PA ako cemo iskreno nema ni verma, rasturaju fx primus na cent racunu ili na demo racunu , zato verifikacija nije ni uradjena.
Tamo nema cent računa ako nisi znao, to je ECN broker a oni nemaju cent, da li je demo ili nije meni nije bitno jel su trejdovi identični i kod mene na live a i da je demo udostojili su se pa su ga postavili evo što i ovi ne postave demo pa nam pokažu ako su u plusu, tamo nema štimanja možete pričati šta hoćete ali onaj ko izbjegava tamo postaviti znači da nema šta da postavi i da laže za svoj uspjeh.
FX PRIMUS NUDI MICRO-CENT racune ...za tvoju informaciju
https://www.fxprimus.com/new-forex-traders/faqs
Verifikacija racuna traje 1 min, a za ozbiljnu kompaniju kako pretstavljas vermu to bi trebalo da bude najmanji problem. Tacnije za trejdera koji stoji iza nje.
Ne smeta mi sto da sto lepo pricas o vermi ali mi bode oci sto stalno pljuckas po drugim provajderima signala.
I da se razumemo pera peric iz malog mokrog luga moze da okaci statment i da napise da je kod fxcm. I to ce mu tako stajati dok ne verifikuje racun.Kada to uradi onda ce mu pisati ono kako jeste.
Sto se mene tice postoji Currensee i 100 mesta ispod njega....pa svi ostali i po rezultatima i po equity firme koji imaju.
Neznam o čemu pričaš uopšte i da li ti znaš šta su cent računi, evo ti ovde moj live chat sa njima od prije 5 minuta i što se tiče pljuckanja sve ću da pljuckam ko god kaže da vodi račune a nema live statement, to su za mene varalice, Vema je postavila i live i Back testove za 10 godina ali nebitno, evo ti chat:
Welcome Jovan! Your request has been directed to the English Customer Support department. Please wait for our operator to answer your call.
Your call has been answered by FXPRIMUS Online Support. Currently in room: Jovan, FXPRIMUS Online Support.
FXPRIMUS Online Support:
Thank you for contacting FXPRIMUS. My name is Audrey Quinn. It's my pleasure to assist you.
FXPRIMUS Online Support:
Thank you for contacting FXPRIMUS Support, I am Matt Rogers, it's my pleasure to assist you.
Jovan:
HI, do you offer Micro Cent accounts?
Jovan:
I mean 1 lot or 0.01 is 1 USD Cent
Jovan:
I know normal 0.01 is 0.10 USD cents
FXPRIMUS Online Support:
0.01 lot per pip value = USD 0.10
0.1 lot per pip value = USD1
1.0 lot per pip value = USD10
Jovan:
do you have smaller than USD 0.10
Jovan:
like 0.01 Usd
FXPRIMUS Online Support:
The smallest is micro lot 0.01
FXPRIMUS Online Support:
we do not offer 1 cent account
Jovan:
Okay thank you
Jovan:
Have a nice day
FXPRIMUS Online Support:
Thank you for your interest in FXPRIMUS. For future assistance, simply contact us again via live chat or send an email to support@fxprimus.com