Autor Tema: Održavanje tuđih računa  (Pročitano 115787 puta)

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
Odg: Održavanje tuđih računa
« Odgovor #90 poslato: 21.04.2012, 22:55:11 »
postavljaj htm file stejtmenta gde se vidi depozit max dd stanj profit gubico dvr. ovako slika ne govori dovoljno...

Očigledno da nisi dovoljno obratio pažnju, pogledaj iznad i ispod slike imaš html i gif.

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #91 poslato: 21.04.2012, 23:07:46 »
ok nisam video.
aj razumem sto ne stsvljas stop los, ali sto ne stavljas tp?
Momentum counts.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #92 poslato: 22.04.2012, 14:00:43 »
ok nisam video.
aj razumem sto ne stsvljas stop los, ali sto ne stavljas tp?

Maximalni TP je 100 pipova a trailing je oko 30 imam scriptu koja mi sve ovo radi i nestavlja ni TP ni SL zbog brokera.

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #93 poslato: 22.04.2012, 16:50:14 »
e to je vec mnogo bolje. a koristis samo PA za ulaz izlaz ili?
Momentum counts.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #94 poslato: 22.04.2012, 17:02:18 »
e to je vec mnogo bolje. a koristis samo PA za ulaz izlaz ili?

Koristim za ulaz a izlaz imam na nekoliko načina ostavljam do +100 pipova sa trailingom od tridesetak pipova ili ako dobijem signal za kontra trejd tada izlazim i naravno na mnogo bitnim levelima izlazim ako sam preko 50 pipova u plusu.

Van mreže aleksandarmfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #95 poslato: 22.04.2012, 17:26:19 »
lepo.
a ovo za sl i tp ne moras da brines. posto je finfx dma/stp broker, on anonimno salje tvoj order provajderima likvidnosti tako da ne znaju ni sl ni tp ... jako korisns stvar, i dobro za trgovanje na vesti...
Momentum counts.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #96 poslato: 22.04.2012, 20:45:43 »
lepo.
a ovo za sl i tp ne moras da brines. posto je finfx dma/stp broker, on anonimno salje tvoj order provajderima likvidnosti tako da ne znaju ni sl ni tp ... jako korisns stvar, i dobro za trgovanje na vesti...

Znam za to u pravu si ali takva mi je scripta i onda ne mjenjam nista.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #97 poslato: 23.04.2012, 10:10:15 »
Evo i ja sam prije dva dana započeo testiranje strategije koju sam sam osmislio prije nekoliko mjeseci ali nikako da je stavim u opticaj :) radi se inače bez i jednog indikatora, samo pratim kretanje cijene i tako ulazim i izlazim. Maximalni SL je oko 30 pipova ali obično je manji oko par pipova, TP je do 100 pipova ali ako sam preko 50 pipova u plusu onda gledam na bitne  levele i izlazim, tako sam sada izasao ovaj zadnji trejd u plusu 75 pipova, što se pokazalo kao dobro, jel je cijena već pala za oko 10 pipova a kontam petak je izacu iz trejda. Ako se pokaze dobra strategija, počeću i ja da vodim račune nakon par mjeseci rada kao mnogi ili ću da je podjelim ovde :) sa vama.

Auuuuu sad kad nisam poludio, imao sam sell na 1.3185 i umjesto da sam u plusu 50 pipova ja kreten zaboravim sinoc ukljuciti scriptu, zato što je gasim petkom plašim se gapa pa moram paliti nedeljom  banghead razbiti
I sada sam ušao sell na pamet pa nek ide u minus ako treba.
« Poslednja izmena: 23.04.2012, 10:18:42 jasam »

Van mreže intimo

• Pogledaj profil
« Odgovor #98 poslato: 23.04.2012, 13:22:08 »
intimo to sam i uradio.svi nesto pricaju ali niko nema argumente.jedino vema ima ono sto meni treba da bi donio odluku.
novac legao na racun finfx.prekosutra vema pocinje da trejda.videcemo sta ce biti
javi kako ide.pozz

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #99 poslato: 24.04.2012, 10:38:06 »
Evo i ja sam prije dva dana započeo testiranje strategije koju sam sam osmislio prije nekoliko mjeseci ali nikako da je stavim u opticaj :) radi se inače bez i jednog indikatora, samo pratim kretanje cijene i tako ulazim i izlazim. Maximalni SL je oko 30 pipova ali obično je manji oko par pipova, TP je do 100 pipova ali ako sam preko 50 pipova u plusu onda gledam na bitne  levele i izlazim, tako sam sada izasao ovaj zadnji trejd u plusu 75 pipova, što se pokazalo kao dobro, jel je cijena već pala za oko 10 pipova a kontam petak je izacu iz trejda. Ako se pokaze dobra strategija, počeću i ja da vodim račune nakon par mjeseci rada kao mnogi ili ću da je podjelim ovde :) sa vama.

Auuuuu sad kad nisam poludio, imao sam sell na 1.3185 i umjesto da sam u plusu 50 pipova ja kreten zaboravim sinoc ukljuciti scriptu, zato što je gasim petkom plašim se gapa pa moram paliti nedeljom  banghead razbiti

Zatvorio sam ga na nuli a inače sam bio u plusu 36 pipova a samo da nisam zaboravio uključiti kompjuter zatvorio bi na +50  :( , sada imam buy od juče na cijeni 1.3140 i on je sada bio +43 pipa, zaključao sam ga isto na mjestu ulaska. Da je otišao na +45 znači samo još dva pipa zaključao bi ga na +15 zato što mi trailing radi na svakih 15 pipova i drzi razmak 30 pipova, ali vidjećemo kako ide.
Vidim da ni Vema Invest nije imala ni jedan trejd zadnjih 24 sata  http://www.myfxbook.com/members/VemaInvest/vema-invest/248155
« Poslednja izmena: 24.04.2012, 10:40:42 jasam »

Van mreže black

• Pogledaj profil
« Odgovor #100 poslato: 24.04.2012, 12:32:30 »
intimo to sam i uradio.svi nesto pricaju ali niko nema argumente.jedino vema ima ono sto meni treba da bi donio odluku.
novac legao na racun finfx.prekosutra vema pocinje da trejda.videcemo sta ce biti
javi kako ide.pozz
treba malo vremena da trguju pa cu javiti naravno.

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #101 poslato: 24.04.2012, 15:53:05 »

Zatvorio sam ga na nuli a inače sam bio u plusu 36 pipova a samo da nisam zaboravio uključiti kompjuter zatvorio bi na +50  :( , sada imam buy od juče na cijeni 1.3140 i on je sada bio +43 pipa, zaključao sam ga isto na mjestu ulaska. Da je otišao na +45 znači samo još dva pipa zaključao bi ga na +15 zato što mi trailing radi na svakih 15 pipova i drzi razmak 30 pipova, ali vidjećemo kako ide.
Vidim da ni Vema Invest nije imala ni jedan trejd zadnjih 24 sata  http://www.myfxbook.com/members/VemaInvest/vema-invest/248155

Zaključao sam buy na +30 pipova  ;D

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #102 poslato: 24.04.2012, 16:10:17 »

Zaključao sam buy na +30 pipova  ;D

Sada sam +75 pipova pa sam zaključao na +45, vidjecemo sta dalje  ;D

Van mreže jasam

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #103 poslato: 02.05.2012, 12:53:58 »
Vema Invest je objavila rezultate za prošli mjesec -2.10%
http://www.vema-invest.com/results.html
Mnogo korektno i transparentno, ovo mi se sviđa ako je minus napiši ga a ne samo kada je plus pišemo a kada je minus svi ćute.
Takođe i onaj njihov statement za zadnju godinu dana 
http://uploading.com/files/9de55bef/Vema%2BInvest%2BLive%2Bstatement.zip/    nije svaki mjesec završio u plusu, u Avgustu prošle godine su imali  - 8 % i februar 2012 je bio u minusu  7%, ali su opet generalno godinu dana završili u plusu oko 150% najviše je Oktobar bio u plusu 36%.
Bitno je reći i kad si dobar i kad si loš, zato mislim da treba pratiti rezultate po 6 mjeseci do godinu dana.

Van mreže dukfx

• Sr. Member
    • Pogledaj profil
« Odgovor #104 poslato: 02.05.2012, 13:13:18 »
Pa naravno da ste objavili kad je postavljeno live trgovanje na myfxbook na kom se vide mesecni rezultati.
Bilo bi previse cudno da se ne podudaraju informacije.