Autor Tema: Održavanje tuđih računa  (Pročitano 115764 puta)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Održavanje tuđih računa
« Odgovor #150 poslato: 29.07.2012, 17:51:35 »
Slika

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #151 poslato: 01.08.2012, 12:52:41 »
Slika

Prošli mjesec najbolji do sada 47.72%  :D biće dobar godišnji idem odmah na more  8)

http://www.myfxbook.com/members/VemaInvest/wwwvema-investcom-fxprimus/305831
« Poslednja izmena: 01.08.2012, 12:55:49 jasam »

Van mreže somat

• Pogledaj profil
« Odgovor #152 poslato: 05.08.2012, 17:52:49 »
Slika

Prošli mjesec najbolji do sada 47.72%  :D biće dobar godišnji idem odmah na more  8)

+122.1% dobri su. Ako ovako nastave bice nesto od njih  :D

Van mreže somat

• Pogledaj profil
« Odgovor #153 poslato: 09.08.2012, 09:38:36 »
Slika

+122.1% dobri su. Ako ovako nastave bice nesto od njih  :D
Sad imaju +153.69%

Unistavaju fxprimus   :D

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #154 poslato: 24.08.2012, 10:44:55 »
Davno smo ih pominjali, ali beatthenews.com je uvek aktuelan za one koji vole da trguje fundamentima.
Juče smo dobili info o njihovoj novoj ponudi www.btnlightning.com

Sada će vam biti jasno zašto pišem u ovoj temi. Naime: nakačite vaš račun na njihove servere, oni vam rade račun i uzimaju proviziju.
Konkretni uslovi su sledeći: najmanji račun je 300$ (mora u dolarima da bude) kod bilo kog brokera koji radi sa MT4 platformom i prihvata mikrolotove; vi možete van njih da trgujete šta god želite, oni razmišljaju o money managementu umesto vas; možete da nakačite koliko god želite različitih računa; njihova provizija je 50% od zarade, drugih troškova nema (osim ako želite prvo da isprobate na demo računu, onda će da naplate setup).

Prošli mesec su, po njihovim navodima, napravili 32.73%.
Da bi mogli da kontrolišu veliki broj računa u isto vreme imaju moćnu mašineriju iza sebe (npr. trenutno izvršavaju 2.14 teraflopova u sekundi i imaju ukupno 1920GB RAM-a). Ali, da ne dužim, detalje možete da nađete na linku.

Van mreže Ddexter

• Pogledaj profil
« Odgovor #155 poslato: 24.08.2012, 13:41:50 »
32% mesečno? Pa to izadje skoro 400% godišnje ? Da li je tako ? I da li je moguće? Pošo sam nov u ovome. I da li oni garantuju da mogu da samo zaradjuju?

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #156 poslato: 24.08.2012, 16:58:49 »
32% mesečno? Pa to izadje skoro 400% godišnje ? Da li je tako ? I da li je moguće? Pošo sam nov u ovome. I da li oni garantuju da mogu da samo zaradjuju?

Samo polako, samo polako... :)
Da, moguće je. Ali ne mogu da garantuju. Onog ko ti ikada bude rekao da garantuje tačni profit na forexu na mesečnom nivou svakog meseca, slobodno izbriši iz liste kontakata... i iz sećanja...

Pojedinosti, grafike, statemente potraži na njihovom sajtu.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #157 poslato: 27.08.2012, 20:45:17 »
Pa ovi nemaju ni jedan vjerodostojan statement da pokažu, svi prepravljani i dopisivani a nigdje nemaju link kod nezavisnog provajdera?????
Ovo samo kome 300 USD neznači ništa pa da ih stavi onako dok ide nek ide.

Samo polako, samo polako... :)
Da, moguće je. Ali ne mogu da garantuju. Onog ko ti ikada bude rekao da garantuje tačni profit na forexu na mesečnom nivou svakog meseca, slobodno izbriši iz liste kontakata... i iz sećanja...

Pojedinosti, grafike, statemente potraži na njihovom sajtu.

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #158 poslato: 27.08.2012, 22:26:30 »
PA ako cemo iskreno nema ni verma, rasturaju fx primus na cent racunu ili na demo racunu , zato verifikacija nije ni uradjena.  8)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #159 poslato: 29.08.2012, 23:44:06 »
PA ako cemo iskreno nema ni verma, rasturaju fx primus na cent racunu ili na demo racunu , zato verifikacija nije ni uradjena.  8)

Tamo nema cent računa ako nisi znao, to je ECN broker a oni nemaju cent, da li je demo ili nije meni nije bitno jel su trejdovi identični i kod mene na live a i da je demo udostojili su se pa su ga postavili evo što i ovi ne postave demo pa nam pokažu ako su u plusu, tamo nema štimanja možete pričati šta hoćete ali onaj ko izbjegava tamo postaviti znači da nema šta da postavi i da laže za svoj uspjeh. Još nešto Vema sada nudi za sve klijente Demo PAMM ko ne želi da reskira pravi novac može odma da otvori Demo PAMM i prikači se pa gleda šta i kako, onda uloži minimalni iznos od 1000$ pa ako mu ista bude sumnjivo i različito odma blokira rad i povuče lovu. Neznam zašto većina naših ljudi to jest 99% vas ne želi da prihvati nečiji uspjeh ako je sa naših prostora, slađe im tuđe g***o nego domaća čokolada. U pisanju i izjavama se uvijek prepozna sarkazam, mržnja i pakost. Kako god niko osim Veme nema ništa postavljeno kod nezavisnog provajdera kao što je http://www.myfxbook.com/members/VemaInvest/wwwvema-investcom-fxprimus/305831   ili neki drugi provajder, dovoljni su oni iz Beograda što kažu nećemo da postavljamo uživo ali mi to napišemo na našem sajtu pa nam vjeruj, ja kažem dajte statement i ja ću uložiti od 10 000$ pa na više ako bude dobro a oni kažu dođi kod nas u kancelariju da te ubedimo :):):):):):):):):)
Evo ja još jednom kažem ko god ima dobre rezultate kao Vema i ima statement preko http://www.myfxbook.com/members/VemaInvest/wwwvema-investcom-fxprimus/305831    neka me kontaktira i odma može očekivati investiciju od 10 000$ za početak ali molim da me š***i ne kontaktiraju sa nekim prepravljanim statementima.
« Poslednja izmena: 30.08.2012, 08:56:24 FXModerator »

Van mreže FXModerator

• Moderator
  • Hero Member
  • www.forexsrbija.rs
    • Pogledaj profil
    • Forex Srbija
« Odgovor #160 poslato: 30.08.2012, 08:59:21 »
Davno smo ih pominjali, ali beatthenews.com je uvek aktuelan za one koji vole da trguje fundamentima.

Jutros mi je stigao mail sa postavljenim statementima na myfxbook. Interesantno je da su postavili 4 statementa: B1, B4, B7 i B8 pa je nekako prirodno da se čovek zapita gde su ovi između (2, 3, 5, 6), ali o tom potom. Link za sva 4 je http://www.myfxbook.com/members/btnlightning

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #161 poslato: 30.08.2012, 12:04:41 »

Tamo nema cent računa ako nisi znao, to je ECN broker a oni nemaju cent, da li je demo ili nije meni nije bitno jel su trejdovi identični i kod mene na live a i da je demo udostojili su se pa su ga postavili evo što i ovi ne postave demo pa nam pokažu ako su u plusu, tamo nema štimanja možete pričati šta hoćete ali onaj ko izbjegava tamo postaviti znači da nema šta da postavi i da laže za svoj uspjeh. Još nešto Vema sada nudi za sve klijente Demo PAMM ko ne želi da reskira pravi novac može odma da otvori Demo PAMM i prikači se pa gleda šta i kako, onda uloži minimalni iznos od 1000$ pa ako mu ista bude sumnjivo i različito odma blokira rad i povuče lovu. Neznam zašto većina naših ljudi to jest 99% vas ne želi da prihvati nečiji uspjeh ako je sa naših prostora, slađe im tuđe g***o nego domaća čokolada. U pisanju i izjavama se uvijek prepozna sarkazam, mržnja i pakost. Kako god niko osim Veme nema ništa postavljeno kod nezavisnog provajdera kao što je http://www.myfxbook.com/members/VemaInvest/wwwvema-investcom-fxprimus/305831   ili neki drugi provajder, dovoljni su oni iz Beograda što kažu nećemo da postavljamo uživo ali mi to napišemo na našem sajtu pa nam vjeruj, ja kažem dajte statement i ja ću uložiti od 10 000$ pa na više ako bude dobro a oni kažu dođi kod nas u kancelariju da te ubedimo :):):):):):):):):)
Evo ja još jednom kažem ko god ima dobre rezultate kao Vema i ima statement preko http://www.myfxbook.com/members/VemaInvest/wwwvema-investcom-fxprimus/305831    neka me kontaktira i odma može očekivati investiciju od 10 000$ za početak ali molim da me š***i ne kontaktiraju sa nekim prepravljanim statementima.

FX PRIMUS NUDI MICRO-CENT racune ...za tvoju informaciju

https://www.fxprimus.com/new-forex-traders/faqs

Verifikacija racuna traje 1 min, a za ozbiljnu kompaniju kako pretstavljas vermu  to bi trebalo da bude najmanji problem. Tacnije za trejdera koji stoji iza nje.
Ne smeta mi sto  da sto lepo pricas o vermi ali mi bode oci sto stalno pljuckas po drugim provajderima signala.
I da se razumemo pera peric iz malog mokrog luga moze da okaci statment i da napise da je kod fxcm. I to ce mu tako stajati dok ne verifikuje racun.Kada to uradi onda ce mu pisati ono kako jeste.

Sto se mene tice postoji Currensee i 100 mesta ispod njega....pa svi ostali i po rezultatima i po equity firme koji imaju.
« Poslednja izmena: 30.08.2012, 12:28:39 Panzer »

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #162 poslato: 30.08.2012, 13:28:58 »

Jutros mi je stigao mail sa postavljenim statementima na myfxbook. Interesantno je da su postavili 4 statementa: B1, B4, B7 i B8 pa je nekako prirodno da se čovek zapita gde su ovi između (2, 3, 5, 6), ali o tom potom. Link za sva 4 je http://www.myfxbook.com/members/btnlightning
hm...mozda su im ostali racuni kmorparativni, a oni se ne pokazuju ekipi od 100 usd. Btw stigao mi je email od njih 30%mesecno je profit koji targetiraju sto je na godinu dana mnogo. Sa vecim parama treba izabrati najkonzervativniji racun koji je moguce naci kod njih.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #163 poslato: 30.08.2012, 15:55:45 »

Tamo nema cent računa ako nisi znao, to je ECN broker a oni nemaju cent, da li je demo ili nije meni nije bitno jel su trejdovi identični i kod mene na live a i da je demo udostojili su se pa su ga postavili evo što i ovi ne postave demo pa nam pokažu ako su u plusu, tamo nema štimanja možete pričati šta hoćete ali onaj ko izbjegava tamo postaviti znači da nema šta da postavi i da laže za svoj uspjeh.

FX PRIMUS NUDI MICRO-CENT racune ...za tvoju informaciju

https://www.fxprimus.com/new-forex-traders/faqs

Verifikacija racuna traje 1 min, a za ozbiljnu kompaniju kako pretstavljas vermu  to bi trebalo da bude najmanji problem. Tacnije za trejdera koji stoji iza nje.
Ne smeta mi sto  da sto lepo pricas o vermi ali mi bode oci sto stalno pljuckas po drugim provajderima signala.
I da se razumemo pera peric iz malog mokrog luga moze da okaci statment i da napise da je kod fxcm. I to ce mu tako stajati dok ne verifikuje racun.Kada to uradi onda ce mu pisati ono kako jeste.

Sto se mene tice postoji Currensee i 100 mesta ispod njega....pa svi ostali i po rezultatima i po equity firme koji imaju.

Neznam o čemu pričaš uopšte i da li ti znaš šta su cent računi, evo ti ovde moj live chat sa njima od prije 5 minuta i što se tiče pljuckanja sve ću da pljuckam ko god kaže da vodi račune a nema live statement, to su za mene varalice, Vema je postavila i live i Back testove za 10 godina ali nebitno, evo ti chat:

Welcome Jovan! Your request has been directed to the English Customer Support department. Please wait for our operator to answer your call.

Your call has been answered by FXPRIMUS Online Support. Currently in room: Jovan, FXPRIMUS Online Support.

FXPRIMUS Online Support:
 Thank you for contacting FXPRIMUS.  My name is Audrey Quinn.  It's my pleasure to assist you.
FXPRIMUS Online Support:
 Thank you for contacting FXPRIMUS Support, I am Matt Rogers, it's my pleasure to assist you.
Jovan:
 HI, do you offer Micro Cent accounts?
Jovan:
 I mean 1 lot or 0.01 is 1 USD Cent
Jovan:
 I know normal 0.01 is 0.10 USD cents
FXPRIMUS Online Support:
 0.01 lot per pip value = USD 0.10 
 0.1 lot per pip value = USD1 
 1.0 lot per pip value = USD10
Jovan:
 do you have smaller than USD 0.10
Jovan:
 like 0.01 Usd
FXPRIMUS Online Support:
 The smallest is micro lot 0.01
FXPRIMUS Online Support:
 we do not offer 1 cent account 
Jovan:
 Okay thank you
Jovan:
 Have a nice day
FXPRIMUS Online Support:
 Thank you for your interest in FXPRIMUS. For future assistance, simply contact us again via live chat or send an email to support@fxprimus.com

Van mreže Panzer

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #164 poslato: 30.08.2012, 16:36:20 »
cool....al opet ti verma nije verifikovana , te stoga nije validna ...btw koliko ovih dana daju za IB u vermi?