razlici kada sam čitao za ZULU da je isto tako kao kopiraju se trejdovi od strane managera pa ima puno slippage i requote, čak sam čitao komentare ljudi koji su uložili kao ovo nije moguće kako si ti drugi na ovoj listi (obraćaju se menadžeru) a gubiš mi novac...itd.

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #173 poslato: 07.09.2012, 11:57:55 »
Za Zulu to se pokazalo kao tacno. Zulu polako ispada iz igre ozbiljnih signal provajdera. Jer svako klinac sa demo racunom moze da prodaje signale i pravi gubitke. Kada oduva jedan racun , otvori drugi sa razlicitim imenom.
Currensee mi je privukao paznju iz razloga kontrole slipage i kontrole aktivacije naloga.

Pored svakog trejdera kada otvori signal mozete videti sa koliko sa koliko je prosecno razlike otvoren trejd kod investitora obicno je -0.3 pipsa kao i sa koliko je razlike zatvoren trejd , tu je vec razlika +0.5 pipsa po trejdu u korist investitora.
Dakle oni funkcionisu tako sto vas racun kod odredjenog brokera sa kojim imaju ugovor , povezete sa currense nalogom  njihov signal se aktivira na vasem racunu.

Naglasio bih jos jednu bitnu stvar , ovaj signal provajder je regulisan sa  National Futures Association (NFA - Member ID 0403251) i Financial Services Authority (FSA - Firm Reference Number 518648) (passported into the EU).

Zbog ovih licenci, ne bih se usudio da pisem da su scam. Jer obicno ta licenca kosta desetak miliona dolara da se dobije i stalno su pod rigoroznom kontrolom, za razliku od ostalih signal provajdera, ako nesto urade nezakonito , gube licencu i novac, i plus ide tuzba.

PS . Moram da naglasim da njihove usloge nisu za ekipu od 100 eur u dzepu.

Van mreže markot

• Sr. Member
  • Alea iacta est !
    • Pogledaj profil
« Odgovor #174 poslato: 07.09.2012, 13:01:59 »
Takodje  se  slazem sa  konstatacijom da  je currensee  jedan  od  najboljih  provajdera  ovakvih ( mirror ) usluga.

Van mreže Stjui

• Pogledaj profil
« Odgovor #175 poslato: 24.09.2012, 12:56:24 »
E, sto se tice odrzavanja tudjih racuna, nisam bas siguran koliko je to dobro. Broker uvek trguje za vise racuna, svako od njih ima razlicite racune pa nije za svakog isto,a realno brokerima je najvazniji spread tako da nekad i bez razloga trguju. Moja preporuka trgujte sami i trazite podrsku. Ima svakako firmi koje to rade.

Van mreže somat

• Pogledaj profil
« Odgovor #176 poslato: 02.10.2012, 22:48:13 »
Myfxbook http://www.myfxbook.com/members/VemaInvest/wwwvema-investcom-armada/391551

Ko zeli da prati i na platformi MT4 moze da se loguje na platformu i direktno prati trgovanje.

1. Skinite platformu sa http://www.armadamarkets.com/fx-trading/mt4-trading-platform/

2. Login: 2088520415

3. password: vema123

4. Server: PrimeXM-DemoUK

Van mreže somat

• Pogledaj profil
« Odgovor #177 poslato: 02.10.2012, 22:58:48 »
Myfxbook http://www.myfxbook.com/members/VemaInvest/wwwvema-investcom-armada/391551

Ko zeli da prati i na platformi MT4 moze da se loguje na platformu i direktno prati trgovanje.

1. Skinite platformu sa http://www.armadamarkets.com/fx-trading/mt4-trading-platform/

2. Login: 2088520415

3. password: vema123

4. Server: PrimeXM-DemoUK

Van mreže buca73

• Newbie+
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #178 poslato: 03.10.2012, 14:00:54 »
Jel imaju oni neki trade duzi od minut? :)
Zaista cudno za nekoga ko radi "profi".

Van mreže zilebugi71

• Pogledaj profil
« Odgovor #179 poslato: 03.10.2012, 17:36:25 »
Pozdrav svima!

Ne igrajte se sa Vemom! Meni su racun od 3344 USD unistili, sprzili u roku od nedelju dana trgovanja. Sada tamo stoji cifra od 0,59 USD! Ogroman gubitak, dakle, ponavljam, unisten mi je racun!

U objasnjenju su mi rekli da je u pitanju krivica brokera, napisali su mi da je on blokirao trgovine i oni nisu mogli da ih zatvore pa su generalno otisle u minus! Cekam da vidim sta ce biti dalje. Vema kaze da ce tuziti FXPrimus zbog blokiranja trgovine i nasih gubitaka, i ja sada cekam da vidim sta ce dalje biti. Vema je u medjuvremenu presla kod drugog brokera. Secam se samo da su oni sami nahvalili taj FXPrimus kao vanserijski dobrog brokera, bili su puni hvale! Ali, nema pokrica za to!

Dakle, savetujem svima da sacekaju da vide sta ce biti sa mojim racunom, a da ne rizikuju pre toga. Ako Vema ispostuje ono sto je rekla, ja cu ih pohvaliti ovde javno. Medjutim, do tada ne srljajte i ne ponavljajte moju gresku. Trgujte sami! Mogu Moderatoru ili bilo kome ko zeli da posaljem Vemin statement od mog racuna, po potrebi. Nisam siguran da li cu znati da ga okacim ovde. U svakom slucaju, ako mi ne vrate pare na racun, trebace mi par godina pazljive trgovine da nadoknadim gubitke.

Procitajte i debelo razmislite i ucite na mom primeru! trgujte i ucite sami! Ja vidim da sam se zaleteo, ali cu javiti i svaku dobru vest ako je bude!

Otvoren za bilo kakva pitanja, svima kojima treba!